Kalas!

Igår bakade jag lite pajer. Får cash så. På fredag ska alla vara klara. Sen åkte jag till tennstopet och överraskade Marcus. Han bjöd på hamburgare och sen gick vi på stan. Jag handlade min oversize tröja som inte fanns i blått här i skit gävle så det vart naturvit. Blåa får det bli när vi åker till sthlm. Marcus köpte skor och en skjorta som var så snygg att jag ville hoppa på honom där i provrummet.
Sen åkte vi hem hit. Degade. Åt kina mat, tittade på let's dance finalen och jag retades så Marcus fick fnatt. Cute dock.
Idag har jag bakat mer pajer och börjat städa ur badrummet. På måndag kommer byggjobbarna. Har nyss gjort mig lite iordning för ikväll. Grejen är att det bara tar en kvart ungefär så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå. Känner mig rätt grym faktiskt. Mackan skulle bli rätt stolt. Kanske dyker upp något kort imorgon. Men antagligen kommer alla bara garva åt mig och så kommer jag få en massa fläckar.
Kul ska vi ha som in i helvete. Brukar ju bli rätt villt hos Anna och när det är 18 årsfest vet vi aldrig vad vi kan ta oss till.
Hörs imorgon! (om jag lever då)

a bracing walk

Det blev ett presentkort på SF åt Janne igår. Och anna fick ett Thomas Sabo armband hon har trånat ändå sen jag fick mitt i julklapp av Marcus. Efter att vi ätit mat och kakor med Marcus släkt och vänner skjusade han mig till Anna. Vi fick skjuss till Statoil av Tobbes pappa och där behövde hon inte ens visa legget. Grymt besviken. Gick till Emma där ungefär hälften av oss festade till. Pappade med turkiet låten. Gick till gamla stan vid 10 tiden till Spids klassfest. Var rätt trevligt men ibland suger det rätt hårt att vara nykter bland fulla. Hände lite roliga things men vid 1 tiden ville vi bara hem. Var dock tvugna att vänta tills Nisse ville för bussarna gick inte och han hade lovat att köra hem oss. Grattis till körkortet! Där blev det mest ös.
Sov länge idag. Ätit knäckebröd och gått på promenad. Var underbart. Sök lite fler jobb och puschat på. Nu ska vi dricka te och lite senare ska jag åka in och träna och sen hooka ihop med Marcus för en fika och bio.
Puss


image267 


födelsedagstider

Idag fyller Janne (Marcus pappa) och Anna år (18!!) Stort grattis till er!
Så idag ska jag på kalas. På brisvägen först och träffa all släkt och sen vidare till Anna. Spid har klassfest ikväll också så vi ska väl dit.
Igår gick jag och Marcus på stan men jag hittade typ ingenting jag ville ha. Vill åka till Stockholm. Kate Moss:s sommarkollektion har kommit till Top Shop. Vill ha begär. Men snart ska nog jag och Marcus åka ner. Vore skönt att komma bort ett par dagar. Resten av dagen igår degade vi bara i min soffa.
Ska göra mig klar snart och åka ner på stan med Marcus och panik handla paket i sista minuten.
Puss

Flowers made of fabric never fade

Igår övningskörde vi igen. Jag har helt klart problem med att starta. Annars rullade det på fint!
Efteråt skjussade pappa ned mig till friskis men väl där såg jag att dom inte öppnade förän 16. Så jag fick åka hem. Gick på långpromenad efter att vi hade ätit. Sen frågade Marcus om jag ville följa med och åka pulka och grilla kort i Hemlingby. Så jag tog på mig lager av underställ, vinterskor, tjocktröjor och tumvantar och åkte till Andersberg. Joseph och Jenka kom efter en stund och vi gick till maxi för att handla. Ingen hade någon pulka så vi bestämde oss för att köpa en, som vi sedan fick skrota för killarna ville hellre ha öl.
Mötte upp Sara och gick den långa vägen. Var mys vid elden. Åt korv. Marcus och Sara åkte stjärtlapp. Men det var skönt att komma hem sen.
Idag ska jag först åka in och träna, sen möta Sara och Bea och hämta ut Lars biljetten och sen möta Marcus, ta en fika och shoppa lite.
Ha en bra dag!


