förhoppningar

Marcus säger att jag inte ska ha några förhoppningar inför imorgon. Att dom förstör.
Han kör med taktiken att om ens förväntan är på noll kommer det i alla fall bli roligare än man hoppats på.
Hmm, tror inte jag orkar va så nego. Inte när jag ser på bilder från förra sista april, och tänker på hur jävla lyckat det var. Så jävla glad vill jag vara imorgon också! Så jag gör mig förhoppningar tror jag.

image53

så var det dags igen

Dags för en söndagskväll, dom kvällarna jag inte tycker om. Fast den här känns lite annorlunda eftersom det är sista april imorgon.
Vi ska väl ta den vanliga visan och berätta om helgen som gått. I fredags träffade jag Marcus efter skolan på stan, vi fikade och åkte sen hem till mig där vi spenderade kvällen. På lördag förmiddag åkte jag ännu en gång in till stan och fikade med Marcus. Nej då, vi är inte besatta.... Åkte hem igen och spenderade tid med min mami. Jag lovar från och med nu att bli en riktigt praktdotter som hon kan skryta över. Mot kvällningen trottsade jag min hemska förkylning och feber och åkte till Marcus. Myste och titta på tv. Vid tio tiden tog vi bussen, han skulle träffa några och gå och grilla. Jag orkade inte följa med kände jag, ville inte bli sämre i kylan. Men pojken gav mig så pass dåligt samvete att jag hoppade av busshållsplatsen efter honom och sprang ikapp tokstollarna. Gick med Marcus. Mathilda, Patric och Tim till högskolan. Satt ett tag med dom vid elden men sen tacka jag för mig. Mamma hade bäddat nytt och en kopp te väntade när jag kom, förjävla härligt.
Idag sov jag länge och åkte till mormor på mat. Har skrivit på min romananalys och planerat inför morgondagen.
Många av tjejerna ska strunta i skolan imorgon, men tror jag trottsar grupptrycket. Vi ska ju ha idrott ute eftersom bygget kommit igång och spela brännboll på strömvallen. Mina kusiner och morbror kommer från Stockholm imorgon så ska umgås lite med efter skolan. Sen åka in till stan, träffa Mackan, handla det sista, få min alkohoool, gå upp till pappa och fixa till sig och sen ta tjugo över 6 bussen till eves moster där grillningen och festandet börjar. Men snappsvisor för tusen, "jag fångade en sup idag men super gled ur näven"!

Never make it through without you around

Fredag! Jag älskar fredagar! Det är min favoritdag näst efter lördagarna. Mådde sådär jävligt illa hela dagen i skolan dock vilket gjorde den rätt seg. Men slutade innan två och åkte då ner på stan och träffade Marcus. Vi gick och fikade  på George. Träffade Bea, Nanna och Mickan i sällskaps med världens sötaste unge. Beas lillasyster Ella. To die for! Jag vill också ha en sån lillasyster. Ibland iaf, bra att plocka fram när man vill ha lite glädje och kravlös kärlek. Köpte jordgubbbar på torget och tog varma bussen hem till mig. Gav upp att spela spel rätt snabbt för det blåste mer på altanen än vad vi trott. Tog en prommis till spar medans mamma gjorde god fredags middag. Köpte popcorn som jag nu inser aldrig blev poppade. Vilket ändå inte gått, kommer jag också på nu, för micron är trasig och gjorde så att all el försvann och lägenheten blev kolsvart igår vid tio tiden när jag skulle göra iordning tevatten. Anyway, tittade på Talang programmet efter maten och åt jordgubbar med glass. Mys pyste sen i mitt svettigarum.
Nu ska jag lägga ännu lite spindelharpan. Nejdå, jag är inte spelberoende. Sure, lika lite som Maria är det....

image51
Såhär fiffiga var vi när Marcus var törstig, glasen var slut och ingen orkade diska. (Jag är hjärnan bakom det. Förstås!)

