När Stockholm kysser mig på kinden

En bra bloggare ska publicera minst 6 inlägg om dagen. Jag hinner inte ens med 1. Fast det är lov. Men det tycker jag känns bra. Det betyder att jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn.
Ja jag har alltså lov. Det är det härligaste som finns. Jag spenderar det med min älskling. I söndagskväll åkte jag dit. Vi tittade på tv och myste. Oliver fick inte sova med oss även fast han är gammal och svag. Jag bönade för hans skull men Marcus stängde honom ute. Fast jag glömde Oliver rätt fort. Rätt fort vaknade man också för väldigt, väldigt tidigt var byggjobbarna utanför Marcus fönster och borrade och hade sig. Det gick inte att sova. Sen gjorde det det. Vi busade tills jag åkte ner på stan för att möta Solvei och gå på intervju. Jag ska bli avlastare i hemmet. Lite nervöst men hoppas det går bra. Marcus kom ner och mötte mig när jag var klar och vi gick till konsum 9:an och handlade varor till glassbomb. Sen ringde mamma och sa att jag skulle köpa Georgesallader hem. Vi åt och hade oss hela kvällen. Tittade på Göta Kanal 2 och en massa annat. Mitt i Prison Break så kommer vi på att Marcus mamma jobbade natt även igår så Marcus måste stressa hem för det kom vi på att han lovat. Jag stannade hemma. Men ska ringa och väcka honom nu. Är stolt över att jag låtit honom sova. Själv har jag tvättat. Håller på rättare sagt. Marcus har retat mig för mina kärringtrosor på senaste tiden så tog tag i mig själv idag. Allt tvättas verkligen. Jag sitter i underställ för det var det enda som fanns kvar.
Imorgon åker jag och Marcus till Stockholm ett par dagar. Vi ska shoppa och umgås med mina kusiner. Det ska bli jätte roligt. Men nog med mig, måste iväg till tvättstugan nu.
Oj. Vill bara säga att jag kan knappt släppa sista Harry Potter. Jag vill bara komma till "19 years later" som Marcus var dryg och läste för sig själv en kväll. Jag är nyfiken. Hej då!

I was made for you

Ändrade planer. Marcus vekling till hund kan inte vara själv och Marcus mamma jobbar natt. Så jag får åka dit istället. Mysit det med.
Jag vill bara säga att min mamma är världens bästa. Ställer alltid upp även fast jag är en skithög. Älskar dig mest!
Ciao!


tack

Söndag. Jag gör ingenting. Jag älskar att göra ingenting.
Fredags. Marcus och jag följde med Mamma till köpis efetr skolan. Gick på IKEA och handlade matta och korv. Tittade på kaninungar medans mamma handlade mat. Jag vill ha. Jag saknar Ninni. Jag vill ha en hundvalp. Jag jag jag. Snälla Karin. Sen sov vi när vi kom hem. Det skönaste som finns är att somna i Marcus armar. Jag kan bli tårögd när jag tänker på hur lycklig jag är. Hade vanlig myskväll med IDOL och sådant sen.
Igår hjälpte jag mormor på Rädda Barnen. Sålde kakor. Marcus kom och hämtade mig vid 2. Vi gick lite på stan och åt lunch på nian. Sen åkte vi hem till mig. Tittade på Hey Baberiba i min myssäng och jag somnade igen. Vaknade av en lyckoträff när Marcus gick på toa och såg att vår buss skulle gå om tio minuter. Tur att väskan redan var packad. Sa hejdå till Marcus på stan och hoppade på 2an med tjejerna. Vi hade hyrt Gavlegådarnas lilla badhus uppe vid hemsta. Var så jäkla roligt och mysigt där. Vi hoppade i poolen som lös. Satte upp vollyboll nät och spelade. Bastade och badade om varranat. Satt i sofforna och åt chips och pratade strunt. Blev lite vilda mot slutet. Är ditt hår grönt nu Mickis? Var tvungen att vara ute därifrån vid 10. Så då bestämmde vi oss för att åka till teknikfesten på Brynäs. Marcus mötte oss. Det var jättekul att träffa Rickard igen. Sen var jag lite dum mot Marcus. Han var också lite dum. Tyckte jag då. Nu när jag tänker på det var jag bara skit fånig. Men ni vet, i stundens hetta. Jag förstår inte varför jag säger elaka saker. Han är världens bästa människa och jag älskar Marcus mest i hela världen. Utan dig skulle jag vara en halv människa. Du är min bästa vän. Men det blev bra efter han fått retas om brynäshoror. Satt och tittade på Josef som som alltid var snorfull. Sen åkte vi hem.
Marcus jobbar nästan tolv timmar idag. 10-9. Han är duktig. Duktigast. Han kommer hit sen. Passar perfekt för min träning slutar vid 8. Vi ska mysa sönder. Vi är det mysigaste som finns.
Nu ska jag fortsätta göra ingenting.

