det var en gång en liten fågel

Känner på mig att sången kommer nötas ikväll. Då kommer jag sakna Hanna. Det ska vara hon och Roger!
Grillmästarn är igång nu. Vrål hungrig så hoppas det går snabbt. Sen ska jag bara göra mig lite klar och så cykla till Frida. Ska bli kul att festa med tjejerna igen. Och förhoppningsvis blir det en lyckad kväll och inte som det brukar bli på Jönspärs. hihihihihi hejdå säger Roger

super duper love

are you digging on me now?
Usch vilken härlig dag. Jag blev så glad glad glad imorse. Marcus är en smart grabb ska börja lyssna mer på dig. Ett jippielättnad passar bra in här. För övrigt var jag väldigt ihärdig imorse också. Gick upp tjugo över 7 för min tvättid började 7. Sen strök jag allt också. Humöret sank, säger men så?, när min klänning krympte i tvätten. Det stod 40grader, jag tvättade den i 40grader, hur kan det misslyckas? Men min finsommriga topshop klänning är numera ett linne. För försöka töja lite. Stretcha som man kan göra. Sen gick jag på stan. Köpte en grå klänning som jag spanat på länge och idag hittade jag den på rean så jag small till. Gick även och tittade ut en massa clothes åt Marcus som han ska köpa när han får lön. Han är snygg han inte för att skryta. Men jag har han. Gick till Tennstopet och tittade när Marcus arbetade. Tittade längre än planerat. Fick sittverk. Sen gick vi ner på stan och han köpte en av tröjorna jag tittat ut. Mumma. Åkte hem till honom. Satte på oss badkläder och brummade iväg på Kinamoppen till Harnäs. Tredje utedoppet för i år. Känns misslyckat? Gick till Maxi när vi kom hem och köpte oroväckande mycket godis. Vem fick peja tror ni? Även fast jag är fattig och han rik. Vi mådde illa av godiset efter en stund båda två. Då kändes det sådär bortslösade pengar. Hade ju kunnat fått en halv tröja för pengarn fan. Tittade på sandor/ida. Hur kan en bok vara så bra och en film så dålig? Sen har vi mest pillat och dissat och pillat och dissat. Jag skulle vilja ha övertaget

en macka & kaka

Ikväll har jag myst sönder med Mackan. And I just love it. Han kom hit efter jobbet. Vart så glá av å se han. Verkligen! Howdie dude. Vi har tittat lite på film, ätit glass med jordgubbar men mest bara pussats. Du är den bästa bästa bästa bästa som finns. Är super geak nu kanske men skiter i vilket. SÅHÄR mycket älskar jag dig. Nu pratar jag då inte ner i kudden du. Nej nu kan vi snacka skärmsläckare på mobilen!
Vi kan snacka lite snygging också
image81

it's someones birthday

Igår fyllde mamma år. Vi firade det genom att åka bort över dagen. Säger inte vart utifall snoklasse läser det här ;)
Men bort iaf. Hade så trevligt och fick saker så man hade kunnat trott att det var jag som fyllde år. Fick lite dåligt samvete över det faktiskt. Men nu längtar jag ännu mera tills lördag!
Kom hem runt 9. Jag var helt slut, äckliga fötter va. Marcus skulle ha kommit om han fick sluta tidigt. Jäkla slavjobb det fick han inte. Så hann inte med bussen. Men idag idag idag. Ska in till stan senare. Så kommer han ner efter sitt första jobb. Åker vi hem till mig. Ska bli mysigt. mackan och kakan.
Ne nu måste jag ta tag i mig själv. Take a grip og yourself now karin. Kom igen. Håll tummarna va?

