hela världen är så underbar på bussen in till stan

Igårkväll kom Mackan hit med Tennstopet läsk och vi tittade på dansband. Myste på dagen innan vi båda skulle på lite arbete. Han till sin resturang och jag på möte med min nya chef. Pappa hämtade upp mig så övningskörde vi lite. Har vilat sen jag kom hem. Måste fortsätta med klädkammarn snart.
Marcus kommer hit när han jobbat klart ikväll också. Imorgon bitti ska vi åka till Stockholm för att shoppa. Hoppas på att hitta mycket fint.
Annars älskar jag bara att supa in storstadsluften. Vi får öva tills vi flyttar dit.
Ha en bra kväll.

Puss

Har delat upp alla mina kläder i högar. Spara, sälja, ge bort. Det har tagit flera timmar och det är kaos nu men jag orkar inge mer. Badade nyss bubbel och tittar på psyko city akuten nu. Snart kommer mackan. Ska ta hand om honom efter jobbet med te och vanilj hjärtan.


Visst ser våra näsor söta ut?

Höstlov

Hej!
Min helg har väl gått ungefär såhär.
Jobbade i fredags efter skolan. Hem och sov. Jobb igen lördag dag. Sen ut till Frida för att fira hennes födelsedag med Valbotjejerna. Jätte tevligt. Gick på krogen sen. Sen upp och jobbade söndag dag. Träffade Marcus efteråt och gick och fikade på George och sen bio. Låt den rätte komma in. Jag tyckte den var bra och var skiträdd när vi skulle åka hem. Blev inte bättre när Marcus upprepade alla repliker heller. Sprang från bussen och somnade sött.
Idag. Degat på förmiddagen. Nu ska jag ta tag i mitt rum. Och efter det ska jag rensa ur klädkammaren och öppna ett konto på tradera eller blocket. Vet inte vilket som är bäst. Marcus kommer hit och myser igen när han har jobbat klart ikväll.
Och såklart super grattis till min Mickis som tog körkort nu i förmiddags!! Så jäkla glad för hennes skull. Och min för nu behöver man inte gå nå mer.
Puss

Black Velvet

Vanlig skoldag än en gång. Psykologi, historia c och religion. Gick bra på religionsprovet. Åkte ner på stan efter skolan och gick på banken. Hämtade ut mitt studiebidrag tre veckor efter alla andra och skaffade internet och telefonbank. La undan en klänning på H&M och träffade sen mamma. Tittade på tyger till balklänning. Eftersom pappa ska till Thailand om tre veckor tänkte jag att han skulle få köpa siden där eftersom det är så dyrt här hemma. Men måste välja ut färg. Sen gick vi och åt lite på Mc Gills.
Hem och somnade. Har färgat mammas hår. Mackan har resarverat biljetter till bion han tjatat om i veckor. Tyvär jobbar jag hela helgen men på söndag hinner vi efteråt. På lördag ska jag åka ut till Frida direkt efter jobbet och fira henne och festa till det. Ska bli trevligt att hänga med det gamla gänget igen.
Nu ska jag plocka lite i min klädkammare. Måste ta tag i att sälja lite kläder. Många månadslöner..
Puss


Italian Vogue

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Lev med det!

Super kul i lördags. Bästa utgången på längre. Marcus och jag låg i sängen till halv två på söndagen. Tog promenad till köpis, tittade lite och åt på IKEA. Prommenerade sedan hem och köpte till tacos på Tempo. Tittade på film och myste hela kvällen.
Igår vanlig skoldag. Prov på textkommunikation och min text blev vald att publiceras. Bara på webbtidningen men ändå. Stort för mig. Att dom tyckte det var bra ger mig en knuff mot självförtroendet jag behöver på JMK.
Du kan läsa den här om du vill.
http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=348334&context=76062
Idag blev det ingen skola för mig. Mådde dåligt. Men hade möte på Heliga Trefaldighet inför mitt Historia C arbete. Tog ett par timmar och har jobbat med det hela kvällen.
Nu ska jag titta på brothers & sisters.
Imorgon kommer jag inte vakna sent för köpte mig en jätte fin, röd väckarklockan idag.
Puss


FILIPPA K

La undan jackan från Filippa K i torsdags men eftersom jag var tvungen att jobba igår hann jag inte köpa. Så om en halvtimme ungefär ska jag och Marcus ner på stan och äta lunch och jag ska köpa min fina jacka. Det kommer svida i plånboken men jag ger mig själv en belöning för att ha jobbat så hårt.
Igår var det ingen skola utan istället jobbade jag, mickis och anna på ett älderboende här i Valbo. Dom hade pubafton och vi serverade 120 pensionärer ett par timmar. Sen åkte jag direkt och jobbade på Max. Började nästan grina när jag såg min framtida månad. Riktig mördar månad. Jobbar dag fredag, lördag och söndag nästa helg. På lovet jibbar jag lång nätter torsdag, fredag, lördag och söndag. Fast söndagen måste jag få bort för det funkar inte att jobba så länge och sen gå upp till skolan dag där på. Och sen kortnätter hela helgen där på. Men pengarna kommer rulla in.
Idag ska jag alltså fortsätta umgås med killen. Men ikväll ska jag vara med tjejerna. Börjar hos Mickan och sen ska vi på Ficos modevisning på konserthuset. Sen blir det krogen. Hoppas på en jätte trevlig kväll, ledig imorgon också så kan köra.
Nu ska jag göra mig klar!
Puss

