express yourself

Jag känner mig lat och äcklig. Mamma säger att jag inte får gå till skolan imorgon heller. Jag saknar tjejerna. Dom får dagarna att gå så fort. Längtar tills i helgen då ska vi umgås. Mamma ska bort på lördag så då ska vi slå på stormys här. Can't wait. Längtar till väntande helger också. Vi planerar så många bravader. Glad att jag har er.
Tog tag i att städa klädkammaren idag ändå. Skrev lite engelska. Betoning på lite. Imorgon ska jag skriva svenska bokraport. Ska skicka iväg ett sms till Marcus nu. Har vart jätte duktig med att låta honom sköta det där eftersom det är han som betalar men det skiter jag i nu.
Längtar efter att få se Oliver också. Annica skulle klippa honom i veckan. Han såg så miffo ut sist.
K

image240

express yourself

image239


Mamma kom hem igår som en välsignad ängel. Hon hade med sig macka från polhems caféteria, lite små godis och en korsordstidning. Vi tittade på film och jag somnade på soffan men vaknade i sängen i morse. Skumt sa någon. Så jag blev hemma idag också. Bättre i halsen men skitsnorig istället. Hellre det. Mamma vill att jag ska vara hemma imorgon med. Jag vill gå. Vi får se vem som vinner.
Pratade med Marcus igår också. Han har kul. Det är röj. Kul för dom. Tur för han att han saknar mig också.
Jag drömde en hemsk dröm inatt också. Mamma ringde och väckte mig. Har tittat på Mr. and Mrs. Smith igen.
Har skrivit lite på engelska arbetet. Har tråkigt.
Ska kolla upp dagens program. Teven är min bästa vän.
K

express yourself

image238




























K

express yourself

åtskilliga timmar senare.
eller mer precis, ett: vänner avsnitt, andra avenyn, top modell.
Jag tyckte om Gossip Girl igår. Sådär menlös som jag gillar det. Om jag blir hemma imorgon också så tänker jag fan ladda ner det. Nu är jag sådär super patetisk och väntar på att Marcus ska höra av sig. Medans luktar jag på en av hans tshirtar som ligger här. Mina kuddar luktar inget längre nämligen. Hur tragisk är jag?
På en skala är det faktiskt inte så farligt.
229 dagar till världens galnaste vecka tjejer!
K

image237

express yourself

Jag mår inte alls bra.
Jag skulle aldrig ha tränat igår. För nu har jag ännu mer ont i halsen och fått feber.
Mamma sa åt mig att vara hemma idag. Jag har vilat en massa. Vill ju bara att dagarna ska gå fort fort fort. Men endå är det här den segaste vecka jag någonsin varit med om. Ge mig lördag/söndag nu!
Och inte har jag några böcker hemma heller så jag kan plugga. Städa ska jag göra. Och sen skriva mitt engelska arbete. Smsade med Emma igår. Skönt att höra ifrån henne. Vill att hon och Marcus ska komma hem så allt kan bli som vanligt.
Drömmer skitdrömmer gör jag också.
Det är en kort tid vi lever, om man tänker på hur länge man ska vara död.
K

express yourself

Utan dig är mina cornflakes torra.
Lång dag. Samhäll, språk, historia, idrott och svenska. Gymade efter skolan med Mic och Anna. Brände kalorier som aldrig förr. Mamma lagade mat tills jag kom hem och sen badade jag jätte länge. Har inte pluggat idag heller. Men ska göra det imorgon!! Har pratat med Marcus också. Det är fett ös där nere. Jag saknar honom jätte mycket men tiden går väl fort nu när vi börjat skolan.
Nu ska jag sova och lyssna på saltön. Pensionärs varning.

