dolmen

Idag var vi ute i naturen igen och det var jätte jobbigt. Jag tycker inte om naturen. Hade indivuelltval på eftermiddagen också. Jag kände ingen så var nerös. Men det var faktiskt riktigt kul. Marcus ska jobba i helgen för han har tagit skit internationellt vinter friluftsliv. Jävla geaks.
Vi åt kines mat till middag. Eller Marcus år chebbab. Vi har tittat på favorit todmodell också. Nu ska vi snart lägga oss. Jag vill titta på senaste Harry Potter. Hoppas Marcus vill med. Imorgon ska vi till Stockholm. Shoppa som bara fan hoppas jag. Bussen går klockan åtta. Heja å hå farbror blå. Men Marcus har lovat att jag ska få spela på hans mobil. Hoppas han håller det imorgon också. Vi kommer få jätte kul!

efter regn kommer solsken

Jag hatar regn. Det var 7 grader imorse. Jag trodde att det fortfarande var augusti? Självklart började vi dagen med stadsvandring. Två timmar i regnet. Då var man torr och fin när vi var klara kan ja lova. Åt äcklig lunch och hade lite diskution om vår apu i 1an på efetrmiddagen. Efter skolan slut åkte jag ner på stan och mötte Holmen. Vi gick till Gorgen och åt sallad och varma mackor. Jag blev varm av Marcus. Kikade runt lite men håll hårt i våra pengar som vi sparar tills på fredag. Gick upp till papi. Fick en väldigt försenad present. Blir resturang i helgen. Sen åkte vi hem. Marcus sprang till datorn och laddade hem massa skit as usally. Inte undra på att min dator bär på så mycket virus. Jag råkade somna. Vaknade av att Marcus skrek mat. Annars har vi bara mysit. Det kan ju inte bli annat när man tycker om någon lika mycket som apan tycker om sin banan.
Imorgon ska klassen till Högbo och paddla kanot. Måste leta regnställ. Ska bli jättekul!

ALLT ÄR MÖJLIGT

image138

skadeglädje är den enda sanna glädjen

Kom på att jag är inte ens i skolan på fredag. Marcus och jag ska ju på en tripp till Stockholm över dagen då. Shoppa upp alla våra pengar. Så imorgon är det bäst att vi springer upp till pappa och kammar in lite. Det ska bli kul. Jätte kul. Bara jag hittar allt jag vill ha.
Ledig på fredag. tralalalala. Och på måndag. tralalalala. Och på tisdag. tralalalala. snacka långhelgen

school dutey

Så var det måndagen den 27:nde Augusti. Mitt sommarlov är officielt slut. Skolan har börjat. Upprop i aulan klockan 9. Det spöregnade. Mitt humör avspeglades alltså. Kändes som om regnet dessutom var mitt fel. Jag dödade nämligen en spindel igår kväll. Bara för Marcus skull. Han är ju så rädd. Så egentligen är det hans fel. Skyll dig själv, skyll dig själv.. Nya klassen samlades SPS2 går jag i numera. Kände de flesta så det var bra. Hade bokprat på eftermiddagen. Lånade bok till vår engelska bokraport. Jag lånade Desert Flower. Michaela sa att hon grät när hon läste den, jag kände för något sådant och vi är ju lika blödiga båda två. Och klapp! Vi slutade efter två. Eftersom det byggs fräsch på Borgis för tillfället startar inte våra lektioner förän den 5 september. Så imorgon ska vi på stadsvandring. På onsdag till Högbo. Dom sa åt oss att ta med extra kläder i plastpåse för vi kan bli blöta. Ska paddla enorma kanoter. På torsdag och fredag är det indivuellt val. Så går till 5 varje torsdag. Det känns verkligen jätte trökigt. Så ska jag till Vasa också. Där hittar jag inte. Jag åkte hem och vilade mig efter skolan. När Marcus slutat sin skoldag kom han hit och kröp ner och myste tillsammans med mig. Vi är så jäkla mogna jämt. Känns så fantastiskt att jag har en pojkvän med samma mogna sätt och humor som mig själv. Ett av vårat faoritprogramm hade premiär för kvällen, Top modell. Så vi kokade kärlekste och kröp upp i soffan. Lots of laugh.
Nu måste jag försöka svara på de ytterst knepiga frågorna för det lilla jobbet jag sökt till. Kundupplevelser.. Kommer ta sin tid. Sen ska jag sätta på samma gammla Björn, Sanna och Henrik. Läsa engelskabok och riktigt få in fjäsket i mig. Marcus ligger redan i för väg. Hoppas jag blir bättre på knoddandet bara då.

image137

Bubbly

Colbie Caillat - Bubbly      
I love the lyric.