I will always love you

Igår umgicks jag med tjejerna hos Mickis. Kalasade. Sjöng sing star tills vi blev super hesa.
Kvällen gick vidare och efter en massa om och men gick vi med Elfving i släptåg till Thereses 18års fest. Ännu mer krångel. Hatar krångel. Jag och Anna stannade. Hängde med min älskling där i en timme kanske. Sen åkte alla hemåt. Kallt som satan. Skulle hookat ihop på efterfest hos Simon men efter att ha gått ner på stan kände vi att vi helst ville ta sista bussen och slippa behöva gå till andersberg sen eller slösa pengar på cab. Så vi tog 3an, Patric kom på också, han var rolig som vanligt. Var så skönt att komma hem till Marcus och krypa ner. Imorse lurade jag upp Mackan. Myste massa och gick på promenad med Oliver. Jag bjöd på frukost på Maxi, glass. Så åkte jag hemåt. Somnade direkt efter att jag duschat och vaknade av att Marcus ringde. Gick till mormor och träffade Kusin erik och Marcus kom hit. Vi har bara myst hela kvällen. Ska fortsätta med det nu.
Imorgon ska jag övningsköra igen och träna. Blivit alldeles fö mycket påskägg dom senaste dagarna.
Cut the crap jag är SÅ HÄR MYCKET kär i Marcus. Geak or not but I am


image266

Påskafton

Fick ledtrådar imorse som vanligt av PH. Hittade ett stort ägg med godis och pengar. Min mamma, förlåt PH är bäst.
Har degat hela dagen. Vem vill ge sig ut i det här vädret? Men det var vart The Hills maraton från 12-6 så jag klagar inte. Snart kommer pappa och hämtar mig och skjusar mig till Mickis. Ska umgås med tjejerna där ikväll. Ska få dom kalas. Sen hookar jag ihop med Marcus.
Snälla. Inte 98 igen tack
Puss

och säger det här är rock

Jag har älskat Lars Winnerbäck i ungefär 5 år nu. Men jag har fortfarande aldrig fått chansen att se honom live, alltid har det varit något i vägen. Men nu är det klappat och klart. Den 15/8 ska jag, Bea och Sara se honom på Gasklockorna och jag vet redan nu att det kommer bli en av de bästa kvällarna i mitt liv.
Den vackraste stunden i livet var den när du kom

image265


Lång Fredagen

Idag ska man korsfästa sig själv sa pappa när vi åkte förbi Trefaldighetskyrkan, skrattade gott åt sitt eget skämt.
Matteprovet i onsdags kändes faktiskt jättebra. Jag firade genom att laga tvårätters middag åt mamma och Marcus. Gick halvdag igår, vi hade tänkt åkte till fjärran och gå på pass men dom var tydligen inställda eftersom det var skärtorsdag. Jag åt chips istället. Idag skulle jag jobbat men Maria ställde in. Då åker jag in och gymmar istället tänkte jag men gymmet var stängt. Fan. Åkte in och köpte mamma och Marcus påskägg och sen övningskörde jag och pappa ett par timmar. Har ätit påskmiddag med mamma och mormor. Kickat ass i kort. Marcus kommer snart, ska ge honom smisk. Jätte skönt med lov!

They only want you when you're seventeen

Igår hade jag endast språk och sedan håltimme i tre timmar i väntan på samhälls seminarium. Det gick bra.
Åkte hem och tittade på Top Modell. Marcus kom och jag hjälpte honom att plugga. Han beställde biljetter till Rock am ring och jag fick resfeber även fast jag inte ska med. Somnade ovanpå Marcus i soffan till Simon och Thomas väkte oss. Helt okej.
Imorse blev det ingen sovmorgon för jag hade NP Engelska muntligt. Jag och johanna svammlade på, hoppas på det bästa. Räknade matte flitigt och efter lunch åkte vi upp till polhem för högskoleinformation. Vi gick på brandman (var trist. fel kille.) och utomlandsstudier/aupair. Marcus kom till the conclusion att han kanske vill bli en KTH:are. Det tycker jag vore väldigt soft så jag slipper flytta till Stockholm ensam.
Jag, Mickis och Bea åkte och gymade när vi var klara och sen mötte jag upp Marcus och vi åt varma mackor/sallad på George och pluggade matte i flera timmar.
Tittade på Gossip Girl när jag kom hem, älskar den fortfarande.
Imorgon missar jag sovmorgonen igen pga matteprov. Jävlars. Ska plugga mer statistik nu!
Ciao


image264

ibland säger en bild mer än tusen ord

image263

puckade svenska lärare som inte förstår mitt vackra budskap.