express yourself

Jag ljög. Jag får inte ut någonting alls av att Marcus är bort. Två dagar och jag tänker på honom hela tiden. Jag har ett tomt hål i hjärtat. Och jag är så jävla avundsjuk.
Inte pluggat något heller.
Inte städat.
Bara legat i soffan med mamma och tittat på kärleksfilmer. Som man bara blir mer ledsen av.
Nu väntar Mr and Mrs Smith. Jag hoppas på att jag kan få lite av deras stake.
Jag gillar inte Angelina egentligen men hon är ju helt hjärtlös och just nu skulle jag också vilja vara det.

image236
Vem är hunken? Lucky Paris.

express yourself

image235

Jag hittade min svarta bikini. Fick panik igår när jag tänkte på resan och din inte låg med dom andra. Nu kan jag slappna av. typ.
Jobbade idag, gick på stan med Maria. Sen gick jag och tränade, noll energi men det måste ju göras. Sov ett par timmar när jag kom hem. Nu kommer jag aldrig kunna sova ikväll. Ska städa mitt rum lite och börja skriva på svenska bok analysen. Har inte hört något från Marcus idag. Känns som om det var tre veckor sedan han åkte. Tur att skola börjar så jag får umgås med tjejerna på dagarna så går tiden fortare.

express yourself

Jag har inte varit hemma på flera dagar. Därför min bloggbrist. Jag har spenderat all tid jag kunnat tillsammans med den bästa killen på jorden.
I onsdags spenderade jag 4 timmar på att slå in preseter. I torsdags fyllde Marcus 18 år. Vi åkte hem till honom efter skolan och hjälpte Annica med att pressa potatis och vika servetter. Sen kom Marcus släkt och vi åt massa mat och Marcus blev firad. Han blev jätte glad för mina 18 presenter. Han radade upp alla och var som ett litet barn. Annica började gråta och ja, det var lyckat. Tittade på film och myste hela kvällen sen. Somnade inte förns sent och därför var det extra segt att lämna Marcus i sängen och gå upp. Vissa börjar ju halv 9 och har redovisning på kvinnohistoria. Fick endå en halvdag för mamma hade tagit ledigt åt mig för vi skulle åka och beställa badrumsgolv. Sen in till stan och bokade och betalade handpenningen till resan. Klappat och klart. Den 16/8 åker vi till Alanya. Jag kan inte bärga mig. Sen köpte jag kjolen jag spanat in och gick upp till pappa och gjorde mig fin. Mötte Marcus vid bussarna och vi gick till vårt favorit ställe, Church Street, där Marcus bjöd på vår favorit mat och favorit efterrätt. Marcus beställde sina första lagliga öl och vi satt där i tre timmar. Personalen hatade oss men vi klängde oss fast. Mätta gick vi till filmstaden där vi gick på premiären av "I'm a legend". Jag skrek rätt ut flera gånger och skämdes direkt efteråt. Men den var skit läskig. Punt. Sen åkte vi hem och packade. Tur att jag finns. Lekte med några av mina presnter och hade det jävla underbart.
Imorse gick vi upp relativt tidigt. Packade och packade. Gick igenom packlistan säkert 15 gånger. En kvart innan vi skulle åka så vägde vi väskan. 5 kg för mycket. Marcus blev sådär hettsig. Som sagt tur att jag fanns. Pappa Janne och jag vinkade hejdå vid bussen. Fick säga hejdå till Emma också. Och pussa ihjäl Marcus. Jag grät när jag kom hem. Skittöntig jag vet. En bra sak att han är borta skulle väl vara att jag får sakna honom lite och verkligen känns hur kär jag är i honom. Men en vecka framåt nu tack! Han hörde av sig för någon timme sedan. Allt hade gått bra. Dom hade kommit till bussen i Frankrike och hade två timmar till hotellet nu.
Tjejerna skulle göra något ikväll men jag orkade helt enkelt inte. Har myste med mamma och mormor. Ätit gott och tittat på film. Jag behöver lägg mig tidigt. Inte sovit många timmar senaste veckan.
Imorgon ska jag jobba och träna och plugga. Ungefär det ska min vecka bestå av förövrigt.
Ciao!