image172
du gör mig till världens lyckligaste tjej.

jag har svårt för att säga nej

Jag måste bara bärätta om min gårdag. Det var katastrof. En riktigt sån morgon som det brukar vara på film. Igår kunde jag haft huvudrollen i den senaste fjantiga komidin. Jag vaknade. Hällde på ett glas mjölk. Och hällde mjölken över mig för jag var trött på allt. Sprang till bussen. Sprang så jag vart anfådd. Väl på bussen kommer jag på. Fan! Jag hade glömt att skicka de renskrivna resolutionerna till min mejl. Dom fanns hemma och det var idag vi skulle läsa upp dom på FN rollspelet. Jag bestämmde mig för att jag skulle bli tvungen att åka hem direkt efter naturkunskapen och skita i lunchen bara för att skicka dom. I skolan fanns inga. Klockan var 9. Fan. Vi började 10. Så då tog jag bussen hem direkt. Skickade arbetet och tog den andra bussen tillbaka till skolan. Hej det går bra nu. Men Marcus väntade på mig utanför spanskan så min dag vart bra efter skolan. Jag älskar honom mer än mest.
Idag. Nu. Isa tvingar mig att skriva. Vi har håltimme i två timmar. Ska vara på Vasa klockan 2 för Tala och Framträda. Jag känner inte för att tala och framträda idag. Ingen Vasasal tack. Och idag är första dagen på två veckor som jag inte behöver plugga ett skit. Hoppas jag. Jag vill ha helg.

Till Isa. Bifogad fil från du vet vem på din önskan.
"Det kanske är en rätt knäpp grej att vara öppen här och så men å andra sidan så var det en ganska knepp grej när jag satt på donken med några tjejkompisar och vi fick för oss att dra upp salt i näsan också."
"Dessutom så är det en smula farligt att hänga med mig om du är tjej för det brukar hända lite då och då att man blir såhär småkär i mig. Dock så är jag inte snygg men tydligen så händer det i alla fall ibland... Jag älskar att gå ut och gå på kvällarna och det händer rätt ofta att jag frågar helt okända personer eller personer jag nyss träffat om de vill ta en sväng ute i natten."
// En boll har två sidor"

With more to come!

Oh How I Long For The Night

Jag måste säga att jag faktiskt är ganska nöjd med mig själv. Ganska.
Igår gick jag och Marcus till Hildebrandsguld och lämnade in mina prälor. Dom jag fick av Marcus i födelsedagspresent. Som var dyra och inte borde gå sönder efter två månader. Men det gjorde dom och nu är dom på verkstad. Vi pluggade jätte duktigt här hemma sen. Marcus ska faktiskt vara glad att han har mig. Oss. Vi är snälla mot honom. Accepterat honom. Mamma gjorde tacos men hade inte i någon tacokrydda eftersom det är så Marcus vill ha det. Hon hade köpt nya tandborstar. Tre. Så Marcus ska slippa låna min. Mamma hjälpte honom inför engelskaprovet och jag hjälpte honom med geografin. Vi är snälla vi Tennemar. Holm med. Jag pluggade själv lite natur också. Stort prov på torsdag. När han åkte hem och det blev tomt så pluggade jag ännu mer. Idag var det sovmorgon. Jag fick rest på matteprovet. 7 stycken av 30 klarade sig. Men det kändes bra endå. För fick det på grund av slarvfel. Så gjorde resterna direkt så nu är det hela över. Efter skolan satte jag mig direkt och renskrev min grupps resolutioner. Vi kommer vara bäst imorgon. Sen gjorde jag mer pajer. En massa. Det ska levereras imorgon. Hej pengar. Sen har ja pluggat mer natur. Tränat aerobics. Nyduschad och ska plugga mer. Duktig kikka. Vi på sam-sam ska tydligen lägga ner massa timmar. Jag vill ha Marcus här. Bli kliad på ryggen och pussad på örat. Ska berätta för honom det så kanske han är gullig och gört. Hejdå Björn Sanna och Henrik.