nattmacka

Jag är trött som en gnu. Ska snart lägga mig och somna till stolthet & fördom. Ville helst hålla mig vaken tills Marcus kom hem. Tycker om att prata med honom innan jag ska sova. Han får mig att må så bra. Men ja. Tror inte jag orkar det nu. Måste ju gå upp i ottan imorgon också så. Förhoppningsvis hinner Marcus komma hit imorgon efter jobbet. Om han får sluta lite tidigare. Han sliter hårt grabben. Alla pengar ska läggas ner på mig har jag bestämmt. Eller är jag oresonlig nu? Tog mig en jäkla tid att få igång i-poden. Men tror jag fattat greppet nu. Men hur fan ska jag kunnda fylla den? Inte fått ihop till hälften av låtarna den kan ta ens. Nej Marcus blir tvungen att komma hit och ladda ner massa music please.
nej nu ska vi sova mina vänner. zzzzzzzzzzzzzzz
Hoppas ni får skit tråkigt. Hoppas hoppas hoppas en massa annat också för den delen

upp ner sidan

Kom då.
Idag var det tandläkaren klockan tio. Inga hål. Har aldrig haft något. Man måste ju få skryta lite. Men mitt tandkött var svullet. öh? Fick tabletter. Något mer man måste komma ihåg. Känner mig fortfarande efterbliven när jag inte har någon telefon. Suck. Och Marcus jobbar hela jäkla tiden. Dag på klövernäs och kvällstid på tennstopet. Miss him a bit. Vill ha någon att pussas med nu. Längtar till helgen. Då ska jag roffa åt mig. Och på lördag ska Frida ha fest. Det ser jag verkligen fram emot! Fan, kom bort ifrån ämnet. Har en tallang för det. Efter tandläkarn hjälpte jag mormor med tvätten. Hon är här nu. Sa grattis till mamma i förskott igen. Vi har ätit jordgubbar och spelat kort. Tror hon försöker luska vart jag och mamma ska imorgon. Men vi säger inget. Vill vara ensamma med våra egna påhitt. Åker efter 7 imorgon bitti. Det känns lite tungt. Men snart kommer Ingela meed i-poden så då blir jag glad. Annars har jag bara legat ute idag. Men det tar fan ingenting? Hatar när man inte ser resultat. Handlade ju av Frida så vi bestämmde att det skulle göras något ikväll. Bra det så jag får tänka lite på annat.
Round and round. Vänliga hälsningar Me

vad hände?

Okej. Jag brukar förövrigt tycka att christina är riktigt läcker. När hon släppte trash stilen och så vill säga. Men på dom här bilderna verkar det som om det blir trashigt igen. Gav mig en tankeställare. Sminkade hon sig i becksvart mörker eller? Och när ska hon släppa brun utan solen. Och kom igen. Vit bh under vit tröja. Orkar nästan inte ens komentera. Försök att verka sexig? "Kolla allihopa jag har en bh på mig. Kolla då!" Snälla.
 
   

mer

Det kändes skönt. Igår. Jag blev glad. Riktigt glad.
Idag har jag vart en grinfitta. Vet inte riktigt vad det beror på. Kanske att ipoden kanske aldrig kommer. Vad är det för bra med att skicka iväg den till Irland en sväng först? Onödigt om du frågar mig. Och varför skulle jag glömt mobilladdaren ute i stugan? Nu är den urladdad och fjortis som jag är känner jag mig a bit handi kaaapad. Kunde visserligen få en av Marcus. Men han ska jag inte träffa idag. Så det blir till att använda hemtelefonen. Och varför ska vårt kylskåp vara tomt näst intill på möggelost? Mamma fick med sig en del mat hem efter midsommar. Och det var alla ostar. Inte dom jag tycker om. Utan konstiga. Typ med möggel och skinn. Kanske är jag grinig för alla verkar ha ett jobb. Och alla skryter om hur mycket pengar dom tjänar. Medans jag. Som behöver pengarna mest av alla inte har något. Imorgon ska jag tjäna en hacka genom att tvätta åt mormor. Och så ska jag åka och köpa färg till hallen och olja till utemöblerna. När dom sysslorna är gjorda får jag två tusen. Gånger vad som hellst tack. Nej jag borde inte klaga. Egentligen. Borde tänkte på folk med testikelcancer och revbensbarn i paraguay. Var lite tacksam för fan. Jaja snack snack jag ska. Men vill bara få klaga lite. Borde tänka på mina vänner, pokvän och familj. Dom är underbara. Jag är tacksam. Och inte tala om hur snygg jag är själv. Eller hur va! Där har vi nått att vara tacksam för. (Förstå mig rätt nu tack)
Idag har jag försökt stek. Men eftersom jag bubblade så hemskt av vrede blev det korta pass och därför tror jag inte att det tog något. Ska träna klockan 7. Med bikinin under för efteråt ska vi åka och bada. Hoppas allt löser sig med mopparna den här gången bara. Annars får jag väl cykla som en tok efter. Vore kanske nyttigt?
Hade jätte trevligt igår kväll också föresten. När jag var och fikade villsäga. Tillsammans med Anna, Michaela, Beatrice, Emma och Evelina. Ruskigt kul att få umgås lite igen. Och idag blir det med valbo brudarna. Känner hur jag försummat mina vänner den senaste tiden. Måste säga åt marcus at sluta toffla så hemskt hela tiden. Skyldig som en måltavla va. Nej nu ska jag sticka. Lite nervis inför tandläkarn inför också föresten! Eftersom jag slutat borstat tänderna och bara tuggar tuggummi för andedrräkten typ.. Mer än vad andra gör i alla fall. Din lilla gris