fingerglädje

Trök dag. Vaknade sent och fick stressa till bussen. Jag har ont i halsen fast läkarna sa att jag inte skulle behöva ha det nå mer efter operationen. Men nu gör det sådär jävla ont igen. Och ja, jag behöver svära. Solade på altan när jag kom hem, har läst ut svenskaboken så ska skriva romananalysen nån gång i helgen så jag har det undanstökat. För det är inga lugna veckor som väntar mig nu. Pluggat lite på engelskan tills imorgon, men måste plugga mer. Brände mig på tungan av mammas mat så nu gör den också ont. Ska städa lite nu så det är fint och mysigt imorgon när det är härlig fredag. Ska träffa Marcus efter skolan. Vi har inte bestämmt vad vi ska göra än, men om det blir lika fint väder som det står att det ska bli på smhi så blir det grillning i alla fall. Åh vad skönt med helg! Jag är sliten och behöver det verkligen.

image50
Marcus älskar mig även fast jag är en omogen samfitta ibland, det är jag tacksam för. Jag vet att jag inte borde vara det, men ändå, tack gude gud att jag har dig. Without you I would be lost.


same stuff

En vanlig måndag. Hade självförsvar på idrotten, tjejen var manisk och verkligen ute efter att döda. Dags att börja gå på matte igen för np närmar sig. Har faktiskt suttit och skrivit upp alla prov, inlämmningar och liknande nu ikväll. Det ser inte frestande ut. Någon som vill byta platts med mig? Tji fick du för jag vägrar att byta, just nu trivs jag faktiskt väldigt bra med att vara just jag. Träffade Marcus efter skolan på stan och vi åkte hem till mig. Myste till och kokade te och drack på altanen medans vi spelade neger och jag utklassade stackarn åtskilliga gånger. Bestämmde oss för att steka på och flyttade stolarn till solen där vi satt nån timme. Tittade på Fucking-jävla-kuk-åmål och myste gött. När han åkt badade jag bubbel och bestämmde mig för att det var dags att ta itag med pluggandet. Har idrottsprov imorgon. Ska lägga mig och läsa nu för den bokrapporten ska fan också vara inne snart. Stressigt läge Karin. Men fortfarande, sorry, jag vill inte byta du!

titta där

Sup och svälj, trevlig helg. Så var det gjort. Helgen har vart snabb och smärtfri. Fredagen spenderade jag med Marcus. Hjälpte mamma på lördag dag och mot eftermiddagen åkte jag till Marcus. Vi åkte till hans mormor och sötmorfar och blev bjudna på middag. Sen åkte vi tillbaka hem till Marcus. Det kom lite folk, och mer folk. Och blev lite fest. Jag har dock tappat festlusten rätt rejält, men längtar efter sista april. Känns som om det kommer bli en höjdpunkt. Idag hjälpte jag mamma ännu mera, var en god dotter och nu är varenda vrå i köket skinande rent. Åkte till köpis och fick shoppa loss lite. Blev en marinblå, långärmad tröja. Tycker om den färgen just nu. Och lite upptadering i sminkväg. Cyklade förbi spar och hämtade kläderna vi beställt. Sitter med turkosa pikètoppen på mig just nu, den vita koftan hade sånt härligt material att jag vill sova i den, klänningen var ursöt och jag älskar överdelen på bikinin! Mot kvällningen kom Marcus hit. Vi myste, kokade te och tittade på tv. Det är tråkigt när han åker hem, men jag ska lägga mig och läsa så jag hinner klart med svenskaboken i tid och imorgon får jag ju faktiskt umgås med honom igen. Då tackar vi för de!

push it

image46
Vickan behövde då en jäkla bra bh för att få den där hyllan bara 1 dag efter att den lilla bilden knäpptes. Eller är jag orätvis nu?

