kära dagbok. onsdag.

I dag är det Valborg! Det känns helt konstigt medfestligheter såhär mitt i veckan. Jätte skönt med lång helg för övrigt!
Efter skolan idag mötte jag Marcus, han fick sina byxor (som jag sytt in, riktigt stolt över mitt resultat) och vi gick och köpte blåa leggings till mig. Som till besvikelse var kort när jag provade dom. Varför skriver inte affären det? Så nu blev det neutrala trista. Sak samma. Tjejerna är här om en halvtimme. Allt är klart. Ska snart tända grillen. Hoppas på en lyckad kväll!
Ha det bra

image278
Förra årets sista april gäng!

kära dagbok. söndag.

Jag ska utomlands! Jag ska till Italien! Jag ska till Rom!
19 maj till 24 maj, måndag till lördag ska jag följa med Marcus och Annica till Rom och hälsa på Marcus syster Frida och George och hela hans familj. Ska bo med italienare och få uppleva storstadern.
Det är bokat och klart. Jag är skit glad. Jag ska lära mig italienska. Äta och dricka äkta italienskt (eftersom vi ska bo med riktiga italienare) shoppa och bli brun.
Jag är så glad!


image277

kära dagbok. söndag.

image276

I fredags gick jag på stan med Anna och Michaela. Det var fint väder, vi köpte kulglass och jag handlade en klänning till sista april. Åkte lite längre med bussen än vanligt och hämtade ut vår cykel. Cyklade hem med gyllene tider på ipoden och det kändes som sommar. På kvällen åkte jag in och mötte Anna och Michaelax2. Vi gick till Olles och åt mat och drack pina colada. Efteråt gick vi hem till Linus som hade lite fest.
I lördags mötte jag Marcus på stan. Vi satt ute i solen och träffade sen Andreas. Vi tittade när han åt och gick sedan på stan. Andreas som var behov av sällskap bjöd på glass i solen (jag tog den dyraste, 26kr, skyll dig själv munken) Vid halv fem tiden åkte jag och Marcus hem hit. Spelade kubb på baksidan och mormor och Johan kom hit på grillat. Sen mös vi resten av kvällen framför teven. Och sockrade munken.
Idag har jag övningskört med pappa! Vart och tränat och bara tagit det lugnt. Köpte hem kina mat med mamma och grannarna har klagat för vi spelade för hög musik.
Nu blir det lite engelska plugg och kanal 5.
Hej

kära dagbok. lördag.

JAG LEVER! Jag är gladast i världen.
(och slarvigast) Hittade armbandet utomhus på gräsmattan.
Får berätta om mina död dagar sen. Nu ska jag träffa Marcus på stan och fira!

image275
glad! glad! glad!

kära dagbok. torsdag.

död död död död.

kära dagbok. torsdag.

Fortfarande död.

kära dagbok. onsdag.

Hej!
Flera förtvivlade timmars letande igår hjälpte inte. Mamma lyfte upp och ner på lägenheten men armbandet finns inte. Och inte i pappas bil. Inte har någon lämnat in det på x-trafik och inte på brända. Och det jävla telefonnummrey till Wayne´s Coffee finns ingenstanns.
Just det, jag är hemma idag. Får inte gå till skolan för mamma. Har blivit värre i halsen och fått feber. Men vill bli bra för vill till skolan endå. Missar saker och det är jobbigt att ta igen. Och imorgon kommer Stefanssons golv och lägger in vårt badrumsgolv. Härligt!
Nej nu ska jag göra mig lite frukost och börja plugga kvinnohistoria. Kommer aldrig gå annars.
Ha en bra dag!

image274

kära dagbok. tisdag.

mitt 1800kr armband är borta. jag kan inte tänka på något annat. mitt liv är typ slut.

kära dagbok. söndag.