midsommar

Jag och mamma åkte ut till stugan i onsdags. Var jätte duktiga och städade. Var så härligt att vara där ute igen. På torsdagen kom resten. Jag klippte allt gräs på den enorma enorma (du kan bara gissa hur enorm den är) tomten. Fick gröna fötter. Kanske kan starta en trend? På midsommarafton gick jag upp tidigt. Klockan elva kom Ingela med mormor och Marcus i bilen. Gjorde iordning all mat, midsommarstången, kransarna och tipsrundan. Vid halv tre var vi fina och jag och Marcus cyklade ner till festplatsen på tamdelcykeln. Vi var sena sena sena så dansen hade redan börjat. Vi fick hoppa in bäst vi kunde. Alltså jag fick sjunga jätte högt, inget mig emot, för marcus kunde inte alls. Sen kom resten av klonen och hanna och helena joynade ringen. Sen var allt slut. lotter och fiskdam. Jag blev ledsen men Marcus förstod inte alls. Men som Frida sa "du fattar inte traditionen". Väl hemma dukade vi långbord ute i solen och åt sill och färskpotatis tills vi storknade. Spelade en omöjlig krocket bana. Blev grymt besviken när till och med kanonfulla Helena "rodedendron" vann över mig. Visst är det mystiskt att banbyggarn vann? Marcus och jag tog metspöna och cyklade ner till hamnen. Satt och fiskade tills vi blev skrämda av stockholmsjäntorna. iiiii. Vi gav upp, det var bara små fisk. Skönt tyckte jag! Åkte vidare till badplatsen. Vart tog vattnet vägen? Vi var väldigt baywatch och väldigt sexiga när vi fick rulla runt i gäggan får att få vatten över hela kroppen. Vat ni som får stopp på en jagandes stänkandes kille? Just take your top of girls! Cyklade hem blöta, skitiga och belåtna. Satt ute bland ljusen och spriten tills vi blev trötta och la oss. Jag glömde att plocka blommor. Fan!
Midsommardagen. Då vi skulle fira mammas födelsedag i förskott. Blev väckte med sång och champange. Åkte och handlade i skitskär. Gjorde skitgod mat! Gav presenter. Åt skitgod efterrätt! Spelade kort. Kanske är bra att jag får öva mig på att förlora. Ingen gillar en dålig förlorare, än mindre än vinnare. Marcus och jag myste  ute i hammocken på natten. Smällde alla myggor och kärringar.
Idag blev vi hämtade av Marcus mamma och pappa vid halv 11 tiden. Han skulle jobba och jag längtade lite hem. Ska till pappa snart och fira honom som fyller år imorgon. Och ikväll ska jag träffa tjejerna och fika. Längsen jag träffade dom nu. Ska bli skönt att få snacka rejält med skit. Har en tanke på en speciell person faktiskt. Hahahahaa

