Fokus

Min helg har vart good. Mys med Marcus i fredags. På lördagen gick vi på stan. Jag inhandlade sidenblus. Sen åkte vi hem till Marcus och mös under filt i soffan. Gjorde oss klara och jag tog 6 bussen med tjejerna till Emma. Där fixade och donades det. Åt mat. Det var Emma, Mickan, Nanna, Bea, Anna, jag, Mic, Sara och Evve. Hade jätte kul. Efter tio nån gång bjöds det på ännu mera fest och huset fylldes. Marcus och hans vänner kom också. Då vart jag glad och kunde inte slita mig. Jag hade kul. Marcus och jag gick ner på stan vid 1 tiden. Andreas var fullkastrull och hämnades på en persons tomt. Marcus och jag åkte hem till mig. Han hade svårt att komma till ro. Lite väl mycket jäger där va? Idag efter att marcus åkt på eftermiddagen så strök jag ungerfär 1 ton tvätt. Nu rasar det ur garderoben. Åkte och tränade. Malin och Madde är hemma från kreta och bruna som jag vet inte vad. Nu måste jag plugga. Hu hu hu. Imorgon får jag i alla fall mysa med min toyboy igen.
Nu ska jag shoppa lite online igen. Någon slags belöning borde man ju få liksom! I höst ska tydligen halsduken
vara i fokus. Pengar rullar in som det ska nu. Inte.

image158

fitta på flaska

image155

Läste mina vanliga blgogar och fick se en artikel om "fitta på flaska" i en av dom. Ett supersnille har kommit på ideén att buteljera lukten av kvinnlig fitta. Denna fittsaft säljs för 19.90 euro för den som vill ha. En skit grej som ändå säker kommer gå hem efter som det är lättklädda tjejer i reklamen. Varför kämpa emot?

image156image157
men vem fan vill köpa fitt lukt på flaska?

kort koppel

Igår efter skolan gick jag och Marcus på stan en stund. Jag har träffat min överman. Han har blivit besatt av att handla kläder. Inte för att jag klagar. Han är ju snygg i dom. Vi köpte glass. Mc Flurry. Min favoritglass. Det ska bli fredagstradition. Så hyrd evi film. Linas kvällsbok. Jag vet att Marcus tyckte den var bra fast han sa att han inte gjorde det. För jag tittade på honom i smyg och han var helt inne i filmen. Och skrattade på dom rätta ställerna. Vi och mamma åt fondy sen. Var jätte trevligt. Tittade på IDOL och mitt stora feta grekiska bröllopp. Massa mys såklart. Men tyckte synd om marcus för jag luktade så mycket vitlök. Fösrökte hålla munnen stängd så mycket som möjligt. Försökte titta på Saw3 igen men jag tycker dom filmerna är äckliga.
Skit väder idag. Och det verka skita sig på det mesta för mig inför kvällen. Får hålla till godo endå. Det blir säkert jätte trevligt. Ska hem till Emma ett gäng. Tagga till!
Väckte Marcus för en halvtimme sen. Han skulle gå upp sa han. Nada get. Får försöka igen.
Ciao!

grissnyggt

image154

grön avund. jävla snygg jävlar.
Jag vill bli stor, flytta till storstad och leva livet maxat.

inte bitas

Världens längsta skoldag. Men inte alltför jobbig. Jag och Michaela åt lunch med Anna och Bea. Just like old times back in SP1E. Vi planerade helgen. Sen fick vi titta på Linas Kvällsbok på livskunskapen. Marcus har inte sett den så jag tycker vi ska hyra den i helgen. Så han också får skämmas. På Tala och Framträda jobbade vi med Power Point. Jag var kass. Passade inte in bland Vasas knoddar. Men det var kul! Och vi ska göra det imorgon också. Marcus ville hitta på något sen. Så medans jag väntade på att han skulle komma ner på stan gick jag upp till pappa och hälsade. Var typ en månad sen sist. Jag och Marcus åkte hem till mig. Myste. Jag hade tvättstugan så fick min egna snygga assistent. Så snygg att jag inte kunde hålla händerna borta.
In your face bitch.