I've been awake for a while now
You've got me feelin like a child now
Cause everytime I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

The rain is falling on my window pane
But we are hiding in a safer place
Under covers staying dry and warm
You give me feelings that I adore

I've been asleep for a while now
You tucked me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feeling shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holding me tight

image136

hårspray är farligt

Igår gick jag och Marcus lite på stan på dagen. Uträttade ärenden och tog en milkshake och iste på Coffehouse. Åkte hem till mig och mös till andra sesången av Heja Björn i några timmar. Sen kom mormor och Ingela och vi satte oss på altanen där mamma dukat fint. Satte på oss våra haklappar och började käka. Kräftorna var inge vidare enligt mig. Var rätt äckligt faktiskt. Marcus åt desto mer. Mycket mer. När vi var proppfyllda åkte vi till Frida en stund. Mina kalaspinglor var så fina. Jag vart lite avis där dom satt och blandade drinkar och vart redlösa. Men när dom åkte in till stan så åkte jag och Marcus hem igen. Hjulet är rätt paj idag. Tittade på mer film och hade det super mysigt. Det ska va gött å leva annars kan det kvitta. Och med Marcus är det riktigt gött gött gött.

kräftis

Igår när nästan alla gick i skolan var jag hemma och mös. För jag hade fortfarande sommarlov. Marcus kom hit efter att han slutat. Vi åkte och handlade på köpis med Ingela på eftermiddagen. Tittade på små söta djur i djuraffären. Jag vil ha en hundvalp nu nu nu. Mamma skulle ut och äta så jag och Marcus gick till Quick in och åt middag. Äckelfitta blä blä. Vi var väldigt mogna hela kvällen sen. Han är världens goaste min M. Vi vart jätte trötta och somnade i fotändan av sängen utan täcke. Jag frös som en gris när jag vaknade.
Idag har jag tittat lite på fridrott. Wow va. Mamma är och handlar kräftor. Vi ska äta sånna ikväll. Marcus får visa mig hur man gör. Har inte ätit såna sen jag var sju år. Känns lite äckligt tycker jag. Vi tittade på färska sånna igår när vi handlade. Nä tur att vi har baugett och kantareller också. Jag är mest med för hattarnas skull. Dom är skojiga right?

sss

image134
smidigt va. Marcus i Alanya. Egentligen vill jag inte titta på bilderna för jag blir så grinigt avundsjuk. Men han är ju så modig karln. Bara han inte läser det här. I sånna fall tar jag tillbaka. HA! Bakåtvolt är väl ingenting. Men måste hålla dom kort vet ni. Inte ge dom för mycket självförtroende eller hur var det Sara?