image78

lilla stugan

Idag gick jag på stan och uträttade en massa ärenden. Kände mig framgångsrik med alla kassar. Sen åkte jag till Marcus när han slutat jobba. Utsliten stackare. Vi gjorde äcklig pastasås, myste sönder till dunderklumpen och tittade på powerfilm. Tog sista bussen hem för han ville inte att jag skulle åka. Han är hela tokig i mig den där grabben. Speciellt benen. Dom verkar bara dras till mig? Väldigt, väldigt... hårdhänt dessutom!
Hade roligt åt fjortis flickor på bussen sen. Om ni inte vet vad ni ska göra på midsommar så kan ni ju följa med dom! Dom ska börja supa jääääätte tidigt hemma hos en, och där ska dom vara ända tills hennes mamma ska åka hem. Sen ska dom tälta i brämmen. Fortsätta supa som fan. Och om ni gillar det, så har dom planerat att köpa två plattor öl och supa hela nästa vecka. Varje dag tralalala. Åh jag är en avundsjuk en
En dum en kan tro näsan är en morot
I alla fall I alla fall, imorgon åker vi ut till stugan. Jag och mamma åker en dag innan alla andra för att städa och göra iordning. Jag längtar! Det är den underbaraste plattsen på jorden. På torsdag kommer resten av släkten. Och på fredag MORGON (synd mackido) kommer dom hårtarbetande Ingela och Marcus. Det ska bli så mysigt. Kan inte tänka mig något bättre sätt att fira midsommar. Med god mat, pojkvän och familj, dans, tamdelcykel, grillning, nattbad och krocket. Fast jag kommer sakna alla tjejer rätt grovt. Men dom har jag alltid kvar tills jag kommer hem. Det känns skönt. Att man liksom har hela packetet. Vem är avis nu va?

rugg ugglan

Känner mig grymt nöjd med mig själv. Hår är viktigt tycker jag. Att man har fint alltså. Har inte klippt mig på länge eftersom jag velat ha långt, har plattat sönder det för jag vill ha blankt platt. Men nu har det gått massor med dagar sen jag gjorde det sist. Haft det lockigt. Och nu på sommaren har man ju ändå mest uppsatt så varför slita i onödan? Köpt vitaminer för hår/hud/naglar och inpackingar ska inköpas i jättepack imorgon. Och vet ni vad. På onsdag kommer jag ut till stugan. Och då ska jag riktigt tvätta sönder mig i regnvatten. How good can it be
Och mamma har nog lite rätt om det där att jag passar mer i lockigt hår. Blondiner har roligare? pfft ha! krullhuvven har roligast!
image77

dicken

I torsdags var det den 14 juni och jag och marcus firade ett halvår. Firade genom att åka till stockholm. Bussen gick från stan klockan 7 på morgonen så vi var rätt så slut. Åt mammas söta matsäck. Väl framme åkte vi ut till min släkt i Sollentuna. Åt lunch och tårta. Sa hejdå till Hanna som skulle på fotbollscup. Sen åkte vi till Gröna Lund. Där spenderade vi hela dagen och kvällen. Hade det jätte trevligt! Kom hem sönderfrusna och trötta. Somnade störtskönt efter klining som jag tjatade åt mig. På fredagen sov vi ut. Gjorde oss klara och åkte sedan in till stan. Gick runt och handlade. Köpte en tröja (styg karin) fast jag inte skulle slösa. Och present till mamma som fyller år snart. Åt lunch på  kinesisk buffé resturang. Hade det lugnt och skönt sen på sena efter middagen. Satt på altanen och spelade bluff och drack lime. Följde med Helena och hämtade Frida i stallet. Var bitch. På kvällen kom mina kusiners kusiner och Helenas syster. Satt ute och åt kycklingsallad. Sen gick jag och Marcus på prommenad med köttbiten. Ner till vattnet. Var mysigt. Kom hem där playstationet var på och tävlinginstinkten kom farandes. Vann såklart allt. På lördagen blev det mys på förmiddagen. Åkte sen in till stan. Jag och Marcus var barnvakter. Gick med Frida, Gry och Birk på grönan. Igen. Inget vi hade något emot, speciellt inte Marcus. Och nu fick han sällskap i Extreme. Då var jag glad för hans skull. Men jag är jätte modig och åker precis allt annat. Fick en dick framför oss i frittfall kön. En finsk dicken inte alla som får se en dån i sina liv. Hade en jätte trevlig kväll. Per hämtade oss när det stängde och hemma kördes det singstar och hiphip. Vi var trötta och pallade inte riktigt med. Sen var det söndag. Idag. Och vi åkte hem. Hann dock med en till prommenad i spöregnet. Var ruskigt söta i regnjacka och byxor. Lyssnade in i det sista på The voice.  Haft det jätte trevligt i alla fall. Men med marcus skulle jag vara glad och lycklig i en sopsäck. How cute am I?