Gruppdans

Gran, kulor, glitter, stjärna - Julegran.
Igår var det kalas. Vi började hemma hos Emma. En jäkla massa tjejor. Vi hade jätte roligt. Jätte roligt. Förfesterna är alltid roligast. Vi är den ultimata förfesten. Sen åkte vi till Brynäs lagfest i sätra. Där var det inte lika roligt. Så mycket strul. Sara skulle åka hem så jag kände för att lämna dramat och göra det samma. Eller åka till Marcus fest men han ville åka hem. Så då bestämmde vi oss för det. Sara och jag åkte ni på stan och tog oss en mat bit. Marcus skulle komme med nästa buss men missade den. Sara åkte hem och jag skulle vänta tjugo minuter på Marcus på stan. Fan vad det finns äckligt folk. Marcus ringde och sa att hans buss tydligen bara gick en gång i timmen. Så jag tog bussen hem. Han kom med nästa efter. Det var skönt. Vi var trötta och det finns inget skönare än att somna så med Marcus. Jag älskar honom så jag blir rädd.
Imorse var den första gången någonsin som Marcus var pigg. Vid tio ville han gå upp. Vi hämtade proviant i köket och bäddade upp oss i soffan framför koops. När jag blir kliad på ryggen somnar jag och Marcus somnade han med. Men vid tolv var vi tvugna att vakna för han skulle åka och jobba. Jag har degat vidare. Ska plugga lite snart och sen träna ikväll. Det har vart en bra helg. Bra.

image168

image169

image170

image171

Rödvinshagga.

Igår efter mitt matteprov som inte gick speciellt bra så träffade jag Marcus på stan. Vi köpte blommor och sen kom pappa och hämtade oss. Så åkte vi ut till farmor och farfar. Vi är så gulliga. Blev kvar länge och farmor var glad. Svängde förbi köpis på hemvägen för jag skulle köpa ny locktång. Men den kostade 700 istället för 400 så jag ville inte längre då. Åkte hem till mig istället och myste. Tjejerna festade hos Frida och jag ville gärna vara med, men Marcus och jag var riktiga slakt och ville bara vara hemma och mysa.
Idag har jag börjat laga alla pajer. Fick gå upp tidigt och fan va jobbigt det vart. Men nu är iaf mer än hälften gjorde. Och 2000 spänn är det värt! Ska börja göra mig klar snart. Jag har sytt om en kjol så det ser cp ut men det struntar jag i för jag har inte orken att leta fram något annat. Ikväll ska alla tjejerna vara hemma hos Emma. Vi ska bada i bacardi och sjunga oss alldeles hesa. Det ska bli skitkul. Sen brynäs lagfest. Marcus ska också ut. Han ska vara lagom. Vi sattsar på extrem. Ska göra skiva och tagga till! Puss

People are just people

Att onsdagen är över känns fucking great mate. Då är vi nära helgen. Det var kul på spanskan. Bara så jobbigt att Anna är så kåt hela tiden. Det osar liksom. Hoppas det går över efter lördag, right? Jag och Marcus åkte hem hit efter skolan. Vi pluggade. Speciellt han. Förvåning. Jag var ungefär 3½ halva kvällen. Så kan det gå ibland. Sen kom jag också igång lite med läxorna. Spanskan känns för bra. Jag kan mina antckningar. Jag kan dom för en gångs skull riktigt bra. Kommer alltså få IG på provet. Imorgon är det världens längsta dag och sen ska det pluggas matteprov. Tjena. Det är bra att ha kompisar på andra ställen. Som Värmland där jag har Alex. Han fyller ut min Ipod med sånt som inte finns i Gävle. Nu ska jag läsa sista Harry Potter. Jävla engelska. Måste leta tandpetare.. Möjligtvis tändstickor.

image167

Jag fantiserar om att resa med Marcus. Med mamma. Med alla tänkbara vänner. Ta mig här ifrån. Jag vill att fantasierna ska bli verklighet. Kroatien i Juli känns så längsedan. Jag vill ha värme nu. Kan inte vänta tills sommaren då jag har alla saker planerade redan. Jag vill att Marcus ska åka till Thiland på sin 18års dag och ta mig med sig. Snälla Marcus. Do it for me? Vem som helst där ute, jag är inte omöjlig.

hate you forever

Just nu är inte läget så kul.
Jag har plugg upp till halsen. Upp till hårfästet egentligen! Så idag, vad ska du göra för roligt idag karin efter en 8 timmars lång skoldag? Jo nu ska jag sätta mig ner med mitt paket på flera ton skolböcker. Ska läsa naturkunskap, få in engelska glosor och försöka förstå nånting till spanska- och matte provet. Nästa vecka ser lika dan ut. Teknikfittorna har provveckor. Så har min vecka sett ut ett tag nu och kommer fortsätta. Jävla banaskal. Så är det aerobics idag också. Och jag är hungrig och mamma kommer aldrig hem. Jag vill bara ha helg nu.
plugg plugg plug pglug phluh ggusd..


