vill tillbaka

Hej!
Long time, no see.
Har inte orkat tagit tag i bloggen sen jag kom hem från Turkiet. Har varit så mycket med att komma hem och börja mitt sista gymnasieår. Vår vecka i Alanya var i alla fall super lyckad! Sol och bad hela dagarna. Dansa och skratta hela nätterna. Träffade fantastiska människor och hade kul som aldrig förr med världens bästa tjejor.
Men som sagt i måndags började skolan igen och den här veckan har bara försvunnit i psykologi, religion och geografi. På kvällarna har jag varit med min prins, pluggat och tränat på friskis.
Igår var jag och åt hos vänner till Marcus familj med hans föräldrar, Frida och George. Jag och Marcus åkte hem tidigare än dom andra för att ta hand om vovven och myste. Pappa hämtade mig där idag och körde hem mig. Mormor har varit här och ätit och jag har gjort klar psykologi diskussionen. Vid halv sju börjar jag kommer ikväll. Mitt försa nattpass, slutar klockan fem imorgon bitti. Det är löne helg och crusing på stan så kommer nog bli fullt upp.
Ha det!


Resfeber!

Jag är nervös! Mitt upp i packningen och yrar bara runt. Känns som jag glömmer allt men ändå tar med mig alldeles för mycket. Hoppas på en toppen vecka. Vädret verkar bli kanon och nu har Mickis hittat en ministereo till hennes, mitt och Annas rum. Det blir bra. Så nu bränner jag skivor. Goya vs. svenska hits.
Försöker att väcka Marcus men det är svårt. Jag vill ha hjälp att packa och sen åka in till stan och fika och köpa det sista jag behöver. Måste upp till Ansans för att beställa lektioner. När mamma slutat så ska jag möta henne för lite mor dotter tid. Jag är så blödig när det gäller avsked. Vill grina när jag tänker på att vara borta från mamma och Marcus en vecka. Trots att jag vet att den kommer gå fort och jag kommer ha skit kul. I alla fall, sen ska jag träffa Sara och Bea och gå till gasklockorna. Vi ska titta på Markus Krunegård, Miss Li och Lars Winnerbäck. Sen ska jag hem till Marcus ett par timmar för mys innan Mickis hämtar mig där 3-halv 4 inatt för att åka till Arlanda och Turkiet för vår livs vecka.

Igår träffadejag tjejerna på stan för att få matchande tshirts, växla pengar mm. Marcus kom ner och hjälpte mig med mina ärenden och sen mötte vi mamma och mormor för att gå ut och äta på Church Street. Fick min födelsedags present av mormor, armband och örhängen av bärnsten. Riktigt fint.
Sen åkte vi hem allihopa. Till min glädje så hade skolådan med sex and the city kommit som jag fick av tjejerna i födelsedagspresent. Marcus och jag startade upp datorn och fick igång mobila bredbandet. Så kokade vi te och poppade och myste resten av kvällen.

Nu ska jag packa klart allt så jag slipper super stressen.
Ha en bra vecka! Puss

nattlampan

Det har hänt mycket de senaste dagarna.
I lördags efter jobbet blev det en utekväll med start hos Mickan tillsammans med alla tjejerna och sedan gjordes stan. Berggrenskatältet först och när jag hookat ihop med min man ordentligt och vi tyckte det var gjort träffade vi Andreas och Tuning och gick till Hangloose. Blev lite tidigt födelsedagsfirande och sista bussen hem hungriga.
På söndagen väcktes jag av sång och paket. Fixades tills släkten kom vid tre. Champange, Mat, skratt och tårta. Fick jätte fina presenter från min familj, släkt, vänner och pojkvän. Vid sex kom tjejerna och då fortsatte samma stil. Marcus var riktigt uthållig som orkade sitta med under hela vårt pladder tills tjejerna tog halv 11 bussen hem.
Blivit mycket jäs de senaste dagarna. På måndagen deppade jag och mamma mest för att sommaren är slut och hon börjar jobba. Igår kväll tog jag mig ut i alla fall och fikade med Marcus. Jag hatar hur mycket vi har jobbat under sommaren. Speciellt Marcus. Idag var han tvungen att hoppa in för att det inte fanns någon personal. Helt sjukt vad den där arbetsplatsen är dålig. Skönt att jag jobbar på ett ställe som i alla fall håller sig inom lagarna, tycker synd om Marcus när han gnäller. Imorgon får jag träffa honom i alla fall. Har mycket att göra. Måste packa och handla en massa inför resan. Ska upp till ansans och beställa lektioner och på kvällen ska vi ut och äta och fira min födelsedag i efterhand eftersom mormor var bortrest i söndags.
På fredag kväll blir det Lars Winneräck konserten och efter det uppersittar kväll med Marcus innan Mickis kommer oc hämtar mig vid halv 4 på natten för att åka till Arlanda och Turkiet.
Puss