express yourself

En rektangel har arean 198 cm2. Den ena sidan är 7 cm längre än den andra. Bestäm rektangelns sidor.
Oskar är 2 år äldre än Agust. Produkten av deras åldrar är 8099 år. Hur gamla är det?
Jag hatar matte generellt. Men just nu älskar jag ekvationer och pq-formen för det jag hatar mest av allt är problemlösningar. Jag och Mickslick gillar fakta frågor. Vår röda tråd finns inte där helt enkelt. Där satt den. 
Mycket snabbare tisdag än vanligt. Ärenden efter skolan. Mini kan få vem som helst att skratta åt vad som helst. Gick och tränade. Och fick en banan av en snäll kille. Syndes väl att jag var trött och hungrig. Väl hemma fick jag riktig föda och har som sagt försökt plugga matte. Det går inte. Men nästa vecka blir det mycket tid över. Se ljus punkter. Tittade nyss på Gynning. Mamma suckar jag dyrkar. Fast gillade henne mycket bättre i kort hår! Funderar på att klippa fast Marcus skulle dumpa mig då. Han hatar kort hår och lugg. Han älskar långt hår. Lucky me.
Helt oplanerad inför Marcus födelsedag. Kommer bli kaos. Men det får gå. Han får ligga och blunda under täcket här imorgon medans jag pysslar. Det brukar ju inte vara något problem. Först ska vi tävla med mamma hem. 


image234 

express yourself

Tufft. Mickis och Marlené svek mig på spanskan. Jag umgicks med Anna. Det var dramatik på högsta nivå. Att lite blod kan hettsa upp så mycket. Men hon är en riktig pussy också. Vi svettades som galningar på idrotten, basket tunering och jag körde som aldrig förr. Efter skolan mötte jag Marcus och mamma och vi åkte hem. Lagade mat och jag somnade på Marcus bröst i soffan. Mamma väckte oss när grammisgalan började. Jag älskar Per och Arn. Jag längtar tills Marcus fyller år på torsdag. Jag vill ge honom mina presenter. Men sen kan tiden få stanna. Jag vill också åka till alperna. Men jag är glad fö Marcus skull. Eller mamma säger att jag måste vara det i alla fall.
Det var ingen riktig fuktskada i badrummet men mattan måste bytas ut. Vi blev lättade. Har börjat prata om att flytta in till stan när rustningen är  klar.
Jag bara längtar tills jag får ta med mig Marcus och börja plugga på journalistikhögskolan i Stockholm. Speciellt när jag tittar på alla ap snygga människor som vandrar längs gatorna där nere.


http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/

express yourself

icanteachyouhowtodoit.com I am hooked!

express yourself

Haft en riktigt kul helg!
I fredags åkte jag och storhandlade med mamma och Ingela efter skolan. Jag fick kalaspuffar. Kände mig som ett litet barn. Men vi har gjort pakt här hemma, endast på helger. I veckan gäller K-special. Sen åkte jag hem till Emma med resten av tjejerna. Vi höll stormöte runt köksbordet med visselpipa. Jävla tugg och jag fick leka mamma och Anna Andersson var lite jävla olydig som alltid. Bestämmde oss i alla fall för den billigaste resan. På fredag ska vi in och batala 1000 kr. Sen är det ju bara en viss tid kvar till den 16 augusti. Vi kommer falla ner och dö. Sen mötte jag upp Marcus på stan och vi åkte hem till mig. Stannade hos Ingela och lekte med kattungarna ett bra tag som nu är 8 veckor. Sen bara myste vi.
På lördagen gick jag på stan lite och umgicks med mamma. Sen vid 6 åkte jag hem till Johanna. (Hon bor i det underbaraste hus jag någonsin varit i!!! Jag visste inte om jag ville döda henne eller fråga om vi kunde bli bästa vänner.) Där var också Fia och Sara. Dom gjorde sig i ordning och jag var DJ. Festade till det och fick springa till bussen. Åkte till Strömmsbro där Jimmy hade 18års fest. Det var olika klickar men jag gillade min. Gamla Valbo, Marcus och hans vänner, jag och tjejerna. Marcus var galen och vi dansade i stortsätt hela kvällen. Jag höll på att dö eftersom beas klackar är dom obekvämaste jag någonsin haft på mig. Men jag hade en jätte rolig kväll!
Idag har jag jobbat var och tränade med Maria. Rätt skönt jobb endå. Sen har jag gjort spanskaläxan och myst. Städat mitt rum för jag har ju lovat att vara snäll mot mamma.