På kartan

I fredags gick jag alltså på min tredje hockeymatch i livet. Hade kul med tjejerna, vi åkte hem till Emma efteråt och myste. Sen åkte jag och Marcus hem till honom. Myste. Skönt att vara ensama hemma. Gick till Maxi på lördagen och handlade frukost. Degade och myste hela dagen bara. Jag gick på promenad med Oliver när Marcus gjorde sig klar, tror verkligen att jag skulle klara av en hund vad mamma och Marcus än säger.
Vi åkte hem till mig vid halv 6 tiden. Åt mat och gjorde iordning massa gotta. Kom lite people hit och vi lekte lekar och tittade på melodifestivalen och åt en massa. Jag hejade inte på Perrelli, men hon kanske har störst chans att klara sig bra där borta. Hennes klänning är i alla fall förfärlig. Jag och Marcus spelade kort efteråt och somnade sen skönt.
Blev inge övningsköra för pappa är sjuk.
Ska åka in och träna vid 1, sen möta Maria och gå på bio och äta.
Jag måste plugga, men jag kan inte. Fan vad jobbigt. Vill ha en dag i sängen.

Blev glatt överraskad nu när jag satt och läste lite bloggar. En av mina favoriter har nämnt Gävle, Valbo och 50-tals fiket jag bor granne med. Kul att nån vet att hålan vi bor i inte gå av för hackor.
http://bookofmiri.blogg.se/

just in case

Stressigaste inlägget hitills. Om ni skulle bli nyfikna på vad jag gör.
Ska åka in till stan nu och möta mamma och Ingela som sitter på puben och äta middag med dom.
Sen träffa tjejerna, gå på hockey (för tredje gången i mitt liv) och sen fortsätta någon annan stanns.
Möta upp Marcus som bastar med sina pojkvänner. Han är ensam hemma så ikväll och imorgon ska vi bara mysa där.
Gala här imorgon kväll, mamma och jag fixar. Final dags!
Hej på er!

Stampede your rumpa

Sköna dagen i skolan. Gillar onsdagar faktiskt, flyter så bra. Åkte buss med Sara och Bea imorse, vi pratade om att köpa biljetter till Lars snart, ska bli jättekul att gå med dom!
Efter skolan åkte jag och Marcus hem hit. Myste och jag lagade middag. Hjälpt honom med sin samhälls uppsatts och vi blev sittades några timmar. Han är så söt när han ska vara allvarlig, jag vill bara äta upp honom.
 Grey's sen, lika bra som alltid. Inget vettigt att säga.
Ska sova snart. Imorgon blir det skola , ska spela upp en pjäs på spanskan (???) och sedan gå på ett pass med tjejerna, skit tråkigt att pappa inte kunde övningsköra!
Hej!
image262

Cut the crap

Yesterday: Skola, åkte upp till Polhem för att träffa Maria. Satt med dom där ett tag, blev inget möte så jag åkte ner på stan och fönstershoppade och öppnade inte plånboken för annat än ett läckert paraply i Lindex realåda och ELLE inne på Pressbyrån. Mötte Marcus och vi åkte hem hit, skyndade oss hem till Top Modell. Mös och efter maten hjälpte jag Marcus med Samhällsuppsatts.
Today: Ännu jobbigare skoldag. Tränade med tjejerna efter skolan. Sprang sedan och mötte mamma och mormor för att käka på Helt Enkelt. Tittade på Gossip Girl (I love) när jag kom hem och nu har jag räknat lite matte och ska strax lägga mig faktiskt och läsa engelska bok och umgås med björn, sanna och henrik.
Puss K


image261 

Min lördag

Igår gjorde jag mig så fin som jag orkade och tog bussen till Mickan med tjejerna. Vi pratade skit och garvade. Åt cheesballs och vissade taggade till på fest. Vi åkte till södra bomhus och Kilberg på lite kalas. Mötte min man på stan han var utarbetad och orkade inte göra någonting, synd på en sådan fin lördag tänkte jag.
Umgicks och sjöng på vikingavägen. Jag gick själv till 1 bussen för att komma hem till min pojkvän som snällt väntade på mig vid bussen. Vi myste och hade det gott.
Lite säng häng imorse som är så great. Pappa hämtade mig och vi åkte och köpte korv och "övningskör" skylt. Åkte till läkerol arena och jag körde en bil för första gången i mitt liv. Och in your face alla som skrattat åt tanken på mig köra JAG VAR SKITDUKTIG! det sa pappa och jag måste nog ta och hålla med. Jag växlade, kopplade, gasade, bromsade och svängde runt där i en och en halv timme. Pappa var jätte stolt och jag var skitlycklig.
Hemma och jag har tvättstugan, tvättat fyra och slängt ännu mer kläder. nu måste vi åka till estocholmo mackan. Ska laga middag åt min mamma ikväll. Medan min man kneger på och pengarna rullar in.
Puss K


image260

Idag är det lördag igen

Kvinnodag på bibblan var tråkigt. Men vi gjorde en god gärning och skrev på namnlistor för en iransk tjej!
Har fortsatt städa min klädkammare. 3 papperspåsar med kasta och 2 med ge bort.
Själv hade jag ingenting nu när jag skulle välja ut kläder inför kvällen. Fick bli hög kjol och grå tröja bara. Och för första gången på hela veckan har jag inte håret i knut. Wow wow yeah yeah.
Ska hem till Mickan om en timme. Titta på vissa som blir kalas, se till att dom inte spotter i glasen och att det blir knall som värmland säger.
Min man jobbar till sent men nattligt sällskap ska han ändå få. Because he's worth it.
Puss K!