shake

så var veckan slut. Härliga helgen är här. Har mest spenderat tiden med Marcus i veckan. Vilket har vart mysigt. Igår var det en nästan jobbigt slapp dag i skolan. Nationelltprov engelska uppsatts klockan halv nio. Höll på i en timme kanske. Sen hade vi inte lektion förän klockan halv 12 igen. Efter den så slutade vi. Jag träffade mamma på stan och titta lite på avslutningsklänningar. Gick upp till pappa och sa hej och sen ringde Marcus. Så träffade honom på stan och vi åkte hem till honom. Degade ett par timmar och åkte ner på stan och åt George sallad till middag. Sen hem till mig. Hade så roligt som jag inte haft på länge. SHAKE! Som jag skratta. Vid nio tiden åkte vi till Frida. Umgicks med lite folk. Spelade spel i par och jag och Marcus vann självklart. Rätt tåg på rätt räls.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Städar mitt rum lite. Ska ringa Mackan strax så hittar vi väl på något. Kanske grillning och lite fest ikväll. Det är skönt med helg. Och några veckor kvar till vad är det vi får snart Marcus? SOMMARLOV

naturlig

Eftersom jag är en morgontrött person har jag aldrig riktigt orken och lusten att sminka mig ordentligt innan skolan. Som Daniel en gång fjäskade och sa, "du behöver det inte Karin. Du är en naturlig skönhet".
Och visst kan det vara så att ju mer vi kladdar desto mer förstör vi.
Titta här bara på Nichole! Hur snygg är hon inte trots att hon är osminkad? Tummen upp
image45

makeover

image44
Ja, ordspråket går väl så att kvinnor är som vin. De blir bättre och bättre genom åren som går.
I det här fallet får jag nog ta och hålla med.

Igång

Så tog lovet slut. Ett lov som kanske inte var super spännande men riktigt mysigt och trevligt. Spenderade mestadels min tid med Marcus. Men hann även med mina kära vänner och lite festande. Men som sagt, igår började skolan igen. Var ändå en rätt lugn start eftersom vi slutade tjugo i tolv. Jag åkte ner på stan tillsammans med Michaela, Anna och Beatrice. Vi satt på Waynes ett par timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen tog jag bussen till Mackan som är ensam hemma ett par dagar nu när hans föräldrar är i Rom. Vi spelade kort på altan i det härliga vårvädret, jag gick ut med Oliver medans Marcus lagade tacos, spelade tvspel och tog en till kvällsprommenad med hunden innan vi kokade te och myste loss.
Idag var också en skön dag i skolan. Hem igen efter idrotten för vi skulle på teater men det orkade dom flesta inte med. Gick upp till pappa och vilade mig lite och träffade sen Marcus på stan då han bjöd mig på mat. Jag är en lyckost. Hittade även ett par vita pumps med roset som jag tror jag vill köpa till avslutningen. Men eftersom vi ska till stockholm med klassen och jag då ska stanna kvar en natt med tjejerna för att shoppa avslutningskläder och gå på grönan känns det på ett sätt som om jag vill vänta tills då med att köpa. Får se hur det blir.
Nu gör jag ingenting speciellt. Lagt hundratals spindelharpan och snart är det desperets. Imorgon ska jag träffa Marcus på stan efter skolan och uträtta lite ärenden. Sen åker vi hem till honom och chillar. Det är chill du.

nattanke

Ville bara säga såhär på 4 månaders dagen att jag är glad att jag har min Marcus.

 image43
Jag är en jävel på kärlek

Jimmy Choo

image42
I want you to want me

Glassigt

Igår fick jag åter igen gå upp med tuppen. Fast som tur var inte förän ett tag innan nio så jag överlever väl. Vi plockade på allt jäkla skräp och åkte in till soptippen vid jb. Säger bara det, det är inte en slump att den skolan ligger bredvid en soptipp. Ingela flirtade villt och mamma saboterade miljön. När vi var klara hämtade vi upp Marcus och åkte och köpte glass. Väl hemma så gick jag och Marcus direkt till köpis. Tittade runt och köpte två par hängslen vi ska dela på. Åt lunch på IKEA och gick hem igen. Tog sen bussen in till stan och fortsatta gå i affärer. Får härligt ute för att sitta inne. Träffade tjejerna på George, Nanna och Bea var i upplösningstillstånd pga av att dom snart skulle pierca naveln. Marcus och jag köpte ännu en glass och satte och för att steka i solen. Tur att solero bara innehåller max 4% fett så som vi åt. Köpte en tröja/klänning på blå. Gick upp till pappa och lånade ett par filmer och åkte sen till Marcus. Tittade på film och myste. De ä la gött å leva
Vaknade upp av solens strålar idag och åt frukost ute på altan. Suttit där och haft det skönt hela förmiddagen. Nu måste vi tydligen städa. Grillning och fest ikväll. ska bli väldigt trevligt!