Make me a modell

No thanks.
Visst vill jag som säkert dom flesta få bort överflöd av fett och fp en mindre jeans storlek. Men kom igen. Vi är inte vår siffra, hur feta lår vi har eller hur mycker godis vid äter. Klysha på gång - det är insidan som räknas! Jag håller med om att vi ska äta nyttigt och röra på oss. Men det finns ett stopp.
You're the line in the sand when I go to far. Har du ingen? Skaffa dig!

image76

ryttmenpinne

Idag sov jag länge. Har varit jätte duktig och ställt klockan på nio alla dom andra dagarna. Men idag degade jag till halv tolv. Städade min klädkammare. Dampade för att hängarna tog slut, hyllorna brakade av övervikt och anna jobbig skit. Men nu är den fin. Mamma och mormor kom nyss och överraskade med munkar. Fast jag ville inte ha, mår illa av sockeröverflödet. Får äta på ikea snart. Bara marcus ringer och säger att dom är påväg. Snälla sluta snart jag är hungrig. Vet inte om vi ska umgås efter åt följer väl med hem till honom. Men bestämmde mig för att sova i Valbo inatt även om jag måste gå upp tidigare för annars måste jag släpa med mig en massa onödigt till stockholm. Vår buss går 7..... Marcus kommer var trött och grinig och sådär äcklig pigg. Mamma ska göra matsäck. Under mina ensama timmar har jag planerat hur våra dagar ska se ut. Imorgon kommer vi fram klockan 09.00. Då åker vi direkt ut till sollentuna. Äter tårta och firar tjejernas sommarlov. Per och Helena är lediga för dom ska rulla ut nya gräsmattan. Sen åker jag och Marcus så fort som möjligt in till stan igen. Tar färjan till grönan som öppnar elva? Är där och har skitkul tills dom stänger klockan elva? Tar färjan till slusan, tunnelbana till centralen sen pendel. Ensama hemma på fredag dag så tar det lugnt. Går ner och badar om vi är uppe i tid och vädret är fint? Åker in till stan och äter lunch. Köper världens bästa present till mamma. Klockan nio på kvällen kommer med tjock släkt. Mina kusiners kusiner och moster från Gotland. Blir sen middag. Och klockan halv 12 på lördagen går vår buss hem igen. Tycker det blir ett bra firande för vår 6månaders dag. Vad marcus tycker spelar ingen roll för han jobbar och är onåbar. Dessutom är det jag som är chefen i det här förhållandet.


always dress like a star, you never know who's watching?

brittan visar fittan
Såg nyss en dokumentär på tv om briteny speares. tyckte så förfärligt synd om henne. alla skit hon får ta. så nu fick jag se dom här bilderna. tror jag ändrade mig lite. ta dig samman kvinna!

image75
image74

tisdag som i ble

Jag har aldrig riktigt gillat tisdagar. Det har vart våran längsta skoldag jämt. Marcus har träning så om jag blir myssjuk så får jag endå inget mys. Ja inte vet jag. Not a fan of tisdagar iaf.
Idag blev jag väckt av frida som smsade och sa att träningen var inställd. Jag somnade om. Blev väckt på samma sätt av samma person fem minuter senare då hon berättade att det blev träning i alla fall. Så det var bara att gå upp och cykla iväg. Då var klockan tio. Hmmm..
Kom hem och har prickat av ännu några punket på min lista. Ska fortsätta sen. Men min energi är nedanför hundarna. Har bara ätit ett tacoskal idag. Jag hungrar ihjäl och min mamma verkar inte bry sig för hon somnade när hon kom hem. Vissa har ju inte slappt sommarlov. Imorgon ska jag äta på IKEA med marcus och hans mormor och morfar. Det blir ju gött men kommer jag klara mig tills dess måntro?
Mina nya nagellack är puttsväck också. Och jag ville ha just den färgen just nu! Fick ta nått gamalt kasst istället. Igår köpte jag nya solbrillor får har letat efter mina andra i veckor utan resultat. Och gissa vad jag hittade idag? Just det. Solglasögonen. Kanske får ta tillbaka skällningen på marcus om att han slarvat bort dom. Han fick vad tålde igår iaf. Kaxig som han är som få står han och kramar ur disktrasan över mig så jag blir blöt. Jag var redan lite pisst of men där gick min gräns. Oliver sa att jag fick ta hans vatten skål så då kastade jag det innerhållet över mackan. Skulle kanske inte gjort det. Blev ett jävla liv sen. Killar alltså

är jag för snygg för dig?