svamp slampa

Mitt tangentbord har varit ur funktion de senaste dagarna. Men nu är det fixat och det är dags för uppdatering.
I måndags kväll kom Marcus hit. Beck filmen funkade inte i dvdn. Så vi fick titta på senaste Bond. Gillade inte. Så tittade vi på Beck på datorn när vi skulle sova. Det vart mys. På morgonen ringde Annica och väckte oss för Marcus hade fått tid på hälsocentralen halv 11 för sin knöl på handen. Jag somnade om. Sen mötte jag killen på stan vid 1. Han köpte brallor och vi käkade lunch. Åkte hem till mig. Mös och gjorde middag. Åkte in med mina vänner till boulongern. Bredde ut filtarna och pratade massa skit. Spelade kubb i ca 10 minuter. I onsdags var jag och badade med tjejerna. Måste ju ta vara på det sista av sommaren. På kvällen var vi hos Nyléns och tittade på matchen. Göttmos! Idag åkte jag och Isa in med nio bussen tillsammans med alla skolbarnen. Trotts att vi inte börjar förän på måndag. Vi tänkte ta skåp och få busskort men inget av det gick vägen. Jag gick upp till polhem och träffade M. Åkte hem till honom och gjorde matsäck sen skjussa Annica oss till Harnäs. Somnade på filten. Sen tvingade han upp mig på femman. När jag satt och klämmde där uppe såg vi Sara Alice och Oscar komma. Då var vi i alla fall 5 på badet. Sen kom Bea också. Det var kallt i vattnet fast inte så kallt som Mackan sa. Jag hoppade från svikten, 1an. Var livrädd. Hatar att hoppa i vatten. Men övertalades när Marcus lovade att klia mig på ryggen en hel kväll om jag gick med på det. Vilken skön helg det kommer bli. Har ingen aning om vad som ska göras men om det finns klining med i bilden är jag på! Tog halv 5 busen hem. ick till klövernäs och fick skjuss hem av Janne. Sen åkte vi till farmor Majlis. Hon var söt. Åt america kakor. Sen tillbaka till bris. Sista kvällen med George och Frida, dom åker imorgon. Satt och pratade om att jag och Marcus måste komma och hälsa på dom i Rom innan jul. Jag blev super tagg. Ska verkligen se till att det blir av! Vi åt god mat och mös. Men vissa ska ju up till skolan imorgon så jag went home. Jag snackade fortfarande engelska. Och nu har mina kläder kommit. Ska åka och hämta dom imorgon. Hoppas det lever upp till förväntningarna!

kulturkrock

Igår kom alltså Marcus hem. Jag hade inte förväntat mig ett sådant vrak. Han var sjuk. Och otroligt trött. Aldrig sett en sån trött kille. Var underbart att se honom. Vi la oss och myste och tittade på heja björn. Han berättade allt om Turkiet. Gud vilken lykost jag är. Vilken reko kille alltså. Känner mig helt pantad som oroade mig. Nej jag vart glá. Jag sa åt honom att sova ett tag medans jag gjorde mig klar. Mindre katastrof. Sen åkte vi hem till honom där det var middag. Och det pratades engelska. Jag var livrädd. Tyckte det var roligare när George pratade italienska. Eller när han snarare skrek när han tittade på fotobll. Efter maten gick jag, Marcus och Frida till Maxi och handlade lite mys till kvällen. Tittade på Beck. Marcus somnade i soffan. Annica i Marcus säng. Var jag och italiernan som höll oss vakna. Han måste trott att jag var en sån där blyg dryg typ. Det enda jag sa till honom på hela kvällen var "oh no I don't drink coffee". Måste skärpa mig innan dom åker tillbaka. I morse gick inte Marcus att få liv i. Jag hade en massa ärenden att uträtta så åkte därifrån vid 12. Har städat lite och tagit det lugnt. Marcus kommer hit senare. Vi ska låna nya Beck filmen av Ingela och bara mysa al night long. Shalala vad jag är kär.