begär

image41
That dress is to-die-for!

Oh it is love

Oh, it is love,
From the first,
Time I set my eyes upon yours,
Thinking, oh, is it love?


Oh dear,
It's been hardly a moment,
And you are already missed.
There is still a bit of your skin,
That I've yet to have kissed.

Oh, say, "Please do not go."
But you know, oh, you know,
That I must.
Oh, say, "I love you so."
But you know, oh, you know,
You can trust.

We'll be holding hands once again.
All our broken plans, I will mend.
I will hold you tight,
So you know,
It is love,
From the first,
Time I pressed my hand into yours,
Thinking, oh, is it love?

Oh dear, it?s been,
Hardly three days,
Yet I long,
To feel your embrace.
There are several days yet until,
I can see your sweet face.

Oh, say,
"Wouldn't you like,
To be older and,
Married with me?"
Oh, say, "Wouldn't it be nice,
To know right now,
That we'll be,
Some day holding hands,
In the end?"
All our broken plans,
Will abend.
And I will kiss you soft,
So you know,

It is love,
From the first,
Time I pressed my lips against yours,
Thinking oh, is it love?

Oh.

Your heart may long for love that is more near,
So, when I'm gone, these words will be here,
To ease every fear,
And dry up every tear,
And make it very clear,
I kiss you and I know,

It is love,
From the first,
Time I pressed my lips against yours,
Thinking, oh, is it love?

Oh, it is love,
From the first,
Time I pressed my lips against yours,
Thinking, oh, is it love?

Oh I kiss you, and I know,
It is love,
From the first,
Time I pressed my lips against yours,
Thinking, oh, is it love?


Muuu

Igår var jag och fikade med Mic, Nanna och Bea. Fullt som vanligt på George gick vi till Waynes (weeejnes right?) Satt och hade trevligt i ett par timmar tills personalen blev otåligt otrevliga och vi fick knalla därifrån. I väntan på bussen gick vi in på mc donalds i brist på andra öppna ställen och värme. Till min lycka såg jag att man får mumin leksaker med i happy mealet. Söt som jag är skrapade jag ihop pengar och köpte ett litet Mumin gosedjur. Hoppde till bussen och åkte till dear old Marcus. Vi bytte, han fick sitt älskade mumin och jag fick videobandet där han spelat in kvällens Grey's till mig eftersom jag jag missat det. Tötnosar.
Idag var jag uppe med tuppen, klockan sju rättare sagt (!!!!!) Hade tvättid. Var nog en syn att se vill jag lova. Fortfarande medvetslös drog jag fötterna med mig bortåt tvättstugan i mina rosa långkallsonger och sov t-shirt. Fick lite sömn ändå när kläderna torktummlades och mamma åkte till Quick In och köpte lunch till mig. Sen jobbade jag ute, imorgon bär det av till tippen så vi kan vårstäda. Så jag slog sönder Ninnis bur. Sorligt! Och väldigt mycket svårare än man kan tro, tog mig timmar. Som tur var dök Mackan upp senare som en räddare på sin vita springare och kunde hjälpa mig med det sista. Sen spelade vi Yatzy och tittade på Deja Vú. Konstig? Myste till sista bussen in. Pojken behöver ju sin sömn eftersom vi ska hämta upp honom i morgonottan imorgon efter tippen så vi kan börja vår braiga dag tillsammans. Vem är gulligast på jorden du?
 
image40
yummy

Kan du rappa?