image233
Killen med koll


express yourself

Jag är glad att veckan börjar lida mot helg. Vi har ingen gajst i skolan. Igår umgicks jag med Marcus och vi höll oss mest inne på rummet. Sociofoba. Mamma fick inte ens vara med oss och spela kort. Tror hon blev lite sårad. Idag umgicks jag med mamma därmot. Efter kvinnohistoria med Anna. Vi kände oss lost bland femenistfrågor. Bli mer insatt snart kanske. Men vi trivs ganska bra emd att gå runt och vara omedvetna. Blir väl lite enklare då kanske. Mötte i alla fall mamma på stan, vi gick och köpte nya gymnastiskor till mig. Jag blev väldigt nöjd. Sen gick vi och åt på Church Street. Hade riktigt kul men mådde illa på bussen hem. Idag fick vi besked också vi har vattenskada i köket och snart får vi veta om det är som vi tror att den även spridit sig till badrummet. Det kommer inte bli någon billig historia och jag tycker så synd om mamma. Ska försöka vara en snäll tjej framöver.
Imorgon ska alla tjejer sammlas hemma hos Emma på kvällen och gå igenom utlandsresan. Hoppas det blir som jag önskar. Får se hur jag ska hinna med Marcus den tjuriga jäveln också.
Hittade massor fina saker på stan idag också. Det kliar imorgon ska jag springa jätte länge på löpbandet och sedan belöna mig med lite nytt.

image231
Filmen är på G. Jag kan knappt bärga mig.

express yourself

Måndag. Fick MVG på samhällsdelen av talet. Mamma och Marcus ignorerade mig nästen när jag sa det. "Hallå? Hallå" "Mmmm va bra". Marcusdag. Myste och tittade på idrottsgalan och så. Lite avis på Anna är vi.
Nu är jag hemma på en snabb visit bara. Spelat The Sims i tjugo. Ska åka in på aerobics pass nu. Aerobics 2. Extra svåra kodinationer. Jag kommer göra bort mig. Sen ska jag fika med tjejerna och vi ska bestämma oss för vilken lägenhet vi vill boka och så vidare.
Nu ska jag springa till bussen.
Hörs!
K

express yourself

Tog sju bussen in och träffade alla tjejerna. Var underbart att träffa Bea och ha alla samlade igen. Satt på Wayne's ett par timmar och pratade om allt mellan himmel och jord dom alltid. Sen åkte vi hem till Emma och drack Martinis. Där fortsatte vår tjejkväll med sånt som tjejer gör. Min karl var ute på fest men jag tycker det är skönt att inte vara ute och supa sig full. Har tröttnat lite på det faktiskt. Blev kvar enda till två hos Emma. Då tog jag och Mickan bussen hemåt. Träffade Marcus på stan med en sko. Vi åkte hem till respektive. Marcus var halvdöd jag hade lovat mamma att komma hem. Fick endå sällskap via telefon på bussen vilket var helt otroligt. Nu är han jätte mogen och kan bara säga saker som kuk mens kåt osv.
Jag har bestämmt mig för att gå upp relativt tidigt imorgon och åka in och gå/springa på rullbandet jätte länge. Mormor kommer på middag och så skulle Marcus höra av sig. Han kommer bli ägd igen.
Godnatt.
K