I'm so full of it

Jag hatar att jag säger på elaka saker när jag är irriterad. Ångrar mig ju alltid efteråt men då är ju redan skadan skedd. Det bubblar liksom bara ur mig. Vill att folk ska bli lika ledsen som jag känner mig. Fan. Jag kan vara riktigt grov i munnen alltså. Om ni hör mig säger dumma sakar så sluta bara lyssna. Jag är knäpp. Förlåt.
Men bland det bästa som finns måste ju ändå vara att bli sams. Jag älskar känslan av att bli sams. Det är så mysigt. raaw.

Jag borde pluggat mer idag. Men med en snyggmarcus i lägenheten tillkommer helt enkelt rejäla koncentrationsproblem. Han får mig på fall den killen. Ett riktigt jävla otäckt fall.


image166

it is love

Fotografen Joseph Szabo är ett jävla geni. Han får mig känna kärlek på samma sätt som Hellogoodbye för mig att känna kärlek när dom sjunger låten "oh, is it love". Nästan lika mycket som jag känner kärlek när jag är med min Marcus. Idag är det vår dag. Kärlekens dag. Jag älskar dig mer än igår, men mindre än imorgon.














åh.

I used to think maybe you love me

But baby now I'm sure
Igår så myste jag och Marcus bara hela dagen efter skolan. Åt gott, tittade på IDOL och mös. He's lovley. Lovely lovely lovely. Fan vad jag är glad.
Han är på dop nu. Sin kusins barn Ebba döps. Malin är också. Det är hennes kusin barn också. Jag vill att mina kusiner ska få barn. Så man har nått litet att gulla med sådär när man vill. Utan några krav. Jag vill fortfarande ha en hundvalp. Men har fortfarande inte sett nysen av någon. Jag försöker faktiskt plugga lite matte nu. Det går sådär. Igår var vi halvklass på matten. Skönt som fan. Ikväll ska jag och Marcus bli bjudna på resturang av pappa och Annica. Churt street. Wanna feel. Sen är Michelle här nu också så ska träffa henne. Får se vad vi gör. Back to homeworks nu.
Puss

Glad

Jag har varit på Gwen Stefani konsert, jag är glad.
Mitt rum börjar bli färdigt och är mysigt, jag är glad.
Börjar fatta matten, till viss del, jag är glad.
På lördag kommer Michelle hem, jag är glad.
Jag har inte bitit på naglarna på prick två veckor tack vare STOP N GROW, jag är glad.
Jag älskar Marcus, Marcus älskar mig, jag är glad.
Imorgon är det fredag, jag är glad.
Mamma har köpt hem zatsumas/clementiner/små sura apelsiner vad dom nu heter, jag är glad.


image165
Gammal bild, Julia & Karin, glada!

But does he know how to wind you up?

Gwen Stefani knowed how to get me wind up igår kväll i alla fall. Det var så jävla roligt!
Vi tart. Åkte till Marcus efter skolan och så åkte vi därifrån vid halv 4. Jobbade hårt med GPS:n. Sen tyckte ju töntiga jag att det var kul bara att få se globen. Fick vänta rätt länge där inne. Vi var ett tag rädda att vi skulle bli dom enda i publiken men det var ungefär 10 000 där tillslut enligt tidningarna. Jäkla tryck ibland. Förband var CSS. Dom var jätte söta. Ungefär japanska The Sounds. Sen kom Gwen. Vet inte hur jag ska förklara men det var bara så jävla bra! Mitt i så säger hon åt dom som står att dela på sig. Sen bara hoppar hon från scen och springer rätt bland alla människorna. Klättrar upp på läktarna. Marcus och jag sprang ner, fick inte ta på henne men såg på nära håll i alla fall. Hon är riktigt läcker. Det var en jätte kul kväll och jag vill ha den igen!


