kära dagbok. fredag.

Veckan har rullat på i faslig fart. Jag har umgåts med Marcus och pluggat mycket. Spanska, natur och kvinnohistoria.
Idag fick jag veta np i engelska och det räcker in till ett MVG. Jäkligt synd. Men blev däremot positivt överraskad när jag hörde att jag kommer på MVG i kvinnohistoria.
Efter skolan gick jag till Tennstopet där Marcus, Joseph och Jenka satt. Var där tills Marcus började jobba och då gick jag och köpte present till Julia, Isabelle och Beatrice som jag ska på tjejmiddag hos ikväll. Blir trevligt.
Imorgon ska jag till Stockholm tillsammans med Mickan, Anna och Mickis. Bussen går sju imorgonbitti så heja.
Ha en trevlig kväll!

kära dagbok. tisdag.

Hej!
Long time no see.
Rom var jätte kul! Blir mycket att berätta. Så jag tar det kortfattat. Vi var där i sex dagar. Såg allt man ska se, Coluseum, St: Peterskyrkan, spanska trappan mm. Vi gick på stan och shoppade. Åkte gocart. Plockade snäckor vid havet. Träffade äkta italienare. Åt och drack gott hela dagarna i ända. Det tråkiga var allt det här gjorde vi intryckta under paraplyer. För regna gjorde det. Men jävligt trevligt.

Sen jag kom hem har jag tagit igen mig. Helt slut. Igår så var det orientering i skolan. Efter det fick vi i spanska gruppen forsätta med vår film efter skoltid. Kasst. Mackan fick vänta länge och kallade oss usla skådisar. Väl hemma köpte vi hem kinamat och myste.
Idag har jag varit på SPS resa i stockholm. Tema vatten. Gick första på vasamuseet. Sen lunch i hamnen. Gick på aquariet (jätte kul!) och gick sen till skärgårdsbåtarna och hookade up med tema försvar för att åka till Vaxholm och äta middag. Kom hem för ett tag sedan. Trevlig dag.
Nu måste jag plugga spanska så jag kan bevisa att jag kan skriva på torsdag.
Ciao!

    

kära dagbok. söndag.

Hade jätte kul i fredags!
Först tjejmiddag+danne hemma hos Lööke. Champange och trerätters middag. Ölspel och sång. Åkte till Södergälmska vid 10. Drack drinkar och lyssnade på skitsnygg trubadur! Vid 11-halv 12 gick vi till Goya. Drack mer drinkar och dansade tills det stängde. Träffade på lite Valbotjejer också och det var kul!
Igår var en hemma mysdag. Gjorde alla pajer till beställningen. Myste med mamma osv.
Idag har jag och pappa köpt en cykel och jag har sålt min gamla. Gjort mer pajer, tvättat och strykt. Packade nyss klart. Ska äta nu och skicka iväg mitt samhällsarbete. Har inte börjat på Kvinnohistorians vilket betyder att jag bara har nästa söndag på mig med det.
Vid 8 kommer Marcus och hämtar mig. Vid två inatt åker vi. Jag har resfeber! Det regnar i Rom men jag hoppas att det vänder. Kommer säkert bli jätte kul!
Ha en bra vecka så hörs vi.
Puss

kära dagbok. fredag.

Hej!
Hade seminurium i kvinno historia idag halv 9.
08.59 ringer en telefonförsäljare och väcker mig (första gången tacksam att dom finns)
09.03 var jag påväg ut till bussen.
Han i tid till halv 10 då den andra seminariumgruppen var och fick hoppa in i den. Gick bra! Fick tillbaka provet också, MVG.
Gick på stan med Anna och Mickis, köpte en klänning till ikväll. Sen gymmade jag och Mickis. Tillbaka till skolan för lunch och engelska. Stan igen efter skolan och köpte en söt liten väska.
Hem och sov en timme. Nu måste jag börja göra mig klar.
Ska till Lööke ikväll. Sen södergälmska och goya. Ha en bra kväll!

kära dagbok. torsdag.

Hej! Klockan är lite och ändå är jag relativt pigg.
Går dagen var inge kul. Efter skolan åkte jag och Mic till sörby för att söka sommarjobb komunalt. Kickan och Tessan gjorde oss sällskap. Var där i tid och jag fick nummer 14 på Cafe/camping. Tyvär (jäkla skit) så när det var min tur fanns det bara 1 jobb kvar på period ett. I Hedesunda med 8km från bussen till campingen. No way. Och andra perioden jag också kunde var något med bilar. Mic hade lika otur. Kickan och Tessan fick jobb i alla fall.
Satt alltså i två och en halv timme i onödan. Sen åkte jag och Marcus hem till mig. Åt, pluggade engelska och mös.
På kvällen sökte jag 8 nya jobb som kommit upp på platsbanken. Hoppas jag har tur där!
Idag fyller Bea 18! Grattis! Ska dit ikväll och gratta med tjejerna. Efter skolan blir det svettis på friskis och sen kanske jag och Michaela åker tillbaka till sörby och kollar vilka jobb som finns kvar.
Nu blir det skolan och NP i engelska B.
Ha en bra dag!

kära dagbok. tisdag.