En hemma dag. Älskar dom på ett vis, hatar dom på det andra. Imorgon vill jag göra något med mina vänner. Jag saknar er så det gnager i magen. Ingen träning ikväll. Friskis och svettis i boulongern istället. Vilket jag inte kan vara med på eftersom jag bestämmt med Marcus. Vissa är ju snälla. Får se om jag är så pass snäll att jag köper med mig jordgubbar. Ensam hemma som han är informerade han mig nyss om att han slutade jobbet vid fem. Så jag ska ta bussen in om en timme cirkus. Patric ville komma och grilla. Inte vad jag tänkt mig men vad marcus än säger så vill jag inte bestämma. Det har mamma tryckt i mig ända sen jag var tio. Att även fast men är flickvän-pojkvän så äger man inte varandra. Men är fri att göra vad man vill. Då menar jag inte vad man vill. Om du gör vad du vill mackan skär jag kuken av dig. Fast det sorliga är att jag nog fan bara skulle ta skiten och svälja... I hate how much i love you. I can't stand how much i need you.
Slutt på det dära tramset. Har jobbat av tre saker i min jobblåda 2007. Stålarna rullar in. Nu ska jag duscha och göra mig ordning. Och förlåt bea, jag är för snäll. Men kommer köpa jordgubbarna också.

bah

Jag är irriterad. Jag är arg. Jag är förbannad. Jag är ledsen. Jag är grinig. Jag är allt som inte är possetivt just nu. Måste få ut min ilska men jag vet inte hur. Vill skrika, strypa dig och kasta någon värdefullt i goolvet. Det kryper i mina fingrar. Är så jävla trött. Hatar den här känslan. Åhhh...
sfövsdlncwejerfvniödfishnveröjngvreöodsvnmröngreöidhgrövngrfgmeröngversönversönwärh
Jag får damp damp damp damp. Och ingen kan få mig på bra humör. Fan ta er! Ni är helt jävla dumma i huvudet! Mamma säger att jag inte får svära. Så förlåt. Men fan fan fan fan fan fan faan för dig!

skolavslutning

Igår var det den 8 juni. Skolavslutnings dags. Som vi väntat och taggat. Halv 9 var det 1orna som skulle lyssna på rektorns tal, sjunga den blommster tid nu kommer och få betyg. Gick upp till pappa och.hängde med marcus när det var klart. Vi åt jordgubbar på ballkongen och gav varandra blommbuketter. Gick ner till land terassen där vi blev bjudna på lunch av min kusin erik som är hemma lite för sommarn. Sen skulle Marcus spela brännboll med sin klass och jag gick till borgis för att titta på studenten med tjejerna. Vi åkte hem till Mickis och fixade inför kvällen. Vi åt tacorullar, sjöng beckis hackiga sing star, drack ur meter långa sugrör och hade allmänt trevligt. Vid halv 11 åkte jag och nanna till marcus och hans klass i sätra. Jag ville bara vara med marcus. Allmänt kramig. Sen åkte vi till nåns lägenhet vid vasa. Människorna var roliga att titta på och jag sjöng högt. Du är för snygg för mig, du är alldeles för snygg.
Men idag.... Aj vad jag har ont i föttena.
Snart ska jag in till stan och träffa marcus. Vi ska spela minigolf. Tror han får bära mig. Right?