Hej!
Har precis varit och duschat. Vårat badrum är fortfarande inte klart. Hoppas till veckan. Har suttit ute i det fina vädret och ätit frukost. Ska åka och övningsköra om ungefär en halvtimme. Efter det ska jag möta Marcus. Ta en fika kanske och sen blir det väl mys ikväll.
Igår åkte jag och Emma hem till Mickis. Åt god mat och hade film maraton. Grease, Helens små underverk och Pretty Woman. Riktig myskväll. Tittade även på "A shot at love, with Tila Tequila" Mickis mamma dog. Jag dog. Emma dog. Och Michaela dog. Fast kul var det. Trodde inte jag skulle på någon chans att se det eftersom lördagar klockan nio inte brukar spenderas i soffan men igår hade vi tur. Sure

image273
"A Shot at Love With Tila Tequila"

kära dagbok. lördag.

Igår mötte Marcus upp mig efter skolan. Vi fikade och jag köpte en jätte fin klänning på Indiska för 75 spänn!
Åkte hem till mackan och mös. Gick till maxi och sådär. Toh halv sju bussen in till stan och gick till Curch Street. Fick vänta ett tag och satt i baren. Jätte god mat och dryck som vanligt! En super trevlig kväll.
Åkte därefter hem till Marcus igen. Tittade på film, mös och sov gott.
Var tvungen att åka hem rätt tidigt idag så Mackan var död när jag stack. Min mor behövde mig. Tyvär var jag inte till mycket hjälp för somnade här hemma efter att ha ätit. Men nu på eftermiddagen har jag legat i.
Ska strax gå till bussen för att åka till Mickis med Emma. Vi ska äta gott och ha tjejkväll. Får se vad som händer sen.
Puss

kära dagbok. torsdag.

Min vecka har varit lugn. Har inte mycket i skolan just nu. Endast spanska och där går det som det går. Får köra på känn.
Älskar att det fina vädret kommit. Igår fick jag med mig Marcus ifrån soffan ut på altan. Där låg vi på filtar och glassade. Den ena mer seriöst än den andra. Jag övade min power poin presentation på Mx2, Macc höll på att somna.
Idag hade vi världens håll. 11-14. Jag och Anna underhöll Emma och gick sen ner på stan. Jag har gått och blivit rejält hängig och köpte därför väska för att muntra upp mig själv. Den var apsnygg! Åt glass i solen med Mathilda och Marrélene.
Kvinnohistoria i någon timme. Gymade efteråt. Hem. Åt. Somnade. Vaknade med halsont. Pluggat lite med mamma. Tittat på SYTYCD. sugit.
Imorgon blir det fredagsmys med Mac. Han överraskade mig och ville gå ut och äta. Tack för de!
Sweetiepie. Sovdags! Ta hand om dig.

Strike a pose

Studiedag är skönt. Sov till halv tio. Gjorde helgfrukost av allt som jag är lite allergisk mot, ägg, apselsinmarmelad, oboy och multivitamin. Mamma skulle bli galen but now she'll never know.
Tittat på Greas nu på förmiddagen, damsugit lägenheten och ska strax börja göra mig klar. Ska åka till stan med ett bussen och träffa tjejerna. Sen ska vi gratta Mickan som fyller 18 år imorgon. Sen ska jag möta upp min pojkvän för lite kvällsmys.
Måste plugga spanska....
Ha en bra dag!

image272

Söndag

Igår gjorde vi oss klara hos bea. Efter fixet&trixet tog vi bussen till Hille IP där Emma och Mickan väntade. Bra berusade. Vi spelade ölspel och dansade röv. Vid 10 tiden kom väl allt folk. Apor.
Min pojkvän också. Tur att det fanns någon slags normal för min tjejor var galna. Galna! Vid halv 1 så tändes ljuset och föräldrarna skickade hem oss. Det var tydligen för svinit. Kan jag hålla med om. Vi äckliga borgis va?
Jag och Marcus åkte hem till mig. Slog på fjorton suger och mös. Älskar att somna med honom.
Imorse var vi rätt pigga. Ovanligt kan jag lova. Helst hade jag velat spendera dagen i sängen i myskläder. Titta på film och vira mina ben runt Marcus's. Pilla i hans hår och bli kliad på ryggen. Men istället blev vi hämtade av pappa klockan halv 12. Körde hem Mackan som skulle träffa sina arbetskamrater klockan halv 1 och börja mjölka tennstopet på öl. Någon dag idag när alla gävles resturangers personal bowlar/käkar/super ihop. Han sa att han skulle ta 11 bussen hem och plugga till sitt GIS prov imorgon. Men för en halvtimme sen var dom på Heartbreak. Han är tuff jag har lärt honom väl.
Hur som helst, jag och pappa åkte och övningskörde. På sörbyurfjäll. Jag körde bland andra bilar och lastbilar. Gick riktigt bra tyckte jag själv. Vill inte veta vad pappa tyckte. Har bara degat annars idag, ätit Kinamat med mamma och mormor. Tittat på tv. Skönt med studiedag imorgon!
Puss