image259
söta jävlar.

visit to the cinema

Igår tränade vi efter skolan. Jag mötte Marcus och vi gick och tog en fika. Mys.
Sen gick han och jobba och jag åkte hem. Lagade mat åt mig och mamma och tog sen bussen in till stan och träffade tjejerna och gick på bio. Kul!
Somnade på två röda när jag kom hem.
Ska på bibblan idag med mina kvinnohistoria tjejer och lyssna på cookie!
Ikväll blir det någonting. Någonting.
Ja K

I'm a strong woman but sometimes I'm weak for you

Hej!
Samhällsprovet idag gick bra! Vi hade kvinnohistoria i tio minuter och sen fick vi sluta. Jag, Mickis, Sandberg och Anna gick på stan. Köpte en klänning och en tröja. Hittade även jeans jag ska prova imorgon. Mötte Marcus som också fått slutat tidigare vid 3 och vi bestämmde oss för att gå att fika. Så när jag och tjejerna tittat klart gick jag till Waynes och fikade med Marcus, Andreas och Moa. Satt ett par timmar och det var väl trevligt. Ville ha med mig killen hem men han har ju bestämmt sig för att bli arbetsnarkoman. Får se till att jag kan pussa lite på honom imorgon istället innan hans andra pass börjar. Jag börjar för övrigt skolan 11 imorgon (ingen kvinnohistoria) så har bara två lektioner. Ska träna efter skolan och hjälpa dom andra att spana killar.
Är förövrigt jätte nöjd emd mobilen!
Nu ska jag göra hemuppgift.
Puss K

image258


Faster, Harder

Veckan går fort som alltid. Har spenderat den hitills med att gå i skolan, umgås med Marcus och tränat.
Idag mötte jag upp mormor efter skolan. Vi gick till telenor och ordnade upp allting med mobilen. Nu har jag en ny. Sony Ericsson. Metall. Den är tuff och jag tycker jätte mycket om den. Marcus var också med inne där och fick stå ut med allt stoj och efter att det var ordnat åkte vi hem. Hem till mig för ovanlighetens skull (funkar ironi på internet?) och mös. Mamma köpte med sallad från Coffee House hem och sen har jag pluggat till samhällsprovet imorgon och glott på TV.
Nu ska jag sysselsätta mig med en massa skoj och sen väntar sängen. Imorgon väntar Vasa, inte lika kul.
Puss
K


Such an arse

Igår åt vi god mat och tittade på Melodifestialen. Jag åkte in till tjejerna som var hos Johanna vid nio-halv tio. Där drack vi drinkar, dansade och hade allmänt trevligt. Efterfest hela kvällen. Jag var dum i huvudet och råkade tappa min mobil i mitt glas. Den är sönder nu. Och jag vet inte när jag någonsin kommer att få en ny. Vi gick därifrån vid halv 1 tiden ner på stan, hade tänkt krogen men vi orkade inte efter många om och men och gick och åt istället. Perfekt tajming och Marcus kom med taxi till stan och vi möttes och åkte hem till mig. Levde rövarn och hade det mysigt.
Imorse väckte mamma mig 8 för att titta på Vasaloppet. Jag såg starten sen somnade jag i soffan. Vaknade och gick in till Marcus vi sov lite till och sen myste vi tills han åkte och jobbade.
Jag varvar bokrecencion med Crazy taxi nu. Har ont överallt. Imorgon börjar skolan. 3 veckor till påsklov.
Puss
K

First of March

Mamma gjorde frukost i soffan till mig imorse. Så då var jag snäll tillbaka och städade min klädkammare. Det värsta är att nu måste jag städa rummet också och det är här hälften av kläderna är så nu kommer det bli kaos i klädkammaren igen. Ikväll kommer lite folk hit så då har mamma köpt massa gott. Ska äta och umgås med dom lite och sen ska jag in till tjejerna på festligheter.
Längtar tills jag får träffa karln så jag kan få mina klovar. Och efter han också ju. Såklart.
Vart lite deprimerad nu. Vill vara i stockholm och gå på utförsäljning. Köpa lyxiga skor för endast några lappar.
Poor me. Poor little rich boy.
K
image257