image73


feet up as down

Känns som om jag fått en överdos. Överdos av sol.
Igår spenderade jag och marcus hela dagen i boulongern. Blev kräftor och hade det jätte trevligt! Tittade på Jonny som fick pris tillsammans med mormor. Viftade lite med svenska flaggan och marcus mötte sin överkvinna på 95+. Vi åkte hem till marcus, duschade och jag ville sova. Marcus åt, jag orkade inte vilket ledde till att jag blev en grinig samfitta. En fågelmås fitta som han kallade mig senare och fick patric att skratta gott. För efter att ha trampat fram och tillbaka var det hos patric vi hamnade. Åt nudlar och rensade i hans äckliga ungkars kök. Tittade på fotbollen var så stolt över alla snyggingar.
Idag har jag ätit mer sol. Ingen skola leder till stek. Är jäkligt stressad inför imorgon! Men det blir nog bra till slut och jag hoppas vi får en helkul kväll! Inga akuten besök och arg mammor är mitt mål. Ska vara go och glá.
Usch vad jag brinner, har tvättstugan och vid sju ska jag iväg på träning. Mår inte bra och lill hitler kommer ändå jaga på mig. Får söka tröst i vattnet när jag kommer hem. Och så måste det fixas. fixas fixas fixas
"lägg dig med fötterna en meter upp. då är du dig själv om tjugo minuter" huh?

högsta hönset

Det var trevligt igår kväll. Jättegod mat fast var lite nervös för engelskan. Men efter att jag vart ute med min bebis marcus och han sin bebis oliver så satte vi oss längst ifrån usa steken. Fegt men kanske en lite lättnad. En trevlig sommarkväll i alla fall.
Tog en buss hem strax före 11. Väl hemma skulle jag försöka lägga upp håret (måste komma på hur jag vill se ut på fredag) men det blev katastrof med stora bokstäver. Bajs bajs bajs får jobba stenhårt idag.
Snart ska jag åka in till stan och möta majucs. Packat picknick korjen. Vi ska steka i boulongern hela dagen lång.
Juni Juli Aususti. fucking great meat

brännt fläsk

Det är sommar sommar sommar. Mmmmmmmmmmm
Jag är så glad! Beach vollyboll i skolan. Jag och Michaela ska nog byta inrikting till sam-sam. Together we can do it! Jag som är vel-fia och aldrig kan bestämma mig dock.
Legat ute och stekt sen jag kom hem vid 12. Nu är jag lite bränd ch har tröttnat. Ska plocka upp lite och duscha och göra mig klar. Ska följa med marcus och hans familj på middag hos några vänner. Födelsedags middag för USA. Spännande att träffa henne/dom. Hoppas hon bara inte tycker att jag är så, ja, ousaisk?
Nimen oj va härligt det är nu. Jag får fläng kan inte tänka är bara glad

image72

arbetsmyra

Igår städade jag mitt rum. Halv iaf. Kläderna kom in i klädkammaren igen. Med damsugarn slog i min tå och då tappade jag lusten. den ligger fortfarande i öppningen påväg in i mitt rum vilket gör det svårt att stänga dörren men jag orkar inte bry mig, mamma blir endå bara sur då. Stolt var jag iaf. Efter diskuterande vann marcus ännu en gång och vi bestämmde att spendera kvällen hos mig. Jobbigt. Jag vart inte grinig för det får jag inte, men för säkerhets skull placerade jag ett fat med hallonmuffins och en söt lapp utanför ytterdörren så han skulleva go och glá när han kom in till mig. Det var han och kvällen blev sådär mysig som alla dom andra kvällarna.
Idag var det sommar sommar sommar. Har vart jätte duktig och spenderade hela dagen ute och gjort iordning på våra altaner. Resultatet blev mycket fint. Men jag är ändå inget trött.
Imorgon ska jag åka in till skolan och ha idrott. Brännboll mot handel. Efter det åker jag hem till mackan med jordgubbar. Sen ska vi handla loss lite inför fredag. Som jag längtar!

pip

image71
jag är inte grinig, men ändå fuck everybody!

svårslaget

Vår första träning gick kanon förutom att vi nästan hela laget hade viktigare saker för dig. Jag har glömt bort hur man skjuter, sara blir träffad av flygande bollar, malin garvar och frida leker lill hitler. Men blir nog bra det här. I våra rosa dräkter kommer vi regera. image70

Och idag är det lördag. Var bara hemma igår. Marcus jobbade och jag orkade inte göra något stort. Vart rätt duktig idag faktiskt. Om nån timme ringer mackan och säger att han jobbar klart. då blir jag glad och så ska vi leka all night long.
Mina blommor gråter