work baby work

Har precis duschat och om en halvtimme ska jag åka iväg till jobbet. Blir nog en jobbig dag med mycket folk but that's life. Slutar halv åtta och då ska jag träffa tjejerna och visa hur här ska festas! Senare blir det utgång då ska jag möta upp min prins. Mycket att göra sista kvällen som 17 åring!
Igår kväll var jag hos anna på lite fest. Tog det lugnt medans andra levde rövarn. Morsan bjöd på taxi hem. Puss!
Eftersom jag inte har tid eller orken att prova ut klänningar nu så har jag slängt ned en bunt så får jag ha fashion show ikväll. Kan ju hoppas på att Mickis inte har hunnit svälja allt förmånga breez. Hon har en tendens att bli väldigt till sig när hon ser hud då.
Ciao!

Sista fredagen som 17åring

Sen vi kom hem från Emmaboda har jag knappt träffat nån. Jag har jobbat och sovit. Min karl är arbetsnarkoman och det resulterar i att jag inte fått kvalitetstid med honom på länge. Något som jag behöver rätt kraftigt just nu.
Vi fortsätter med våra projekt här hemma. Nu är vardagsrummet på kartan. Ut med det gamla in med det nya. Kommer ta några veckor innan det blir klart men mys till hösten.
Ska strax åka och storhandla tills på söndag (min 18-årsdag!!!) Ikväll ska jag träffa Emma, Anna och Beatrice och kalasa till det lite. Laglig utgång blir det imorgon när jag jobbat klart och klockan är 12. Spar min finaste klänning tills då men inviger en ikväll också.
Ha en bra kväll.


Svenne rummet

I måndags var jag och Mickis på Mamma Mia. Nu taggar vi ABBA låtar och ska göra skiva så vi kan ta med dom till Alanya den 16:onde. Tillsammans med Per, Gyllene Tider och Magnus kommer det nog höras från vilket land vi är. Som om det inte skulle räka med t-shirtarna som Malin fixat. Sweden 08

Vardag

Igår fick mamma och jag ryck och städade. Var ett tag sedan det hände. Pappa hämtade mig på eftermiddagen och vi åkte och övningskörde. Wow. Stannade till hos farmor och farfar och plockade plommon och åt krusbär sen körde jag hem igen. Här hemma väntade Marcus på mig och vi hade en av våra myskvällar när vi inte lyfter arsellet.
Idag ska jag jobba. Först med Maria, ska träffa henne om nån timme på stan och gå lite på City Festen. Efter det väntar ett pass på Max.
Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag fyller 18!!

Emmabodafestivalen DONE

Nu är jag hemma igen. Kan ta allt lite snabbt för jag har inte orkan att skriva tusentalsord.
I onsdags åkte jag och Marcus tåget halv 7 från Gävle, vidare med Festivalbussen från Stockholm. Var framme vid Emmaboda vid halv 3. Hittade skuggplats i hästhagen och satte upp vårt tält la oss på filten, åt riskakor och korkade vin. Gick och mötte anna vid 6 tiden och Moa och Andreas dök upp vid 8. Myste i campet bara.
På torsdagen började festivalen. Jag, Anna och Marcus stod längst fram på Miss Li. Vi tittade på Familjen och band som jag inte kommer ihåg namnet på. Gick och handlade i centrum och köpte shorts till Mackan för 10 kr. Drack och levde campliv. Träffade människor, jag saknade mina tjejer.
Fredagen bjöd Marcus på svinfylla. Slagsmålsklubben, Alice in Videoland och Justice. Marcus och jag längst fram på SMK och det sist nämnda bandet. Det var stort. Satt resten av natten i våra grannars party tält där Håkan fanns. Mycket roligt hände, allt internt.
På lördagen var vi sega och spenderade många mystimmar i tältet. Duschade på badhuset och fick några regndroppar över oss. Annars var det strålande sol. Tittade på Whitest boy alive. Försökte hålla oss vakna till Kalle J klockan tre men Anna fick sockra själv.
På söndagen gick min och Marcus buss halv 11 och vi packade ihop vårt pick och pack. Hästade på bästa platserna och fick MC. Hade turen att komma med en SGS buss hem. Jag var trött och fick hemlagad mat. Nöjd.
Alltså min första festival och som många förutspådde är att campa inte min grej. Men vi hade roligt. Såg bra band, träffade soliga människor och hade kul med varandra. Puss