Ta mig tillbaka!

53627-1

Trodde mina tårar hade tagit slut efter greys slut igår. Eller efter min bussfärd hem med ångestladdade Lars låtar. Men icke. Självklart grät jag som vanligt till älskade OC nu ikväll. Men jävlar vad jag vill ha tillbaka föregående sesånger.  Blir det bara sämre och sämre eller inbillar jag mig? Men ändå. OC är fortfarande OC och det kommer jag skratta och gråta till varje onsdag så länge som mitt hjärta orkar!

Tandläkarhumör

En lång dag. En jobbig dag. Onsdagarna är alltid jobbigast. Plattången glömd hos Mathilda. Till skolan utan några färdiggjorda läxor. Äcklig mat. En trött - hungrig Karin. Alltså en väldigt grinig Karin. Mötte upp Mathilda och Marcus på stan. Men mitt kontokort fungerade inte vilket betydde att jag inte fick handla något och jag blev på ännu sämmre humör. Usch skämms över mig själv. Men fan fan fan, ibland måste man få vara arg! Nu måste jag plugga dum dummare spanska och varken någon mamma och på grund av det ingen mat i syne. Kom igen nu karin! Nya tag.
Uptd. mig väl senare. Håll tummarna för att ordinary sunshine is back then.

Var min anledning!

Men Marcus's looops skulle tydligen bli mjuka om dom låg längre i filen så han stack för att äta upp dom. Och här sitter jag kvar, nu utan någon anledning till att slippa skriva om Australiens utbildning. OBS! Jag har redan vart duktig och skrivit klart om deras regeringsform osv. Men medan jag väntar på min favorit anledning att strunta i skolan får jag väl drömma mig bort bland alla modebloggar så länge. Jag blir tokig! Har så mycket pengar som jag aldrig haft förut tack vare alla studiebidrag sedan två månader och alla julklapps pengar sparade. Men jag får inte röra dom. Det bränner och bränner så jag blir tokig. Men måste verkligen spara pengarna till utlandet. Nästan bara tre veckor kvar nu innan jag, marcus och mathilda sticker till canarieöarna över sportlovet! Feels fucking great meat!
Men som sagt, ursäktande anledningar är min specialare så lite shopping till resan måste jag ju bara unna mig! Nya solbrillor, shorts och gärna ännu ett par pumps även om mamma flyger i taket. That's just me.