marcus och linnea sitting in a tree

Slappdagen. Började 10. Hade 1 lektion sedan lunch. På samhälls och historia lektionen var vi på gävleborgsarkivet istället. På spanskan var vi i mediasalen på någon föreläsning. Michaela var i skolan också. Fräknig och söt! Efter skolan åkte jag hem. Marcus kom också efter en stund. Vi myste och levde rövarn. Tog tjugo över 6 bussen till stan och gick till polhem. Var nämligen bjudna på disco av sär. Var roligt! Marcus blev kär och uppbjuden. Dom är så söta att jag spricker.
Nu tittar jag på flygbiljetter till Rom. 1 kr dit, 1 kr hem. Jag vill jag vill jag vill. Man vill mycket säger mamma.

hit me baby

Jag håller med och härmar Bea med att tycka att Nicole är ruskigt söt i sin kula.

image153

det är ok att du hånglar upp honom

Idag var det sola igen. Jag var sjukt trött. Imorgon kommer Michaela. Hoppas jag. Hoppas hon orkar upp. Jag vill se hennes solprydda tryna again please. Efter skolan gick jag en väldig snabbis med Anna på stan. Hann handla lite innan jag mötte Marcus. Han var också trött och svettig som ett svin så vi åkte hem. Här myste vi. Efter maten ville Marcus titta på Tjenare Kungen. Var tänkt att jag tänkte plugga till historian då men Marcus knä såg så inbjudande ut att jag la mig ner och sov istället. Tittade på IDOL sen också. Jag hejar också på Christoffer med Marcus nu. Han var sjukt snygg ikväll. Och lik Brandon Boyd så det är sjukt det med. Marcus sa att det är okej om jag hånglar upp honom bara han också får vara med och träffas. Letade snyggbilder på Christoffer tidigare. Men det är knäppt att en sån snygg kille i rutan verkligen ser läskig ut på bild. Marcus har åkt hem nu. Jag ville inte det. Jag ville ha honom mer. Men så kan det vara. Mamma har förhört mig på historian. Ska leka med mina kompisar Sanna, Henrik och Björn nu. Hej!


image152

Jag tror jag har svalt tingeling

Igår sov jag länge. Så det vart stress när jag skulle möta Marcus på stan. Men hurttig är jag. Walk on the wild side. Hittade en skinnjacka jag måste ha på Carlings. Men jag får inte pengarna för mitt lilla jobb förän i mitten av oktober så det kanske skiter sig. Vi fikade igen. Tror dom börjat känna igen oss. Sen åkte vi till Andersberg. Marcus pappa lagade lika god mat som vanligt. Tittade på tv. Jag helt enkelt älskar Svensson Svensson och Gustav. Sen gick vi på bio. Super Sugen. Den var rätt rolig. Anna och Johan var också på bion. Marcus bjöd. Fast han var skyldig mig pengar så då kanske det inte räknas. Men tycker om när han bjuder så vi säger att det gör det. Efteråt åkte vi hem till mig. Satt på Hey Baberiba och myste. Med avbryt. Igen och igen. Men he's the best damn thing that my eyes have ever seen.
Idag har jag hitills inte gjort så mycket. Fanns ingen tvätt tid när jag skulle tvätta så tittade på Tjenare Kungen istället. Nu ska jag plugga historia och senare ska jag och mamma till mormor. Jag ska färga mormors hår och mamma ska renovera badrummet. Får våra avlagda gejer för mamma gjorde om i vårt igår. Klockan sju är det aerobics. Det ska bli skönt. Har mycket skola i veckan. Men Marcus har lovat att hjälpa mig med matten.
Det är nästan lite tomt utan Max och den andra fjärilen.
Och nu mer än någonsinn drömmer jag om utlandet. Jag och Marcus vill så gärna. Och hjälper ju inte att alla andra är ute och far. Skulle vara rena rama drömmen om det skulle bli så som jag och Marcus tycker att Marcus mamma och pappa bestämmer sig för att låna Klövernäs hus i tahiland och vi åker dit över Marcus 18-årsdag i Januari. Då skulle jag vara den lyckligaste tjejern på jorden!