Så har halva lovet gått nästan. Igår träffade jag Marcus på stan och gick och käkade lunch och tittade runt lite. Åkte hem vid 4 tiden och fixade lite. Gick och lånade filmer av Jeppe och åkte och handlade en satans massa frukt. Gjorde fint och efter hans träning kom Marcus hit. Vi åt fruktsallad till Beckfilm och sen la vi oss och tittade på Förortsungar. Jag gillart! Mys babycake.
Gick upp skapligt tidigt idag, drack ett glas saft till frukost och deppade över hårproblem. Men Marcus muntra upp mig, he's got sunshine! Åkte in till stan, han hem till sig på pensionärslunch och jag träffade mamma och fick och åt kina. Kom nyss hem och har prelle duschat. Måste ut och kolla tvätttid nu. Börja spåra ur i tvättkorgen och ikväll ska jag nog hitta på något med tjejerna!
You know you love me

måndagsöndag

image39
Världens bästa Bea gör bilden så söt. Tänk vilken tur att vi började i samma klass din bitch!
Idag har vart en mysdag. Fick sova ut länge, vilket jag verkligen behövde efter allt stohej. Pappa kom och hämtade mig, vi hämtade upp mormor och åkte till farmor och farfar för att hälsa på. Lite jobbigt men jag får i alla fall rent samvete av det. Lillfarmor.. Mamma och jag tittade på film när jag kom hem och sen satte vi oss ner vid datorn och beställde kläder inför våren/sommaren -07. Fucking great meat! Duschade nyss och har vart iväg och handlat lite. Om tjugo minuter är Marcus här. Hihihihihi jag är glad

bäst på fest

image38
Fest à là Anna igår!
Träffade Bea på stan vid 4 tiden och vi åkte till Anna. Gjorde oss klara och gjorde iordning. Vid 6 tiden var alla andra också där. Vi 12 tjejer satte oss till bords och åt lite tacos. Sjöng för Anna som fyllt 17 år och skålade friskt. Spelade lite ölspel och sjöng singstar allt falskare och falskare... Glömde helt bort efterrätten och bestämmde oss för att vara lite hämndlystna. Skadeglädje är den enda glädjen. Vi tog alla bussen till Mic som var ensam hemma hela natten och där kunde vi då alltså festa på det vildna sätt vi bäst kan. Huset fylldes med mer och mer människor. Var helkul, oftast i alla fall med en lukt av lite kaos på slutet. En kväll att minnas dock och fler sådanna väntar!

snälla

image37
behärksa dig (förlåt en irriterande tvängstanke. måste säga så) Men allvarligt, välj EN hårfärg B! Att blanda svart och brunt är inte snyggt. Får mig att tänka på den hemska ljust överhår-mörkt underhår perioden.

påsklov

image36
Och det har sugit hitills för Marcus har spenderat det till fjälls hitills. Nej vad jag är dramaqueen. Det har faktiskt vart mysigt hitills. Igår hade jag och mamma riktigt mys och jag somnade tidigt. Idag kom min älskade morbror från stockholm hit + alla andra på påsklunch och sen åkte jag in till pappa där alla dom var där det bjöds på mer mat. Imorgon är det fest. Tjejmiddag á lá Anna + en hel del ako-hooooool. (Saknar Marcus nu för det är bara han som förstår det där skämtet!) jag är en tönt så snart går jag fan och lägger mig. HEJ

babycake

image35
En vanlig dag i skolan. Fick sluta tidigt. Åkte hem och gjorde nada. Marcus kom efter att han vart och klippt sig. Oboy vad han är finast i världen. Myste sönder dom timmarna vi hade. Sen kom hans mamma och hämtade honom. Och nu är han på väg upp till Tärnaby. Bara några timmar sen jag träffa han, men saknar drygot redan fan. Börja lipa då karin! men mamma är go som tur är

solat?

image33
Har svårt att tro på att Scarlets bränna är naturlig. Så vad gissar vi på? Solarie duschar eller funkar verkligen den nya smörjan med summer glow hon gör reklam för så bra? Tror jag måste köpa den i vilket fall! Bara för att testa liksom...

skål måns!