express yourself

Jag älskar helger. It's a fact.
Igår gick jag på stan efter skolan. I väntan på Marcus. Det var tur att jag träffade några tjejer ur klassen annars hade tiden gått jätte sakta. Inhandlade träningsbyxor på rean. Äntligen kom Marcus. Vi orkade inte göra legg..
Jag ville ha en present för att jag väntat så länge. Till exempel halsduken på Indiska. Marcus tyckte 300 spänn var "för dyrt för den där jävla handduken". Istället ville han bjuda mig på fika. Okej då. Sen åkte vi hem. Myste. Marcus fick sova när jag cyklade snabbt och handlade. Sen skrämde jag honom. Hjärtat var i halsen sa han. Gick ut i köket och sen skrämde jag han i igen. Jävla pussy.
Marcus kliade mig på ryggen ända till jag vaknade av att det blev blött. Dreggel. Då väckte mamma oss och vi gjorde våra pizzor. Alldeles själva. Vart godare än köpta. Tittade på let's dance. Och åt godis. Fredagar är min fetdag. Sen retade Marcus mig så jag fick phsyk. På riktigt. Hans hår drogs av. Sen vart vi riktigt desperata. Fast det är en hemlis annars skulle Anna slå mig jätte hårt och kalla mig ett ord eller två.
Idag har jag umgåt med Maria hos hennes farmor och farfar. Slappade när jag kom hem. Och nu ska jag snart ta bussen till stan. Fika med tjejerna inkl. Bea! Jag är glad. Gladast. Vet inte vad vi gör efter det. Får väl se om Marcus hör av sig.
Ha en trevlig helg!
K (hahahahaha)

express yourself

Vi har hittat en lägenhet i Aalnya. Tre rum och kök. Sov plattser för 9 personer. Två ballkonger. Tv, dvd, stereoanläggning. Tvättmaskin, diskmaskin. Allt finns där. Egen pool. 400m till kleopatrastranden, 100m till "lilla" centrum, 500m till "stora" centrum. 3.800kr för 1 vecka. Vi delar 9 stycken. Vi betalar 420kr styck för lyxboende 1 vecka i solen. Vi har till imorgon på oss. Då måste vi boka. Flygstolar köper vi längre fram. 11/8-18/8. Vi kommer ha så jävla roligt. Jag kan helt enkelt inte fatta vilken tur vi har. Tack Mickan för att du hitta den!


Back to reality.
Igår var det skola igen. Det var tufft. Men jag ska göra mitt bästa. Mitt bästa att få igång Micklick också. Min väldigt ambitiösa kamrat. Efter skolan mötte jag Mackan. Vi myste hela dagen och kvällen. Åt tacos och efter det somnade jag skönt på hans bröst framför tvn. Tittade på grammisgalan. Lars vann och Lars log. Made my night.
Idag var det skola igen. Kort och gott. Kvinnohisoria för första gången. Vi dog i trapporna.
Var där en kvart sen var det hej. Hårda bananer imorgon. Gymmade med Johanna efteråt. Sen åkte jag hem. Har badat bubbel och myst. Städat. Marcus har skickat sms som gjort mig grön.
Imorgon är det helg. Helg=mys.
Hej!


image230

express yourself

Jag somnade 5 imorse. Marcus sov inget över huvudtaget så jag kanske inte ska klaga. Upp gick jag tidigt också, halv 10. Fast Marcus var i skolan halv 9 så jag kanske inte ska klaga om det heller. Åt frulle och åkte in till stan. Gick på brädapass och det var kul. Duschade och gick ner på stan och började handla inför Marcus 18års dag. Sakta med säkert. Träffade Anna och Mickan och dom undrade om jag vill med och äta. Mickis, Anna och Emma var också med. Satt på Nian ett bra tag och hade det trevligt. Åkte hem med tjugo över 4 bussen tillsammans med Rickard. Somnade på soffan när jag kom hem, ÄVEN fast det var Greys och då är det illa. Skulle ha städat och gjort en massa nyttigt men jag orkar inte. Jag är så deppig förstår ni. Jag vill inte börja skolan. Jag orkar inte betygshettsen. Jag orkar inte plugga och kämpa. jag jag jag...
Tur att vi börjar 10.