image151

ja ä inte bitter

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men fredag är endå den dagen som känns bäst. Ge mig då kyckling det gillar jag mest.
Jag gillar fredagar. Men blev ingen kyckling idag. Blev visserligen fika efter skolan med M. Vi firade att det gick så bra för mig på Tala och Framträda. Sen åkte vi hem hit. Blev tacos till middag. Vi har degat hela kvällen. Förstår dock inte vad han ser hos en lipsill hos mig. "Va inte bitter" säger han. Bitterfitta självdu. Han är dåli på svenska. Men go är han. Och får nog fan stå ut med alldeles för mycket.
Jag hoppas mig helg blir bra.
Marcus släppte ut den okända fjärilen. Den var döende och Marcus orkade inte ta hand om den för den var osocial. Sen hittade han Max. Kärlek. The real thing. Konstigt nog så slutade endå kvällen med att Marcus la Max i ett H&M kvitto och mosade honom. Kvittoknölen ligger nu på min byrå...
Hej hej hemskt mycket hej!

mysis max

Saknar Michaela i skolan. Vill inte tänka på hur jävla underbart hon måste ha det.
Relativt skön dag idag endå. Får mer och mer saker att göra. Blir nog rätt mycket plugg till helgen. Efter skolan åkte jag och Marcus hem hit. Dog nästan av hunger innan mamma kommit hem. Fick koka nudlar så Mac inte skulle dö. Lite känsligare. Lite bättre. Marcus hittade en fjäril. Fjärilen Max. Den hette mysis först men då vart jag svartis för Marcus brukar kalla mig mysis. Så då vart det Max. Max var med oss hela eftermiddagen och kvällen. Han sätt jätte länge hos Marcus. Och fick absolut inte (!!) lämna rummet. Alltså panik om någon öppnade en dörr.
Max såg saker som inte är ämnade för en liten fjärils ögon.
Så var det GREYS ANATOMY. Jag älskar den serien. Älskar. Vill ha nästa onsdag.
Nu ska jag skriva lite tal. Om servettvikning. Keep it simple.
Imorgon ska nog mamma och jag ut och käka. Det är också mysis.


image150

synd om den där tjocka

Idag var det skoldags igen. Knäppte skolkort också. Stick och vaxa håret sa idrottsläraren åt oss innan. Lite sugen på att veta vad hon menade med det. Gick ner på stan efter skolan och köpte mobilladdare och blomma åt Marcus kusin som fyllde 18. Så åkte vi till Marcus. Gick på Maxi för att köpa födelsedagskort. Hittade många jag ville ha. Marcus sa att han skulle köpa till något särskilt tillfälle. Han kommer säkert glömma. Men fem kronor till tuggummi automaten fick jag. Jag var glad som ett litet barn. Alla möjliga färger kom ut också. Dom små sakerna som betyder. Åkte till Oppala. Heter det så? Total bush. Firade Niklas på hans 18 årsdag. Så många söta gubbar att jag blev tårögd och bara ville ta med hem.
Nu är Michaela och Johan snart framma i Grekland. Jag är så avundsjuk så jag dör. Skolan blir tråkig utan dig. Lycka till 10 000 meters klubben då hörrni!
Nu ska jag plugga lite. Borde i alla fall. Har sovmorgon imorgon. Känns för jävla bra.

sega söndagen

Igår var jag med Marcus på dagen. Vi myste. Gick ut med Oliver som förövrigt är den sötaste hunden jag känner. Jag hållde i honom när vi gick och kände att jag skulle verkligen vara bäst på att ha hund. Vill ha min hundvalp nu. Varför är mamma så oresonlig? Vi gjorde tacos till middag. Knäckte bröden. Gjorde mig klar och Mackan skjussa mig till Anna. Vi började utan dom andra. Tittade på svensson svensson och drack så fort Anders Cleas Gustav sa något roligt. Alltså blev det för mycket för snabbt. Sen kom Bea, Anna, Emma, Mickan och Nanna. Hade jätte trevligt. Men det blev som sagt alldeles för mycket för Karin. Om jag inte är trist så är jag för mycket. Vi åkte taxi ner på stan. Tjejerna skulle vidare till Hille men jag kände att jag verkligen inte orkade det. Så jag följde med Marcus och hans vänner till Mingel&Bar istället. Där mådde jag inte heller så bra. Så vi gick till donken och köpte chicken. Missade bussen med 1 sekund. Så jag Marcus och Jenka gick till Max. Jisses. Mår illa bara av att jag tänker på det. Och jävla skit Max. Åkte hem med jävlit lättare plånbok. Marcus plockade massa blommor i parken vid Vasa. Sötis. Somnade snabbt när vi kom hem. Mös idag innan han åkte hem. Jag älskar honom mest.
Mormor är här nu. Vi har käkat. Har pluggat lite matte men fattar inte mycket. Ska plugga mer nu. Och sen ikväll blir det aerobics med tjejerna. Ska gå och ta tag i mig själv nu.