Världens vackraste par

Stressfull dag. Fick MVG på historian, VG+ på reflektionen. Så nu sätter jag Heliga Trefaldighets visningen så ska jag nog lyckas i Historia C också.
Fikade med Mackan efter skolan. Java har världens godaste mackor. Åkte hem till mig och poppade Markus Krunegård på högsta. Annars har vi mest pluggat och haft panik. Han för matte D provet imorgon. Jag för mitt apstora religionsprov. Men har satt klockan på 6 imorgon bitti så jag har en-två timmar på morgonen med. Måste sättas.
Imorgon blir det mer plugg + att jag och mamma ska göra alla kakor inför PA-arbetet på fredag. Mamma betalar kakorna och mormor salladerna. Världens bästa familj som hjälper oss. Hoppas tjejerna blir friska snart så jag får lite hjälp.

Blev glatt överaskad över min månadslön från Max.Så nu ska jag och min karl göra nått riktigt jävla svin kul. Vi förtjänar det båda två. Älskar honom.


moggisbild från midsommarafton. prydligt uppradade.

Hej plugg!

Judendom, Kristendom, Islam, Buddism och Hinduism.
Jämförelse, tolkning, analys och reflektion.
Just nu är religion mitt liv. Ska sätta mig och gräva igen 200 sidor i boken.
Hörs om några år (jag gnäller inte.)


stackars hon som aldrig fryser

Måndag.
Började dagen med student kommitté möte. Vidare med svenska, lunch, psykologi och sedan textkommunikation som vi inte hade. Jag som hade pluggat till provet och allt och så blev lektionen inställd. Men jag klagar inte. Åkte hem och tittade på gamla The Hills avsnitt. Marcus kom och vi har myst och pluggat. Ätit hemtmat och degat. Är en Geishas memoarer på tv nu. Marcus säger att den är bra så vi tittar väl på den. Men samtidigt ska jag läsa religion.
Idag fick vi besked om att dom inte kommer fortsätta renovera köket förrän nästa vecka för golvet måste "lufttorka" mer. Så det får vara oordning en vecka till. En vecka som bara kommer bestå av plugg. Och lite mer plugg.
Hej!


School is my second name

Igår hade vi det jätte mysigt hos Emma. Tittade på fotbollen/stjärnor på is. Sen tvingade killarna och Bea oss att titta på Exorsisten. Vet inte hur det stavas för jag har aldrig skrivit och kommer aldrig skriva det igen. Jag bryr mig inte för jag hatar skräckfilm. Mickan körde mig ner till stan till halv 12 bussen. Bussigt. Bjuder igen om några år?
Åkte hem och tittade på film för att hålla mig vaken. Mackan kom när dom stängt Tennstopet och vi fortsatte med film och mys. Sov alldeles för länge idag och kom inte igång förän på eftermiddagen. Åt tomtegröt och åkte in till stan för fika och plugg. Har textkommunikationsprov imorgon i journalistik. Bra att det är något jag kommer få nytta av i alla fall.
Har skrivit lite på min intervju med Linnea också till texten. Hoppas den inte ska vara helt färdig imorgon..
Har geografi till tisdag och onsdag som jag inte är riktigt färdig med än och religions prov på torsdag som jag måste sätta MVG på. Alltså blir det myket plugg i veckan. Skönt att Mackan har prov vecka så vi kan köra tillsammans.
Nu ska jag läsa igen journalisternas rättigeheter och skyldigheter en gång till innan jag somnar. Får inte försova mig imorgon för ska träna innan skolan och sen har vi studentkommitté möte klockan tio.
Ciao.

None

Hur kul hade vi liksom!








Sugen på förändring

Efter skolan igår gick jag och Marcus och åt en bit på Java. Sen sprang jag iväg till Max för att jobba.
Åkte hem efteråt och myste med film och varm oboy.
Idag har jag tagit itu med klädkammaren och håller på att tvätta. Ska mys med tjejerna ikväll och sen träffa Marcus när han jobbat klart. Imorgon är vi båda ledig (andra söndagen i rad!!) så då ska vi ha mys- och pluggdag.

Jag är jätte sugen på att göra något med mitt hår. Färgen gillar jag så den tänker jag behålla. Like it naturall. Men är sugen på att klippa någon frisyr. Inte så mycket på längden, men kanske lugg? Fast då skulle jag behöva platta det varje dag.
Vad tycker du?


Cravings!