pics

Lite bilder från lördags

image130
jag och Ida på altanen

image131
det började regna så vi fick flytta in

image132
glada gänget

image133
Frida Jenny Hanna Ida


du har i alla fall inte en finne på låret

Igår var det partylördag. Efter en satans massa krångel. Mickis kom hit vid 6. Vi gick ut till mamma och grannarna efter ett tag och fick lite käk. Då kom även Ida och Bea. Sen Julia och Isabelle. Vi satte oss på altanen och började. Vid sju kom Hanna och Jenny med sina lysande isbitar. Strax där efter Mathilda, Frida och Malin. Det var trångt men super härligt där ute. Finns det hjärta rum finns det stjärterum. Efter nån timme började det regna, då förslyttade vi oss till vardagsrummet. Vi hade det jätte trevligt. Fast det smakade för mycket granbarr. Tog nio bussen in till stan. Var så söta så. Kom till Tildas kompis Mange. Jag blir så trött på mig själv. Fått nån skit tråkig spärr i huvudet. Kvällen var väl lagom. Alla var så glada och söta när dom dansade runt. Jag och Michaela satt mest. Jag dansar aldrig nykter. Det röktes för mycket också. Jag mådde jäkligt illa. Men som sagt, en kväll med tjejerna sådär är aldrig fel! Runt 12 tiden ville killarna på krogen. Tjatade på oss att vi skulle följa med. Inte en chans sa dom flesta. Några av tjejerna stannade kvar i lägenheten. Det var skitkul när vi skulle gå. Eller för oss som såg kanske. Inte för Hanna och Sandra(?). Det var ett jätte högt stängsel som blivit böjt som vi skulle över. Sandra trillar i bränn nässlorna. Hon har ingenting under sin klänning. Bränner hela röven. Blåsor som hon gärna visade upp. Hannas vad var vit prickig. Vi hade efterfest på MAX. Det var gött. Micksi vart grön av avund. Tog bussen hem med Bea. Hon måste vara en av dom snällaste människorna på denna jord! Hoppas allt löser sig för henne. Hon är värd det bästa.
Och nu är Marcus hemma. Han vill (som alltid) komma hit. Fittiunge. Men får väl ta det för mig spelar det inte sån stor roll. Han är väl här om nån timme. Jag har saknat honom. Han har saknat mig. Det kanske bara bli fucking great!

DKNY?

Idag var jag och bea på stan. Hann lämna in en av cyklarna på verkstad innan också. Vi gick runt i många timmar och tittade. Vi blir lyckliga av att handla. Lyckligast vart jag när jag skulle visa Bea mina drömskor till nyår. Dom har jätte hög klack och är i guld med paljetter i samma färg. Dom har kostat 400 förut och jag har inte velat lägga ner det på ett par skor för ett tillfälle. Men så kommer vi in i affären och jag ser den röda lappen lysa mot mig. REA! Klackarna kostade nu 100 spänn! Bea var lika lyrisk som mig. Jag köpte det. Handlade även ett hårband i svart siden, en grå stickad tröja med stor rosett och fickor, och ett par verkligen blå jeans/byxor. Fast dom åker nog tillbaka. Efter 4 nån gång träffade jag mami. Vi gick till Bishop och käkade. Gott! Sen hem och panik städade lite. Vart inte mycket med det ser jag nu. Har spenderat kvällen hos Bea med alla tjejerna. Bara myspys, tittat på film och pratat skit. Taggade inför imorgon kan ja lova. Det ska bli skoj. Turkiet my as!

Jag skrattade väldigt gott åt Beas mamma som kom hem när vi skulle åka. Hon berättade om sin kväll, skulle hjälpa en tant att titta hur mycket hennes klocka var. Visarna var så små, hon såg bara bokstäverna. "DKNY? Danmark, Köpenhamn-Nwe York?" "Jaha, sa tanten, det är märket, är ju en DKNY" Visade sig att kärringen var en snuskigt rik kärring.

nu tar jag fram linjalen

Jag åt start till middag. Mamma lät mig inte koka makaroner. Hon sa att jag skulle böjas som en själv då. Som om Start är så mycket bättre? Skitsamma, vi är äpplen i kylen nu också. För hon har vart och handlat. Jag badade med olja och sen borstade mamma håret på mig. Något jag inte gjort på flertaliga veckor. Tillslut gick det med kam. Konstig känsla. Vi klippte det också. Jag vill ha långt hår så vi började ttjaffsa. Ingen ideé att gå till frrissan för lite toppning så vi gjorde det i vardagsrummet till Las Vegas. Sen har jag suttit i med hårinpackning och varm handduk. Mamma trök i hela tuben. För resultat. Fick nytt nagellack också. 3st faktiskt. Dom försvinner spårlöst hela tiden. Nu ska jag messa killen. Höra hur det gick i tävlingen. Och berätta att jag klippt mig. Han kommer bli livrädd. Ha