image164

You've got to let the beat get under your skin

image163

Världens längsta tisdag. Våra tisdagar är jobbiga. Men på engelskan ska vi börja ett arbete om Jane Austin och jag är expert på henne. Jag och mamma tittar på hennes filmer så jag kan dom utantill. Så känns som om jag har lite fördel där. Det var två poliser och pratade hos oss idag också på livskunskapen. Det var både intressant och kul, verkligen! Efter skolan åkte jag och hämtade min cykel och plattång hos Mathilda. Men mamma tog den så fort den kom hem så jag fick endå gå till träningen. Pust. Stön. Kallt var det också men på hemvägen fick jag sällskap av Frida. Då gick tiden fort för hon är så härlig. Hon fyller 17 år imorgon också. Grattis Frida! Och ha så kul när du solar solarium nu! HA, Busted. Daniel tränade idag också. Han var helt död mot slutet men söt. Nu ska jag bada och plugga lite naturkunskap. Alone time är härligt ibland. Och imorgon är det  Gwen Stefani konsert och det ska bli så jävla kul. Åker härifrån vid 3 tiden och jag är nästan lite nervös. Åh så jag längtar!

Band bang my baby shot me down

Idag var en ganska så kul dag. Mycket skratt. Innebandy och stön till exempel. Michaela röda brandbilen. På idrotten var vi på fjärran, simmade och fick mössor att spela vattenpolo i. Efter skolan åkte jag ner på stan med Mic, Bea och Anna. Old days. Marcus mötte mig där. Jag köpte en ryss mössa på h&m. En riktig jävla pälsmössa. Enorm med öronlappar. Marcus tyckte den var ful, men jag och tjejen i kassan tycker den är klockren. Sen åkte vi hem hit. I mitt kaos rum. Men Marcus höll med om att det kommer bli riktigt mys när det är klart. Lite finare är det redan. Vi har busat en massa som vanligt. Jag är sprallig för jag längtar till så mycket. Till Gwen Stefani, nyår, att marcus ska lära mig skidor. Att få ha min pälsmössa. Imorgon blir en jobbig dag. Hualigen. Tur att jag kan fantisera, ååh. 

image162

Vill bara påpeka att den är mycket snyggare i verkligheten.
På bilden ser den nästan lite ut som räv med skabb.

snabb död tack

Hatar att ha ostädat. Ändå gör jag aldrig något åt det.
Jag hatar att inte kunna matten. Det flöt ett tag. Ett tag. Inte nu längre. Jag åt oboy med glass till middag. Försökte vara upprorisk men nu mår jag illa. Tycker inte om hur jag möblerade. Och efter träningen måste jag gå ändå till Mathilda som bor en massa km bort för att hämta min cykel. Och sen cykla hem. Då är jag hemma jätte sent och hinner varken plugga eller städa något. Kill me now and spear my suffer

everything looks perfect from far away

Det är kaos i mitt rum. KAOS. Jag skulle vilja ta ett kort bara för att bevisa det men kameran är borta nånstanns bland kaoset. Lite gårdag och dag då.
Jag gick med Marcus på stan och handlade lite smått och tog en fika. Åkte hem och myste lite med mormor. Åkte till ida vid 6 och gjorde mig klar. Vi cyklade till mathilda där vi åt middag med alla tjejerna. Det kom mer och mer folk. Ida var kalas och underhöll hela festen måste jag säga. Själv tog jag det lugnt,både för att jag var otagg på dricka, är alltid det nu för tiden, och för att jag hade så mycket att göra imorgon, idag, och ville vara pigg. David och dom andre drev med mig.
Davva: Vad går du nu?
Jag: Sam-sam
Davva: Du stammar också hör jag
Alla skrattade åt mig. Jag också till slut.
Jag och Sara bestämmde oss för att åka till festen Marcus var på i Sätra. Vi hade tur och fick åka bil med några killar som också skulle till stan. Vi var rädda. Vi tycker inte om äckliga äldre killar. Inne i stan spillde en av dom öl över mig. Jag blev förbannad. Då klev dom ur och en av dom blottade sig för oss. Vi blev livrädda. Pang Tjong så var allt framme. Robert, han med eller utan körkort var bussig och körde oss enda till festen. Jag stal 3 öl åt Marcus. Vilket uppskattades, aa. Där var det Josef som stod för underhållandet. Tog halv 2 bussen där i från. Jag åke hem med Marcus. Han var lika mys som vanligt. Jag har bestämmt mig för att aldrig mer vara dum mot honom. Vi somnade sent. Jag var dryg med alarm i morse också. Åkte hem skapligt tidigt för att hinna med. Nu är min cykel och plattång hos tilda. Orkar bara inte gå dit. Så måste jag göra klart i rummet, plugga och städa.. Gud vad jag älskar sånna här dagar. Skulle göra vad som helst för att få ligga kvar med Marcus under täcket just nu.