Jag vill åka bort. Längtar tillbaka till Alanya med tjejerna, att prata om allt som hände där nere gör mig nästan deppig. Annars hoppas jag att allt Marcus snack om Thailand och NY blir verklighet. Då skulle jag vara lyckligaste flickan på jorden.

Rensning nästa

Förresten, hade tänkt att ta itu med min klädkammare i helgen och rensa ur alla kläder och skor som jag inte använder. Är det bäst att öppna ett konto på tradera?
Någon som vet?
Puss


Marcus och jag, sommar Berggrenskagården

Disco dags!

Ikväll har det vart disco på Polhem. Riktigt rolig kväll. Mycket folk, dans till ABBA, sing star mm. Drama fyllt. Marcus saknades av många, duktig kille som pluggar. Jag gick dit med Maria, vi åt lite på Waynes innan.
Innan det gick jag på stan med Marcus. Blev lycklig av kontoutdraget och kände att jag kunde köpa jackan från Fico. Blir till att prova ut imorgon innan jobbet.
Imorgon börjar jag halv nio med svenska, mitt arbete är klart man kanske kan fila lite in i det sista. Resten av dagen förlöper med religion, samhäll c och internationella relationer.
Börjar jobba halv 5 så Marcus håller mig sällskap med fredags fika osv.
Annars är jag ledig resten av helgen så den ska spenderas med mamma, tjejerna och Marcus. Längtar. På söndags måste det pluggas ordentligt men den dagen den sorgen.
Nu ska jag titta på satc och sova.
Anna klagade på att jag lägger ut så lite bilder så tänkte börja med en på, enligt mig, en av de snyggaste kvinnorna i världen.
 
 

Stanna nu!

Hej!
Tisdag och veckan är igång. Lugn dag idag med geografi och svenska. Efter skolan gick jag till friskis&svettis och körde konditionsträning. Pappa hämtade upp mig när jag var klar. Vi bytte plats i bilen och jag körde upp till polhem för att hämta mamma. Vi skulle nämligen till näringen för att välja ut en tapet till köket. Blev en mönstrad i gråskala.
Hem och tittade på sex and the city filmen ännu en gång. Ganska så min favoritfim. Skrivit på historia arbete resten av kvällen.
Mina armband från cocoo kom föresten idag. Love them.
Imorgon blir det körlektion på morgonen, träning på håltimmen och jobb på max efter skolan. Vill inte..
Längtar bara till helgen, ledig lördag och söndag.
Puss


Quick and smart, just how you like it

Min helg har vart kanoners.
Jätte trevligt med alla tjejer hos Amanda i fredagskväll. Men var skönt att komma hem istället för krogen sen.
Jobb på lördagen som var riktigt kul, ganska mycket ös och roligaste personalen. Slutade strax före halv åtta och gick då till tennstopet för att möta upp Marcus. Vi gick och hyrde film och köpte massa godis på hemmakväll. Sen åkte vi hem till mig. Mamma gjorde mysmat och vi tittade på "stjärnor på is". Satta på filmen, mamma gav upp efter halva och gick och lade sig. Mackan och jag härdade ut men nära var det. Kasst. Sen fick ha fnatt och drog ut mig på nattlig prommenad i hösten. Laddade hem Heja Björn när vi kom hem som vi somnade till.
Idag har vi äntligen fått ha vår söndag ihop. Vi har jobbat varje helg sen början av sommaren nästan. Men idag kunde vi äntligen få till de. Sov länge, har bara ätit och myst hela dagen. Tittat på skräp tv och Mamma Mia. Pluggat lite och pussat ihjäl varandra.
Nu måste vi fortsätta plugga. Vill sova tidigt för måste gymma innan skolan imorgon. Då blir det konditions träning.
Ha det.

Fredagsmys

Äntligen helg. Har legat och tittat på gamla The Hills avsnitt i sängen sen jag kom hem. Galet trött idag. Vilket inte är så konstigt, men då måste jag ju berätta om gårdagen.
Efter skolan gick jag och Marcus och åt sallad och tittade lite. Sen vidare upp till pappa och gjorde mig klar. Tog tjugo över fem bussen till Stigslund tillsammans med några av jobbtjejerna. Där hade vi möte i en lokal, sedan bjöds det på taco, alkohol och lekar. Mycket kul. Vid nio åkte vi in till stan och gick och bowlade. Höll ut i 40 minuter. Gick ett gäng till Johanna Z och kalasade vidare. Vid 12 gick vi till Slick. Markus Krunegård var bra, min Marcus bättre. Vi hade jätte kul. Åkte taxi hem och vi hade turen att mamma betalade. Var Marcus förtjänst att vi kom upp imorse, så efter bara 4 timmars sömn har man vart rätt seg i skolan tillsammans med hälften av klassen.
Efter skolan idag gick jag och Mackan på fredags fika. Allways.
Nu ska jag göra mig klar för Mathilda kommer när som helst och hämtar mig. Ska hem till Amanda och fira hennes 18-årsdag. Dock ska jag inte med ut efteråt, behöver lite sömn och jag jobbar imorgon.
Puss