image227
Cutie. You make my herat sing.

express yourself

Igår efter att ha sprungit runt en timme och fått kramp i vaden duschade jag och åkte hem till Marcus. Kom lagom till mat, kött, satt inte fel. Tittade på tv och så. Victoria's secret show. Inte lika bra som jag förväntat mig. Sen tittade vi på film, En kvinnas hämnd, vi hade sett den förut men jag var endå nervös. Ädu nervööösh? La oss och tittade på HP. Myste. Båda sa att vi inte skulle kunna sova. Jag sov tydligen. Marcus tittade på simple life till halv 6. Jag önskar jag hade vart vaken. Vi kämpade länge allihopa för att försöka få upp Marcus imorse. Jag lyckades vi 1 när alla andra åkt hemifrån. Då gick han ut med hunn så gjorde jag frukost. Förhörde honom bra länge tills provet han har imorgon. Sen gick vi upp och bäddade sängen. Med oss i den. Några timmar senare gick vi till Ica Maxi och jag köpte block. Tog bussen hem till mig och gick och köpte saker till tacos. Åt som tokar och degade sedan i soffan. Jag förhörde Marcus lite till men vi gav upp rätt fort. Han lovade att plugga när han kom hem istället. 
Nu sitter jag och planerar inför hans 18-årsdag. Det är svårt att få ihop allt.
Har bokat pass på friskis imorgon, bräda klockan 11.30. Sen måste jag gå ärenden på stan.
Hej!


image226

express yourself

Igår träffades vi tjejer hemma hos pappa vid fem. Instalerade oss och gick sen mot Olearys där vi beställt bord klockan 6. Tittade på Brynäs-Mora, åt och drack gott och hade det trevligt. Blev riktigt liv i luckan när brynäs gjrode mål och jag kan erkänna att jag var ganska rädd ibland. Sen gick vi hem till mig. Tittade på jvm. Lyssnade på gamla hits. Drack drinkar. Spelade spel. Sjöng singstar. Söp Mickis och Sandberg under bordet. Sjöng tydligen så pass högt att Mickis moster som bor snett ovanför pappas lägenhet skickade sms där det stod saker som, "Ooa hela natten, ooa hela dan". Aj. Hoppas det bara hördes uppåt. Sure. Vid halv 1 tiden så rörde vi på oss. Mickan var kåt och tog bussen till alla vet vem. Mini skulle få skjuss hem och jag orkade inte åka buss så jag napade och hängde på. Det sista jag såg av Mickis, Emma och Anna var att dom satt vid Terrasen och kissade. Vad hände sen? Jag kunde inte sova när jag kom hem. Sista gången jag tittade på klockan var den 04.23. Klockan tio i 7 ringde min klocka. Då hade jag tvättstuga. Sov emellan maskinerna och torktummlarna fram till halv 1. Sen har jag bara ätit prinskorv och myst. Väckte Marcus vid halv 4. Ska ta 5 bussen in till stan och gå och träna. Sen åker jag hem till Marcus och tittar på när han runkar till Victorias Secret Show. Jag tänker bli kliad på ryggen tills jag somnar ikväll. Göttans de!

express yourself


   


   


Mary-Kate och Ashley. Okej okej okej. Jag erkänner jag är lite besatt. Jag skulle offra mina tår. För att få vara ni. Okej okej okej. Tönt stämpla mig. Jag bryr mig inte ett skit. Ni kan ju titta själva och ni som inte vill vara som dem är ju helt fucked up i huvudet.