Fredag

Åkte till kvinnohistorian i morse. Kom lite tidigt, tjugo över 8 sitter jag och väntar, en man kommer och sätter en lapp på dörren Kvinnohistorian inställd idag
Jag blev apargg. Annax2 också. Så vi tog 11an ut till Bea där hon och Emma låg och sov. Väckte dom med brak och mös ett par timmar. Sen åkte vi till skolan och hade matte och engelska bokprat.
Efter skolan gick jag med Mickis och Anna på stan en stund. Mötte Marcus när han slutade och vi gick och tog en fika ett par timmar. Mötte Robert, var kul!
Marcus gick och jobbade och jag åkte hem. Sov ett par timmar, nyss duschat. Ska mysa ensam ikväll, kan vara skönt ibland.
Sitter och tittar på hotell, jag och Marcus ska boka göteborg till  i sommar snart. Sitter även och tittar på bokningen av Emmaboda festivalen, Marcus och några ska åka. Han sa åt mig att också göra det. Kunde väl vara kul.
Nu ska jag titta på film.
Puss


image271

Jag vill inte ha någon annan, jag tatuerar in ditt namn

Hello there!
Igår gick det förvånansvärt bra att komma upp och åka med 7 bussen till fjärran. Vi hade mys men sen kom efter tröttheten. Ganska skön dag i skolan. Efteråt gick jag upp till friskis och frågade om plånkan men fortfarande inget, måste göra en polisanmälan. Jag och Marcus drog hem till mig. Somnade som vanligt i soffan under täcke efter att ha blivit kliad på ryggen. Köpte pizza till middag, ingen orkade något annat. Och jag fick inget sommarjobb. Så nu ska jag och Mickis söka inom komunen. Sen var jag tvungen att plugga till svenska prov och Marcus gjorde tatueringar på mig.
Softa dagen idag. Svenska provet gick galant! Efter skolan gick jag och Anna på stan. Hämtade mitt berlock efieltorn. Handlade en knallblå tröja och vit omolott tröja. Måste sluta handla så mycket. Men snart får jag lön för pajerna!
Har pluggat skapligt mycket i eftermiddag. Gjort klar powerpointen till KH, skrivit kanske hälften av engelska bokrapporten och 75% av intervjun.
Nu ska jag titta på Så du tror du kan dansa.
Puss 


April är en kall och nyckfull vän

Igår var första dagen i skolan på över två veckor och det var tungt. Efter skolan åkte jag och Marcus hem hit. Vi degade till våra eftermiddags program. Mamma var borta så jag fixade maten. Här skulle Marcus sagt att han också hjälpte till men jag tycker inte tatt skära gurka och öppna majsburken räknas! Vi myste och busade. Efter American Idol fick jag ha min egen audition. Jag blev skrattad i fejan? Han ser inte en tallang ens när hon står rakt framför han. Provade outfits inför lördag. Längtar! Blev prisonbreak och sova sen.
Idag var det ännu tyngre. Dock vann jag mitt och Marcus vad. Om han fick MVG på geografin och VG på fysiken skulle jag bjuda honom på Church Street. Men om jag fick VG på matteprovet och MVG på samhäll/historia seminariumet skulle han bjuda mig. Vad kan man säga? Jag vann. Jag lyckades och han inte. In your face. Fast nu ångrar jag mig lite för han ska jobba på fredag och dissa vår mysdag för att få ihop pengar till min jävla middag som han själv säger. Pfht. Killar.
Efter skolan gick jag och gymmade. Dåligt val. Min hals blev värre och ikväll har jag inte kunnat prata. Ännu värre val för min plånbok blev stulen på friskis. I min väska! Ute på hyllan i gymmet! Tur att jag hade busskort, kontokort och legget i jackan. Men hade precis innan lämnat tillbaka ett par skor för 500pix så dom pengarna försvann ju. Helvete. Dumma människa.
Efter skolan har jag pluggat. Gjort klart mitt kvinnohistoria arbete.
Nu blir det brothers and sisters med mamma.
Imorgon ska jag, Mickis och Anna ses på tjugo över 7 bussen till fjärran. Vi ska simma innan skolan.
Vi bara kör vi.