image149
love the dog

kärleksförklaring

Igår efter skolan mötte jag Marcus på stan. Det var vår dag. Vår alldeles egna dag. Vi gick och fikade. Marcus kort zipp zipp. Satt där bra länge. Sen tittade vi runt. Marcus kort zipp zipp. Mitt kort zipp zipp. Marcus köpte två apsnygga tröjor. Jag e jätte söt långkofta och svarta jeans. Vi åkte hem till mig sen. Mamma skulle bort. Så vi köpte hem kebab. Myste framför tvn. Mmmmm. Jag älskar dig.
Idag. Lördag. Ljuvliga lördag. Ska till Marcus med nästa buss. Packat väskan. Ikväll ska jag till Anna med tjejerna. Supa. Knulla. Slås. Åh ljuvliga lördag!

skitkarin

Jag sitter och gråter för jag är så jävla förbannad på mig själv. Jag bråkade med mamma tidigare ikväll. Jag är febrig och har ont i halsen. Jag fick ett jävla skit mejl. Skulle inte ha brytt mig. Ångrar det så jag dör nu i efterhand. Vet att det bara är bullshit. Egentligen. Men jag tar ut det på Marcus. Dampar som jag aldrig gjort förut. Visst, han kanske var lite knäpp han med. Men mest var det jag. Och nu sitter jag och skämms. Så fick jag panik när Marcus sa att han inte orkade tjaffsa nå mer och skulle sova. För jag kan inte avsluta samtal sådär. Jag är inte typen som bara kan somna då. Jag gruvar mig och gruvar mig tills jag brister. Så jag fick tjaffsa lite till. Tills jag äntligen fick fram det. Vad tjaffset egentligen grunna i. Varför jag bryr mig när jag inte ska göra det. Varför jag oroar mig och dampar. Jag är så rädd att Marcus ska inse att han är för bra för mig. Så jag plingade och sa som det var. Och då vart de bra. Han fick mig att må bra igen. Marcus berättade att han inte är bättre än mig. Utan att vi är lika, han sa att vi är nämligen gjorde för varandra. Gjorde för varandra. Den meningen tycker jag om. Imorgon är det vår dag. Jag längtar tills efter skolan är jag får be om ursäkt på riktigt. Min äskade M.
Karin och Marcus, som gjorde för varandra.


image148

Det smakade som glass och varma hallon

Fast bättre.
Började med att försova mig. Men dagen var helt okej endå. Förutom att jag mår kasst. Jag och Michaela gick hela dagen och fantiserade om att spanskaläraren skulle vara sjuk. Vi komemr dit. Hon är sjuk! "Är Christina sjuk?" säger jag super glad till läraren som var där och tog närvaro. Fönstret for upp och Anna fick en blomkruka över sig. Klarade av avsnitten bara bara några sekunder. Luktade brännt när vi gick. Marcus och jag åkte hem till mig. Försökte hjälpa honom med läxorna. Då började det lukta hemma också. Jag snuskade mig hellre. Vi åt glass och varma hallon till IDOL. Skrattade röven av mig. Snorade friskt. Sen Top modell. Känns bara trist med svenskt nu. BBB. Jag vill ha helg. Så jag bara kan göra vad jag vill och krya på mig. Imorgon börjar jag halv 9 och går enligt schemat till 5. Tungt. Så måste jag verkligen tvätta. Ordentligt. Har helt seriöst slut på kläder. Det är kaos i klädkammeren. Får börja vända trosorna ut och inn annars. Så måste jag plugga också. Men jag är tuff. Så tuff så jag borde förtjäna en hundvalp. Har någon något tips på hur jag ska kunna på min vilja igenom?