Skål måns! Ååhh va snygg han är!
Haft en dag full av eva&adam. alltid roligt
Igår var jag med Marcus. Vi köpte med oss jordgubbar hem och åt med mjölk och socker. Finns det något godare? Vi pluggade så pass att det faktiskt gick riktigt bra på mitt svenska prov idag om det antika grekland och myste gött.
Idag har jag inte gjort mycket. Lagt oräknligt många spindelharpan, pluggat till historia provet och städat lite. Mamma hade köpt med sig sallad hem vilket alltid uppskattas!
Imorgon ska jag vara med Marcus. Han åker till sin stuga sen och är borta tills söndag. Känns deppigt, kommer sakna den jäveln. Men får ju hela lovet tillsammans sen. Och jag har lite saker inplanerade dagarna han är borta så jag klarar mig nog. Speciellt Annas tjejmiddag och fest på lördag. Den är vi ruskigt taggade på.
Nu ska jag lägga en till spindelharpan vilket brukar leda till många, vilket brukar leda till att jag får tvångstanke och inte kan sluta förän jag lagt ut en.... eller två

image32

I've got sunshine

image30
Jag får sån sommarkänsla att jag blir alldeles glad och sprittig i hela kroppen! Idag vaknade vi med att solen sken. Så jag och marcus gjorde grillmackor och tog med och filt ut på framsidan och satt där och åt frukost i vårsolen. Hämtade spel och radio och blev kvar där i ett par timmar. Det var ljuvligt! När han åkt hem kom mormor på mat, sen duschade jag och gick ut på baksidan där jag somnade ännu en gång i solen.
Nu på kvällningen har jag pluggat rätt så duktigt då jag har två prov i veckan. Och så myste mamma och jag lite till en bra film. Nu ska jag städa lite rummet och sen sova. Sweet dreams

Har ni fest eller?

image29
Igår var jag tvungen att gå upp tidigt och hjälpa mamma med en massa. Åkte in till stan vid tvåtiden för att få alkohol till kvällen och köpte årets första jordgubbar vilket kändes förjävla bra! Åkte till Marcus som hjälpte mig äta upp dom och gjorde mig klar. Tog bussen till Michaela vid 5 tiden. Vid 6 tiden satte vi oss till bords. Det var jag, mic, bea, nanna, mickan, emma och evve. Blev runda under fötterna under ölspelet och sjöng oss hesa. Skrattade som aldrig förr när Mic skulle försöka suga och blåsa och blev perversa till jag har aldrig. Vid 10 tiden bar det av på fest. Det blev lite struligt. Men jag hade trevligt. Marcus kom senare men vi var inte kvar så länge till. Pensionär varning tog vi tjugo över 12 hem till mig och äcklade oss med brännda popcorn och leverpastej. Myste in på småtimmarna.

sthlm

Marcus och jag fick gå upp med tuppen för vår buss till stockholm gick klockan 8. Efter en trevlig bussresa var vi framme vid halv 11 tiden och började att ta i tu med alla affärer. Jag köpte en vit bomullstopp med puffarmär från Indiska, en skinnväska från wedins, blå-vita ballerina skor på dinsko, en brun-vitprickig babydoll topp i siden från Zara, en kortärmad beigh trench coat på H&M och en ljuvlig sommarklänning i rött-blått-vitt med fickor på TopShop. Vid tvåtiden köpte vi sallad i gamla stan och gick ner till vattnet och satte oss. Kändes som sommar och Marcus fick en liten titt på Grröna Lund. Hand i hand fortsatte vi sedan shoppingen. Fick väldigt ont i fötterna. Och vid halv 6 tiden satte vid oss på bussstationen och inväntade vår buss tillbaka hem igen. En lyckad dag!