Jag tror du hittade något där

Igår stod klockan på 9.
Idag stod klockan på 8. Var tog mina sovmornar på helgerna vägen?
Vi hade i alla fall jätte trevligt hemma hos Emma (18 åringen) igår. Hon blev glad för presenterna och rund under fötterna. Vi åt god mat och hade riktigt trevligt. Senare på kvällen åkte jag, Emma och Bea till Amanda Hellström som hade lite bjudning.
Imorse gick jag upp tidigt pga tvättstugan. Efter den strök jag allt och plockade in i kldäkammaren. Lät det alltså inte ligga och skräpa i 14 dagar som jag brukar.
Pappa hämtade mig och vi hälsade på farmor&farfar. Åkte sedan och övningskörde. Idag satt den. Kändes så jäkla skönt! Åkte hem och gjorde mat med mamma. Mormor kom. Marcus kom med rosor kort där efter. Inte till mig utan till mamma. Sopa.
Vi har bara myst hela kvällen min karl och jag. Nu ska det sovas.
Godnatt

Foto: HEDI SLIMANE

image269

image270

skridskosport där man använder klubba och puck

Igår slutade vi 12 på polhem. Jag gick ner och gymmade och sen mötte jag upp Mickis och Linus som var och klippte sig. Ingen glad kille. Gick runt lite på stan och fick sedan sällskap av Anna och Bea. Vi köpte present åt Emma som fyller 18 år idag! Grattis!!
Jag inhandlade även lång svart baskofta och oversize linne i chokrosa med öppen rygg. Marcus skulle säga rave.
Åkte sedan hem och vilade lite. Åkte in till stan vid 6 och mötte tjejerna vid 13. Annas pappa hade jättefina biljetter till Brynäs-Mora matchen och 1 var min. Var jävligt roligt!
Idag har jag och mamma stor städat mitt rum + klädkammare. Eller vi håller på. Det var äckligt dammigt och skitigt. Men nu har jag fått in en masa nytt och saker börjar falla på plats. Känns lättare och bra nu med våren.
Ska börja göra mig klar strax för att åka in på kalas till Emma. En trevlig kväll blir det. Efteråt ska jag träffa Marcus. Trevligt det också.
Puss

APU

Hej!
Har inte haft tid att skriva på ett par dagar. Men nu har jag lunchrast så passade på.
Hade jätte kul hemma hos Anna i lördags med tjejerna! Kom rätt mycket folk och det var trevligt. Jag, Anna, Marcus och Joseph åkte ut mot Bomhus senare på kvällen. Inte lika lyckat. Det finns så mycket hemska människor.
Jag och Marcus åkte sedan hem till mig. Söndagen var risig. Vi låg i soffan och mös fram till 4 tiden på eftermiddagen.
I måndags började jag min APU här på IVS. Hittade inget annat så fick bli att vara här en vecka precis som i 1:an. Men det är jätte trevligt. Är med på allt möjligt och jag älskar dessa elever. I måndags efter skolan gick jag och Marcus ner på stan i vårvädret. Åkte sedan hem till mig. Lagad Thaimat. Tittade på tv och så vidare. Igår fick vi sluta tidigare här för jag och mamma skulle på utvecklingssamtal. Massa bra saker. Tränade efteråt. Köpte med mig sallad ifrån George och sen sov jag. Knäppt hur trött jag kan vara.
Nu idag. Imorse var jag förbi på Borgis och kollade upp busskort. Vad jag tycker om den skolan när jag jämför med Polhem. Så mycket trevligare. Har vart med eleverna på musik och bild. I eftermiddag ska jag vara med på fördjupning i köket och på teori. Arbetsdagen slutar tre, då ska jag träffa Marcus.
Ha en bra dag!