image147
Le Gateaux Chocolat

Tengo fiebre

Jag är sjuk. Mår verkligen apa. Ingen söt apa heller. Är snorig, har feber, ont i halsen och är öm i hela kroppen. Ändå var jag i skolan idag. Annars sa mamma att jag inte skulle få gå på gympan. Dessutom orkade jag inte missa en massa och behöva ta igen. Blev en jävla seg dag. Och nu får jag endå inte gå på gympan med dom andra. Det gör mig sur. Och förbannad. Känner mig så jäkla lat när dom andra går. Men jag vet att det är farligt. Alex pappa dog nästan när han tränade med en förskylning i kroppen. Inte för att jag tror att jag skulle få en hjärninflamation om jag gick ikväll. Men känns dumt att utmana ödet. Det är i alla fall top modell x 3 ikväll. Jag ska bada hett hett innan det. Så jag blir varm. Skakar tänder nu. Marcus borde vara här och klappa mig på ryggen nu och viska snälla saker. Den tönten. Tror jag ska leta billiga flygstolar sen. Och drömma om Rom tillsammans med Marcus. Jävla skit spanska. Måste göra den. Annars slår Christina mig på fingrarna med linjalen imorgon. Eller påpekar att jag är en berg och dal bana. Igen.


image146
Känns som min hjärna består av snor. Endast snor.
Måste köpa nässprej imorgon. Pronto!

tjeena keeewken

Måndag. Fick sluta tidigare. Så jag åkte upp till mammas jobb och umgicks med alla söta i väntan på att Marcus skulle sluta. När den stunden väl kommit och jag mötte han och hans klasskompisar möttes man av det vanliga "tjeeeeena keeeewken". Det börjar bli tjatigt. Vi åkte hem till Marcus och tog med oss kakorna upp i sängen. Tittade på film och somnade. Var busiga tills det var middag. Hot meatsås. Tvdags. Älskade TopModell. Vi gillar ryssen. Jag var lite depp. Vet inte alls varför. Men Marcus är så söt. Så söt att jag var tvungen att missa lite bussar hem för att få vara mer med honom. Men hemma är jag nu. Försökte göra matteläxan på bussen men det skakade så. Borde väl egentligen göra den nu men tetris lockar mer. Fan. Inser nu att jag glömde tjata till mig Marcus mobil idag. Jag vill fortfarande ha en hundvalp. kattunge. kaninunge. ponny. babiar. Vad som helst. bara det är litet och mjukt. nu nu nu. Men både mamma och marcus bara tjatar om att jag tog då såligt hand om Ninni och inte är mogen för hund och att jag möjligen kan få en guldfisk. EN st:bernads hund ska jag i alla fall köpa när jag blir stor. den får dela säng med mig och marcus. helt klart. vad är det för sjuk regler att hundar inte får ligga i våra sängar?


image144 image145

gympa

svett svett svett
jobbigt men kul var det! ska dit igen på tisdag. gick hem med frida. blev kvar här utanför och pratade. hon är så söt. henne kan jag prata hur länge som helst med utan attdet blir trist. nu ska jag bada. köpte hårinpackning. och ansiktsmask. så ska vi bli nyttig. imogon är sista fetadagen. för då ska jag till marcus och äta dom där jättegoda kakorna som blev kvar från kalaset. komemr väl gå upp 10 kg. jäklar vad skitsnack det kommer bli.

weekend

I fredags så följde jag med mic ner på stan efter skolan. Hon köpte nytt till helgen. Så mötte jag marcus. Han köpte parfym till sin mamma och så letade vi på selofanpapper som jag aldrig har skrivit förut och därför hade nada aning om hur det stavas. Köpte äckligt mycket godis med oss hem.. Han skulle promt till SPAR för att kolla på film också. filmerna kostar 20kr styck. Marcus köpte tre + en chipspåse för 25. Han fick betala 30.50. konstigt. Han är för snygg helt enkelt. Vi bakade en massa kakor när vi kom hem. Sju sorters. Som vi la på trevåningskakfatet jag och mamma köpt till Annica Holm o födelsedagspresent. Vi köpte hemtmat också. Marcus åt kebeb. Jag åt kött. fett fett fett. Tittade på bombey dreams och the grudge sen. Jag var livrädd ändå lyckades vi somna. Igår var det stress stress. Åkte till kalaset vid 1. Annica blev jätteglad för kakorna. Det var mycche fisk. trevligt också. Vi åt och åt. Marcus mormor gör dom godaste kakor. På kvällen åkte jag till Mickis i Hille. Tillsammans med henne, Emma, Anna, Sara och Evve började vi förfestandet. Åt glass och varma hallon. Spelade ölspel. Sen åt till Åbyggeby på hockeybögfest. Var bara där ett par timmar. Inte så kul som vi trodde det skulle va. Mötte Marcus på stan. Vi sprang och köpte chees. Fyllehunger är dålig hunger. Åkte hem till mig. Ingen tv ingen data. Fick lyssna på Harry för att kunna somna. Jag vaknade i morse av att en hellikopter åkte runt över oss. Shittans. Dukade jättefin frukost. Så tittade vi på Harry Potter och somnade i soffan. Han skulle jobba halv 4. Så åkte då nån gång. Jag har tittat på fridrott och målat naglar. Sällan. Känner bara lukt av äckelvodka hela tiden. Jag vill ha mitt sär nu. Marcus kan hjälpa mig vettja. Mamma gör mat nu. Jag borde göra matteläxa och städa. Sen ska jag på gympa. Hej och hå. Fasligt mycket stå