knappast filbunke

Ikväll ska Marcus och hans vänner på kareokebar. Det verkar vara deras nya grej för dom har vart där varje kväll jag pratat med honom. Han säger att han inte är neger. Vet inte om jag vågar hoppas på det riktigt. Snart orkar jag inte stå emot Fridas prat om Solarium. I alla fall, kareokebar verkar ju oskyldigt tycker mamma. Ikväll är det tävling där. Den som vinner dricker gratis. Marcus sa att han skulle göra allt han kunde för att vinna. Då bad jag honom att ta det lugnt. Han fortsatte med att han inte har vart full nån kväll och inte tänkte bli det i fortsättningen heller. Då fick jag dåligt samvete. Sa åt honom på skarpen att nu blir du full gosse! Nu ser du till att vinna den där tävlingen! Jag ska hålla alla mina tummar. När jag skickat iväg det ångrade jag mig kanske en aning. Men sen berättade Marcus att han tänker på mig och saknar mig. Då smalt jag igen. Kom igen och vinn nu. Visa mig att jag har en karl som kan supa lika bra som jag själv! På tal om det. På lördag har jag ingen Marcus som ser efter mig. Fan va vi ska supa då brudar!

klick

Hjälp. Internett shopping är farligt. Bara ett klick away. Klick. Klick. Gärna en massa Klick. Speciellt när det är en snäll Gunn i telefonen som kommer med förslag och gärna beställer från högkontoret när min data cpar sig och inte vill ta emot rabatt. Så lite kläder vart det nu på morgonen. Det som är bra när man handlar såhär är att när räkningen kommer så betalar alltid mamma. Så säger jag alltid, "du ska få pengar av mig när jag tar ut". Hon gnäller lite men sen är det finished. Det är ett litet spel vi kör. Riktigt gött. Blev alltså en kappa inför höst/vintern, en oversize svart linne tunika, en blåvit klänning med avtagbar rosett, två par jeans, stuprör med rätt hög midja, denimblå och ljusblå denim. Jag är rätt nöjd. Det var rea på allt förutom kappan. Klänningen och tunikan kostade 49kr styck. Jeansen 200. Så det känns jäkligt bra. Att man inte behöver vara rik som trump för att få lite snyggt i klädkammarn. Och imorgon ska jag och bea på liten shoppingtur. Hitta något nytt inför lördag höppas jag på. Då är det fest, jag vill ha hög kjol med ribbat linne.

    

för jag ska olja hela kroppen kära mamma

Idag var det äntligen fint väder. Vi tog tillfället i akt och åkte och badade. Vi soldyrkare var jag, Bea, Hanna, Jenny, Sara, Ida och Alice. Det fanns stekolja. Måste ju försöka hålla jämna steg med dom där borta i Turkiet i alla fall. Vi hade det gött hela dagen. Åkte hem och vilade frammåt fyra. Sen åkte vi till ladis och grillade hamburgare. Ska jag räkna upp alla? Okej, vi skryter över hur mycket härliga kompisar det finns i mitt liv. Beatrice, Mathilda, Malin, Frida, Jenny, Ida, Sara och jag var det. Vi fick trycka ihop oss. Pratade skit tills vi skratta så vi höll på att skita knäck. Tog sista bussen hem, då vart det kallt. Värmde oss med Fairytale!
Jag smsar en massa med Marcus för tillfället. Dom har kul. Jag är avundsjuk som fan. Dom flesta har fått napp, alla utom han lugnar han mig, han vill bara ha mig. Jag har endå lite ont i magen. Han säger att jag inte ska ha det, att jag vet att jag verkligen kan lita på honom. JA JAG VET. Men endå. Det kan inte hjälpas. Min sitts är faktiskt rätt jobbig. Men tro inte att jag inte unnar killen att vara där och ha kul. Synd bara att jag inte kunde vara med och verkligen visa grabbarna hur det ska festas!
image123
Okej. Ja. Jag vill vara super seriös och komentera bilden på mig själv. Mitt ansikte ser lila ut? Mer olja där i framtiden. Nästan första badbilden för sommaren. Något man skulle ta vara på tycker jag. Dock inte på långa vägar lika snygg som ida i hårsjal och brillor!