Godmorgon!
Jag börjar tjugo i 9 idag. Då har jag genomgång inför naturprovet imorgon. Sen får jag nog reda på hur NP i matte B gick. Går till fyra idag. Sen ska jag möta mamma på stan och gå och handla inför resan. Ska köpa kamera, mysoutfit, växla pengar och andra behövligheter. Blir middag ute! Sen hem och plugga plugga plugga för mitt MVG.
Igår spelade vi fortboll på idrotten, var kul! Efter skolan åkte jag hem direkt och började med naturen. Men det blev ingen lång stund för sen kom Mackan och störde. Kan inte koncentrera mig på skolan när han klänger på mig. Vi blev så våldsamt kärleksfulla att min kläning revs upp över armbågen. Fick solero glass av mamma och mös hela kvällen.
Nej nu är det dags att göra sig klar för buss. Ha en bra dag!

kära dagbok. söndag.

Hej!
I fredags körde jag och Mackan hårt. Blir lite full i skratt när jag tänker på vilka miffon vi var. Var kul att träffa tjejerna hos Malin! Jag och Mackan körde på kökshäng tillsammans med Alica och Sara. Vi cyklade hem till mig sen. Myste och sov. Alldeles för mycket.
Igår var det stek. Jag brände mig. Kom folk hit på pingstmiddag. Jag och Mickis bestämde oss för att åka till Z där det var folk. Helt kaos på stan. Fick vänta på bussen i över en timme. Fick sällskap av Sara, Johanna och Ida med, det var bra. Marcus hade sån tur att han fick skjuss när han jobbat klart. Helt misslyckat att åka dit eftersom vi bara vände. Men Mx2 made my night.
Idag har jag solat på tills molnen kom. Åkte in till stan vi tre och köpte mina gladiatorsandaler. Typiskt att vädret kommer bli sämre. Sen gick jag till Tennstopet och hälsade på Marcus. Han var gullig och tog en rast och satt och väntade med mig på pappa. Vi åkte sedan och övningskörde. Trafiken idag. Körde från högskolan till andersberg.
Nu måste jag plugga. Måste göra en massa arbeten i förväg eftersom vi åker till Rom om en vecka. Can't wait!

image280

kära dagbok. fredag.

Hej!
Vilken vecka, en fartfylld sådan.
Jag har ingen lust att rabbla upp vad jag haft för mig. Och ni har säkert ingen lust att lyssna på det.
Idag var i alla fall en jätte sköndag. Feministiskt självförsvar på iv och sen hade jag och mickis hål i tre timmar. Så vi gick och gymmade och åt sedan lunch på george uteservering. Hittade ett par gladiatorsandaler jag var tvungen att lägga undan. Men eftersom jag strax ska åka till köpis och köpa godingarna jag hittade igår måste jag tigga mamma efter lite pengar.
Som sagt. Snart kommer Mackan och då ska vi cykla till köpis. Sen grilla lite. Ikväll ska vi till Malin på 18-årsfest. Ska bli jätte trevligt!
Puss

kära dagbok. måndag.

hej!
Var ruggigt jobbigt att gå upp i morse. Har inte varit en speciellt jobbig dag i alla fall. Fråga Olle hade föreläsning och besvarade frågor i aulan. Kul ibland. Slappt. Ändå är jag jätte stressad. Sitter och letar olika tidnings artiklar, debattinlägg, essä och krönikor till svenskan. Försöker samtidigt få ihop vår PP till historian. Och har fortfarande inte pluggat någon matte än. NP på torsdag. Måste lyckas!
Väntar på att Mackan ska komma. Han får hjälpa mig. Ska beställa biljett+festivalbuss då också.
Vi hörs. Puss

p.s. Visst är det kul när det blir grön gubbe men en buss står längst hela övergångsstället. När bussen äntligen åker framåt har gubben som var grön blivit röd.
p.s2. tjejer sluta med plast stövlar med järnklack nu. det är dags för nya kängor.


image279

kära dagbok. lördag.

förlåt och bla bla bla.
Ursäkta mig för att jag har ett liv. Jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn. Ursäkta. Bla bla bla.
Ledigt är skönt! Jätte kul här hos mig i onsdags med tjejerna. Men vad händer med Valborgsfesterna? Sugigt.
Jag var puckad i huvudet också. Inte den bästa Valborg alltså. But that's history.
Idag har jag slipat/tvättat/målat staket från 11-16. Min högra handled och långfinger är slut. Imorgon fortsätter processen. har precis kastat på mig lite paltor och köttat med masscara. Ska iväg med 7 bussen till Hellström med girlsen. Min pojkvän ringde nyss. Sköning. Jag är så jävla kär och glad. Hate me if you want to. I don't care.
Puss ciao