vissa är skummare än andra

Phuu. tuff dag. Åkte hemifrån vid 8 och kom hem vid halv 6. Och ingen mamma heller. Vart har hon nu sprungit iväg? Fick koka nudlar och äta macka. Spelar tetris för fulla muggar. Det är verkligen beroende framkallande. Och tiden springer iväg. Men kul som bara fan är det ju. Efter min sista lektion på Vasa sprang jag ner på stan för att köpa strumpbyxor. Tjejen i kassan på Åhlens var världens gulligaste. Först berömmde hon mig för att ha valt ut deras tre par snyggaste stumpbyxor. Sen gav hon mig komplimanger för min nya skjorta. Sen berättade hon att hon sett mig på stan flera gånger och tycker jag är snygg. Mot slutet kändes det nästan lite fjäskapa. Men den lilla känslan ignorerade jag och gick ut därifrån lite gladare. Hemma nu som sagt. Ska bada bubbelbad väldigt länge nu. Sen ska jag städa mitt rum så det blir fint till helgen och så jag kan stöka ner det igen. Kanske ska man ta tag i att göra matteläsan också så jag slipper göra den på söndagkväll. Vi kan ju säga att jag ska göra det i alla fall.
Helgen blir nog väldigt kul också! Nu ska jag gå härifrån. Bara lite lite liteee mer tetris först...


image142


BIG MAMA

Skola på riktigt igen. Hade naturkunskap och jag skrek inombords efter Ove. Den sötsaken. Det var lunch. Ris med tacosen. varför egentligen? Histora samhäll spanska .. Somnade där nånstanns. Var i alla fall vaken på spanskan för där är jag alltid väldigt rädd. Idag hade jag ont i magen också. Jag träffade My M, mmmmmm, väldigt massa M på stan. Vi åkte hem till mig. Han proppsade på att åka vidare en busshållsplats efter mig för att köpa chips på spar. My boyfriend is a fatto. Jag frös som en gris. Råkade somna och snarkade tydligen högt. Fast vet inte om det är som han säger bara för att få sig själv att verka ännu mer perfekt. Sen så vaknade jag och det vart sådär ostädat igen. Alltid samma visa. Play it for the girls. Det var bra tv ikväll också. Top modell, idol och project runnway. Jag har klistrat plast på böcker. Lyckas inte få det så fint som när Michaela gör. Inte alls.. Petty me. Thanks.

åh kerstin åh

image141

Free as a bird
Jag sov länge. Så pass länge att det inte kommer gå att somna förän väldigt sent ikväll. Blir en jäkla massa Heja Björn. Jag gick på stan med Julia idag. Köpte skjorta på JC och klänning på H&M. Och ansiktsmasker och DEO. Sen 3 sallader att ta med på George. Marcus kom och vi åkte hemmåt. Tittade på Koops. Jag blev knäaad. Min käke hoppade ur led. Det gör ont. Allt detta utan någon som hellst anledning...
Sen myste vi och kokade te och åt megefån till topmodell. Han åkte med halv10 bussen och jag kommer aldrig kunna sommna. Jag vill ha klining. I wish you could come and scratch me.
Imorgon börjar skolan igen. Klockan 10 med naturkunskap. Jag vill ha Ove nu nu nu. Och ett satans jävla överskåp! Ska det vara så svårt? Mamma ska äta med sina elever så jag och Marcus blir ensamma hemma. Vi ska baka bullar. Har vi sagt i alla fall. Vem vet vad det kan hittas på för bus.