14/8

Idag är det min och Marcus dag. Den Fjortonde. Vi firar åtta månader. Synd att jag inte kan spendera vår dag tillsammans med honom. Lite svårt eftersom han är tusentals mil bort. Men vi har i alla fall berättat för varandra att det har vart dom bästa åtta månaderna i våra liv. Sen får vi umgås när han kommer hem. The real thing. Marcus är det bästa som hänt mig.

image122

Love Love Love You

Inatt har jag haft hemska drömmar. Kunde först inte somna. Önskar nu att det hade fortsatt så. Det handlade om Marcus. Orkar inte dra dom men usch så vidrigt dom var. Glad att vakna upp till verkligheten. Blev många sms med Marcus igår. Dom var på klubber som "Undergroand" och "Havanna". Han var lite full, men som han själv sa, han håller alltid vad han lovat.

image120

katarina flyt

Det är skitsöndag. Just denna söndag hatar jag mer än vanligt. Kommer till det mer senare. Kan ta city festen först. Den har inte alls vart speciellt kul tycker jag. Skitvädret stod väl för en stor del i det. I onsdag gick jag med Marcus, Mathilda, Patric och Larra. Dom hade ätit när jag kom redan. Så jag fick gå och vara hungrig och det blir jag surig av. Sen lekte dom fjortisar i lekparken. På stan åktes det lite karusell, fast inte av mig. Jag åker inte. Jag åt kinamat. Sen ville vi hem. Jag och Marcus åkte till mig. Han är bra söt. På torsdagen gick jag lite med Mathilda, Cleas, Johan och några. Josef råkade kasta en ciderflaska genom ett husfönster. Jag var livrädd och sprang. Marcus som vart på lite förfest med sin klass kom in till stan vid 22. Dom åkte karusell medan jag och Jenka stod med fyllefia. Jag åkte hem och sov för på fredagen fyllde jag 17 och då ska mamma väcka mig med paket och frukostbricka. Av mamma fick jag pengar, sängkläder, skolsaker, presentkort mm. Jag gjorde jätte goda smörgåstårtor. Vid 3 kom gästerna. Marcus blev sen så Johan höll på att dö av hunger. Han åt en halvtårta och fick med sig en andra halva när han skulle hem. Fick pengar, presentkort, duntäcke, sängkläder och lite sånt. Av Marcus fick jag 5 stora röda rosor och örhängen, äkta pärlor. Får lite dåligt samvete när jag såg på kvitorna i hans plånbok hur mycket pengar han lagt ut. Men jag står nog ut. Vid 7 gick jag och Marcus till Hultan på fest. Det var jätte trevligt. Mina tjejer är vilda. In på city festen senare på kvällen, åt langos med Marcus och Mic. Snacka gott. Åkte hem med Marcus sen. Den pungråttan. På lördagen fick jag tjata för att få upp honom. Snozza i timmar tyckte jag. Vi åkte till mig och åt rester och jag gjorde mig klar. Sen tillbaka till Marcus. Grillade och åt riktig majs. Packade Marcus väska och åkte ner på stan och tittade lite på P3 star. Sen till Cleas på lite förferre och sen till A.A. Dom är så söta. Vi åkte in till stan och träffade Patric och Co. Vi var hungriga och åt langos. Patric och jag ville åka hem eftersom vädret sög. Och eftersom Marcus inte hitta nån som ville åka karusell med honom gick han med på det. Vi skulle ta tio i 1 och jag skulle med hem till Marcus innan sista bussen gick. Men så träffade han Cleas och Johan och då skulle dom prommt åka Extreme endå. Marcus lovade att vi skulle ta tjugo över bussen. Jag och Jenka fick vänta jätte länge. Men vi hade hunnit om dom jävlarna inte sluppit betala första gången och satt kvar i jävulskapet för ett andra åk. Jag blev arg, för arg nu när jag tänker på det. Men så kan det gå ibland. Fick in en fullträff. Vi missade en till buss och efter en jävla massa om och men så åkte vi hem på tjugo över 2. Fick tokleta efter pass och tvättaskor. Så gick vi och la oss. Marcus skulle sttälla klockan med glömde tydligen det. Tur att nån ringde mig tjugo över 5 så vi vakna för Marcus skulle bli hämtad halv 6. Blev stress. Tur att bilen var sen. Blev ännu ett farväl den här sommarn. Och även fast Annica tjatade om att jag skulle stanna åkte jag hem med 6 bussen. Grät en skvätt och tyckte jävligt synd om mig själv! Ville bara hem till min säng. Det känns piss jävla skit nu. Marcus har varit hemma i 9 dagar och vi har spenderat nästan varje minut tillsammans. Och nu är han helt plötsligt i Turkiet. Han hörde av sig för ett tag sedan. Dom skulle bada och käka lite. Ska säga åt honom snart att inte göra något som inte jag skulle gjort. Fan. Låt veckan gå fort, jag vill ha hem honom.
Mormor var här förut också, tänk på Katarina Flyt, sa mormor, hur jobbigt hon måste ha det med dom där fula skorna i sanden. Carolina Klyft mormor. Jag kommer inte kunna sova ikväll.