express yourself

Shape up! Jag skäms. Jag ska bättra mig. 6 gånger om dagen.. joo jag lovar!
Så vad har jag haft för mig sen sist jag skrev?
Min farfar fyllde år så jag var där på kalas. Sen åkte jag med pappa och annica in till stan och träffade Mic, Emma och Mickan på Coffehouse och fikade. Efter det så kom Marcus och vi gick på bio. Guldkompassen. Vi hade vårt första bråk. Skitbråk. Men rätt bra gjort efter 13 månader. Allt blev bra 5 minuter efter typ också. Guldkompassen var bra, tror jag iaf, för efter halva filmen höll jag på att dö (allvarligt) för jag vr så hemskt kissnödig. Kram i magen och jag vägrar att kötta fram mig framför halva raden och kuta framför duken. Nej, jag led och kissade floder efteråt istället.
Dan därpå så åkte jag och badade med Maria. Pappa hämtade oss vid halv 5 på fjärran. Skjussade tillbaka Maria och jag och pappa gick till nian och gjorde synkoll på mig. Perfekt syn by the way. Sen kom Marcus vi tittade på jeans och fikade. Skulle egentligen mysa men hans sörby gäng hade bjudit på gammal klassfest så han kände att han var tvungen att åka dit så vi åkte hem och duschade och sen åkte vi till sörby. Klassfest blev det ju inget, men vi satt och tittade på Patric som blev full. Jag spelade mestadels Qudra Pop. Marcus och jag tog 11 bussen hem tll mig och uppförde oss.. halvt.
Dan därpå så låg jag och Marcus i sängen till halv 4. Han sa att jag vart omöjlig i sängen heöa natten, gråtit och fört en massa oljud. Jag tror han överdriver som alltid. Mys var det i alla fall. Mormor kom hit på middag vid 5. Sen spelade vi tecken. Jag och mamma vann. Marcus och mormor är dåliga förlorare. Marcus åkte hem för att duscha och byta kläder. Vi tittade på Coops. Inte snälla svenska Koops med fläskpannkakan och hängstrutarna utan amerikanska Coops med batonger och knarkinnehav. Mormor tycke det var skitkul. Sen tog jag bussen in till stan och mötte Marcus och så köpte vi upp mina SF biljetter. Gick på Arn den här gången och hettsåt popcorn. Sen åkte vi hem hit och gjorde sånt som ungdomar gör.
Idag. Jag skulle gå upp tidigt men tror ni det blev så? Ska städa mitt rum och handtvätta kläder till ikväll och torka med hårblåsen. Imorgon måste jag tvätta!!!! Ska ta tio i 5 till pappa och så kommer tjejerna dit och dumpar saker och tar en drink. Sen har vi beställt bord på Olles klockan 6. Ska äta middag och titta på hockeyn. Sen upp till pappa igen och sjunga sing star. Får se vart kvällen leder oss.

express yourself

Vi tjejer började hemma hos Mickan. Åt god mat och lekte lekar. Vemsuger bäst? Vem får till det först? Vem är säkrast? Vem får karatefylla? Vem har bäst koll? mm. Vi sjöng snappsvisor och hade det jätte kul! Tog taxi till sörby på fest vid 10. Underhöll oss mest på toan. Jag hade inte riktigt så kul som jag vill ha det på nyår så jag åkte till nynäs där Marcus mötte mig och vi gick upp till Tuning på fest. Där hade jag däremot roligt. Skålade in 2008 på ballkongen med champange och tutor. Dansade och skrattade. Blev onödigt tjaffs som det allitd blir när människor är påverkade. Tjaffs som jag är illa berörd av. Men det ordnade sig som tur var. Vid tre tiden gick jag Marcus, Jenka och Freddan till Max för att köpa med oss mat upp. Freddan åt från bricka på vägen tillbaka och försvann. Jag delade ut pommes till höger och vänster. Efter väntan så kom taxi och jag och Marcus kunde åka hem. Vi var hemma vid 5 och rätt så slutkörda. Vi sov till två idag. Gick och handlade en satans massa juice och sen har vi bara legat på soffan tills 9 tiden när Marcus åkte hem. Jag saknar honom. Jag har blivit alldeles för beroende.
Jag kommer aldrig kunna sova inatt.
Och har redan ångest inför nyårslöftena.
Bilder från igår kommer senare, förbered er.