Ledig

Idag var jag ledig. Sov länge. Skulle träna med Mickis men hon svek. Hur kan man välja utlandsresa med pojkvännen istället för att lägga pengarna på träning? Det förstår jag inte. Får hitta ny work out friend. Så jag har läst engelskabok. Så jag inte har den uppgiften klar när alla dom andra läxorna börjar strömma in. Bada bubbelbad. Blandade med alla dom dyra oljorna. Fyllde ut några emd vatten så inte mamma skulle bli sur. Jag undrar var vår rörmokare håller hus. Sen cyklade jag till mormor där mamma och Erik var. Vi fikade och grillade Erik. Han ska åka jorden runt. Börjar imorgon med att åka till Las Vegas. Vad jag minns mer var det sen Los Angeloos, Costa Rica, Argentina, Sydamerica, Nya Zeeland, Australien och Thailand. Dom blir borta i 4 månader. Jag blev bra jävla avis. Förväntar mig jävla nice presenter. Mamma och jag handlade på vägen hem. Jag fick gå. Det regnade. Love my Parkas! Både praktisk och cute. Köpte filmer också. Tittat på en nyss. Och top modell ofcourse. Nu behöver jag juice. Hoppas morsan låter mig ta. Hon är nog lite grinig på mig fortfarande. Jag glömde paketet med hallon framme på bordet tidigare. Dom smälte och det rann ner på golvet och på vår nya vita matta. Den är nu rosa. Men pink är väl schysst? Visst?

like I love you

image139
sötmongo

speciall price for you my friend

I fredags spenderade jag och Marus dagen i stockholm. Bussen gick åtta och trotts att vi sovit alldeles för lite var jag pigg. Bussen gick åtta. Vi köpte vindruvor på vägen dit. Det var mysigt att åka buss. Jag var till och med spela lite Qudra Pop. Om än lite. Marcus är sånn dålig förlorare. Hela topplistan består av KARIN. Vi gick drottninggatan massvis, ner till gallerian och NK. Andra hållet drottninggatan. Blev vrålhungriga och åt chees. Marcus började handla loss. Knapptshirt och tröja från TOPMAN. Han var georgus. Sen hittade jag hem på H&M high fashon. I love. Fucking love. Synd att det är så himmla mycket dyrare än vanliga H&M. Men det sket jag på. En oversize gråmönstrad kofta. Stickad klänning i svart och grått med stora knappar och fickor och en stickad tröj/klänning i grått med vitskärning och svarta knapps. Kom ut därifrån rätt så mycket lättare pengarväg. Köpte skor. Tröstade mig själv när jag inte hittade dom praktiska jag ville ha. Så fick det bli ett par till opraktiska. Macus köpte jeans. Vi provade i stortsett likadana oversiza puff jackor och köpte dom båda två. Nu är vi bill och bull. Vi hamnade i Nettes (?) designerbutik. Älskade klänningarna för 5000. Marcus provade efterlängtade snookjackan men blev inget av. Vi åt middag på PizzaHut. Var jättemysigt. Bussen gick hem halv 7. Vi köpte gotta på vägen hem och myste till skitkass film. Somnade som vanligt till Heja Björn.
Igår kväll kom Marcus hit. Så åkte vi till bea på fest. Körde nyktert. Kanske är lite segt när andra blir kanon. Men hamnade med dom andra nyktra och skrattade gott och länge åt alla fjantar som gjorde bort sig. Marcus och jag cyklade hem vid halv 1 tiden. Skulle bara mysa ett tag och sen skulle marcus hem eftersom han skulle jobba idag också. Bära böcker åt oss på Borgis gör ju dom där geaksen med vinterfriluftsliv. Men vi vaknade och då var klockan 4. Oups.. Vi gick och la oss igen. Imorse var det mysfömiddag med te och fridrott. Marcus åkte hem när vi skulle till mormor på mat. Nu är jag hemma och har tråkigt. Ledig imorgon och tisdag. Mickis och jag ska börja hårdträningen. Nu måste jag torka trockan som är utspild. So long suckers.