grattis mig

Idag fyller jag år. Snart kommer alla gästerna. Det får komma sammanfattning av City Festen senare för just nu är jag så himmla uppe i allt. Hinner helt enkelt inte. Har gjort smörgåstårta och glasstårta. Senare ikväll ska jag till Frida på fest och fira på riktigt! Nej nu måste jag fortsätta, det tar på krafterna att fylla år du.

klipp av remsorna

Nu ska jag åka in till stan. Ska följa med Marcus till hans farmor. Första gången jag träffar henne. Tur att man har erfarenhet av gammlingar. Dom har börjat rräknat mig till en av dom nu. Sen lite cf. Inte så värst sugen. Men kanske kan bli trevligt. Hittade mitt nya fina nagellack iaf. Det var tur. Göttmos

vilken härlig färg

Idag har jag jobbat i cafét igen. Var rätt lite folk så det blev segt. Men gick bra endå. Nu är jag hungrig men mamma är och storhandlar inför fredagens kalas så blir nog mat när hon kommer hem. Ska plocka undan i rummet också för det är lite kaos här. Senare i eftermiddag ska jag in till stan och möta Marcus. Vi ska gå lite på city festen med några. Typ sörbyfolk. Sen ville han sova här ikväll. Jag vill till han. Alltid samma visa. Får se vem som vinner den här gången.

kind of a pinkish color

I söndags blev jag jättesugen på minigolf. Så jag och Marcus gick till Stenebergsparken. Suget försvann snabbt. Och det var inge kul alls när Marcus fick lika många 1or som jag fick sjuor. Antalet nämner jag icke. När vi prommenerade därifrån frågade Mackan om jag ville följa med och bada med han och lite annat folk. Och sen sova kvar. Så vi åkte hem till mig och hämtade grejor. Sen tillbaka till Bris. Mathilda kom efter ett tag och vi satt på altanen och spelade kort och drack trocka. Efter en lång jävla väntan så visade det sig att några killar inte ville bada om det var tjejer med, så då sket vi i det. Mathilda åkte hem och jag och marcus la oss och tittade på Beck. Sen gjorde vi en sak som vi inte ska berätta för någon. Mmmm mmm. Tittade på Harry och sov gött med en härlig röra av ben. Gick upp vid 9 igår! Annica fick en chok när hon såg Marcus uppe vid den tiden. Gick och handlade matsäck på Maxi och så åkte vi till Harnäs. Spenderade dagen med sol, bad och kläng. Halv fyra ringer Josef och säger till Marcus att dom hittat en resa och ska vara på resebyrån 4. Jävla stress. Jag vart surapa. Efter en jäkla massa om och men och nån timme senare skrev pappa Janne till slut på Marcus papper. Jag är avis. Och har förklarat för Marcus att han är en död man om det händer någon skut där i Turkland. Fast jag behöver inte oroa mig ett skit det vet jag. Han är en reko karl my M. Sen åkte vi hem till mig. Duschade och åt. Sov nån timme. Blev sugna på glass och gick en prommis och köpte. Pusskalas. Idag ska vi till Harnäs igen. Ska gå och bre smörgåsar nu. Och om tre dagar fyller jag 17!