Pure Happiness

Bea! Alla! Meredith dör inte. Fan Kajsa. Hur kunde du lura mig så? Det var ren glädje när mathilda berättade att jag hade fel. Meredith vaknar på onsdag. Jag visste väl att hon hade det i sig! Hinner inte skriva mer. Får bli sen. Har för mycket att göra och nu kan jag göra det på högvarv pga lyckoruset. Ge mig onsdag!


image161



You can't tell me to stop, you can't force me to grow up

Helg helg helg helg helg helg helg. Jag är helt slut. Och sjuk. Vilket resulterade att jag var ganska dum mot alla här hemma igår. Fast det får ni faktiskt tåla ibland. Marcus följde med mig hem efetr skolan. Jag hade fått mina nya jeans. Han tyckte dom var fula. Vilket gjorde att jag tänker behålla dom ännu mera. Skitsamma om alla tycker jag är skitful. Tänker ha dom ikväll hos Tilda bara för att visa alla hur lite jag inte bryr mig! Vi gick och handlade också mot kvällen. Då hade jag blivit snällare. Men Marcus lekte pappa och jag fick inte köpa nånting jag ville ha. Jag var 3, han var 47. Tittade på IDOL. Marcus somnade i min säng nånstanns vid nyheterna. Jag var inte ett dugg trött trodde jag så satt uppe med mamma. Men sen när jag skulle väcka han en stund senare så drog han ner mig till hans famn och då kände jag hur trött jag var egentligen. Så vi somnade.
Jag ska börja möblera om i mitt rum nu. Ska väcka Marcus snart också. Då ska vi åka in till stan och handla lite åt mig tror jag. Ikväll ska jag vara med Valbo. Var rätt länge sen jag såg en del nu så det ser jag fram emot.
Vill inte ha söndag. Söndag är mattedag..



image160
du ger mig rysningar

You had no faith to lose, And you know it

Det är lite höstdeppigt för tillfället. Går hela tiden runt med lite feber. Som är för låg för att jag ska vara riktigt sjuk och hemma men vägrar att försvinna så jag känner mig hela tiden allmänt trött och glåmig. Trött som en gnu är jag också. Det tär. Igår åkte jag hem till Marcus efter skolan. Så var det med det. Jag grät som vanligt över Grey's. Grät idag igen när Kajsa berättade att Meredith dör riktigt riktigt nästa avsnitt. Då ringde jag mamma och var ledsen. Hade behövt lite kärlek av Marcus idag men han har ju bajkat iväg till bönan med sitt indivudella val. Han har inte svarat på mitt senaste sms heller. Jävla dumpojke springer runt och leker burken. Mamma hade köpt bulle åt mig när jag kom hem vid halv 6 tiden från skolan. För övrigt delade jag och Michaela på en i skolan också. Sen somnade jag när mamma kliade mig på ryggen och vaknade vid halv 8. Det var segt och jag frös. Nu har jag skrivit klart engelska bokrapport och svenska novellrekommendationen i alla fall.  I helgen måste det pluggas väldigt mycket till spanska och matte prov också. Satans samhällsprogrammet.. Mamma gav mig pengar till Gwen Stefani biljetten vilket var gulligt. Nu kan jag göra något annat för dom 425 kr. Hoppas på något nytt till helgen imorgon om Marcus och jag går på stan en stund som vanligt. Mötas på stan efter skolan vid banken, titta runt, handla, fika hem till mig. Gamla gifta paret säger mamma. Skönt ska det bli med helg! Håll tummarna för mig i morgon att jag får en upplevelse och matten kommer till mig. You wish Karin..


image159

plugga tills jag dör

Igår var jag med min älskling så då blev plugget lidande. Det var värt det, jag är helt jäkla såld på Marcus!
Men det betyder att idag måste jag vara duktig. Ska skriva på engelska bokrapporten, plugga till natur som vi har imorgon och försöka få in lite matte. Ingen kul veranda. Så är det aerobics klockan 8 och jag har jätte ont i min rygg. Det får lov att gå. Mamma kommer hem snart, då ska jag fråga henne om jag får välja middagen. Det borde jag för jag ska ju vara så duktig.
Så det var den lilla fritid jag hade idag. Nu ska jag gå och begrava mig. Begrava mig bland skolarbeten