VICTORIA'S SECRET

Jag fick en jätte fin present av Marcus ifrån USA. En påse från Victoria's Secret. Med innehåll såklart. Tre par super fina trosor. Jag blev jätteglad. Men helt plötsligt kändes min present lite.. kass. Det är ett ganska långt hopp på skalan mellan underkläder från Victoria's Secret och ett badlakan från Kroatien.
Well, he loves me anyway. Luckely.

image119

Prayer of the weekend

Så det är ett faktum. Min helg har varit fucking fabulous!
I Fredags kom Marcus hit när han kommit till Gävle. Jag gick ut till bussen och mötte honom. Kändes helt sjukt att se honom. Sjukt kul. Vi fikade och berättade allt vi gjort medan vi vart ifrån varandra. Sen lite mys och vid sju åkte vi in till stan. Marcus bjöd på mat och bio. Harry Potter ofcourse. Sen åkte vi hem till honom. Mmmmmmmmmmmmm cosy.
Tog ett bra tag på lördagmorgonen att få liv i honom kan ja lov. Jetlag. Jag fick underhålla mig med ring-in-programm. Vi tog till sist tag i oss sjsälv i alla fall och åkte ner på stan. Kikade lite och åt lunch på nian. Sen åkte vi hem till mig. Mysis. Följde med mamma och grillade hos granne Ingela. Blev kvar där hela kvällen. Spelade massa kort och tittade sen på Strandvaskaren. Jag var livrädd. Speciellt när vi skulle gå hem. Tur att jag hade Marcus att gömma mig med under täcket. Idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Han är omöjlig att få liv i. Snacka sömntuta. Tror jag ska föreslå lite minigolf snart. Jag är väldigt glad att han är hemma igen.

åsna

Ändrade planer. Marcus ringde vid halv 11. Då var dom på arlandas parkering. Så skulle dom förbi mormor och morfar också. Då började jag göra mig klar för att åka in till stan och möta pojken. Gå till tennstopet och sen åka hem till honom. Nääääääähä. Han är envis som en åsna. Dom hade fått mat där nu så det tog sin tid men han ville till mig. Är du inte trött och vill hem? Du har ju inte vart hemma på två veckor. Försökte jag. Ha. Försöka kan man men det går inte med Mackan. Han ville inte hem. Så nu ska han hit. Jaaaha. Bara att ta av sig skorna och sätta sig och vänta då. Men bio blir det ikväll och sen åker vi hem till honom om jag nu får bestämma den här gången. Tvekar jag något på men vi får väl se. Om han nu bara kan skynda sig jag får abstinens här!

Dagen med D

IDAG KOMMER MARCUS HEM! Han borde vara i Sverige nu. Dom skulle landa 9-halv 10. Men han skulle ringa när dom åkter från arlanda tror jag det var. Åh vad kul det ska bli. Kärlek kärlek kärlek. Dom skulle hämta upp the dog direkt hos mormorn och morfarn men sen ska jag antagligen möta Marcus på stan för han måste till tennstopet och gnälla lite över sina kassa lön osv. Åh bara ett par timmar kvar. Inte sett hans feja på mer än tre veckor. Men nu ni. Den här helgen kommer bli underbar. Harry Potter antagligen ikväll eller imorgon. Badväder får vi hoppas på. Och så bara en massa mys. Nu måste jag börja göra mig vacker. OOO jag är tokig.



image118
Söt Annica och Marcus i USA. Men nu är dom hemma i Sverige igen.
Och hur glad är vi inte för det?

andra augusti

Igår arbetade jag på förmiddagen. Sen kom jag hem och då var det bara sätta igång i hemmet. Men nu är hallen klar men idag blir det ännu mer städa. Hoppas på lite sol mot eftermiddagen så jag får sola lite. Läsa ut Carolina Gynnings Ego Girl igår också. Jag tyckte inte om den så värst. Tjatmorsa.
Idag är det den andra augusti. Min namsdag, Karin alltså. Fast det är en tråkig dag med. Idag är det sex år sedan morfar dog. Jag saknar dig så det göt ont när jag tänker på det.
Så antagligen ska vi ner till graven idag. Sen till köpis också tror jag och handla lite things. Jag vill bara att dagen ska gå jättefort. Jag vill att det ska bli kväll och sommna. För imorgon får jag träffa min mysmarcus igen. Jag är så glad att jag spricker. Nu ska jag inte släppa honom på väldigt länge. Tänker spendera varenda minut med honom. Åh vad jag längtar. Sluta tjata nu Karin. Tönt tönt tönt.
Nu måste jag iväg och kolla tvättid, kommer inte ha tid med nått efter att Marcus kommit hem så blir till att göra allt idag. See you!