Jag köper nya bröst.

Det är något med mig och snö som inte går ihop. Igår när Marcus och jag gick på prommis så slutar det såklart med att jag blir snömulad. Idag påväg från matsalen slutar det med att Bea, Mickis, Anna, Anna och Emma, att alla dom är mot mit. Dom kastar snöbollar och skrattar åt min mössa. Idag var det nämligen kallt och snöigt så jag hade min stora ryssmössa. Vi pratade om snö på Tala och Framträda också. Jävla snö. Sen skulle vi skriva manus om boken vi läst. 700 ord sa hon. Alla gnällde. Medelmåttet var väl 500 ord. Jag skrev 727! Och ni tjatade om att Vasa var så mycket bättre än borgis? Pyttsan. Sara, Marcus och Per var faktiskt riktigt elaka idag. Jag bytte bord till slut. Då kastade dom stearin efter mig.
Väl hemma så ber mamma mig cykla iväg till nån tant och hämta papper. I snöyret cyklade jag dit och det är bland det värsta jag varit med om. Sen käkade vi. har pluggat engelska. Laddat särs mp3er med ny musik åt mamma. Så nu sitter jag och lyssnar på deras musik. Typ lilla melodifestivalen. Jag gillar det nästan. Marcus vet jag gillar det därför är det bara det han kommer spela imorgon. Nu ska jag bada sen plugga mer. Imorgon är det helg. Jag tycker det flyter på bra.

Jag håller ingenting inne

När jag är glad så skrattar jag.
När jag är ledsen så gråter jag.

Jag har varit glad hela dagen. Speciellt after school. För jag mår som bäst när jag är med Marcus. Vi har haft en mysdag. Pussade ihjäl honom ett tag. Han är så söt i pölsmössan. Speciellt när han bara har på sig pälsmössan. Vi gick på promenad till SPAR efter maten och handlade. Jag var klädd för fjällvandring. Han säger att det är kallare i Valbo än i stan. Jag har varit glad idag. Jag har skrattat.

Sen kom Greys Anatomy. Jag tyckte allt flöt på. Nu är jag i upplösningstillstånd. För mig är det verklighet. Jag känns mig sjuk. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ni som tittat som jag tittat förstår mig. Nu är jag ledsen. Nu gråter jag.

image197

A dirty little young girls dream

anna säger: la florista, det betyder väl blomståndsbiträde?
Ja, eller så betyder det bara florist anna.

Jag är slutkörd.
Skola, plugg, träning. Nyduschad. Mamma ska förhöra mig till engelska provet. Jag har pluggat mycket för att hinna vara med min älskling imorgon. I'm dirty. And he likes it.
På lördag ska jag ha hand om barn lotteriet på Vretas julmarknad. Och så är det sån där julskyltfönster på stan. Jag längtar till julen. Förstår bara inte hur jag ska ha råd att köpa allt. Mina lussebullar blev jätte goda. Jag har inte smakat dom än men dom ser goda ut.

marcus säger:
du är het
marcus säger:
porrig
marcus säger:
sexig


image196
Malin och jag en sommarkväll.

I'm sorry he's mine.

image195

Geaken.
Idag spenderade jag en timme på olika banker efter skolan. Ser jag dum ut? Jag tycker i alla fall inte om Swedbank. För dom får mig att känna mig dum.
Sen kom Marcus ner på stan. Vi letade jacka åt honom. Ingen dög. Men han köpte byxor och hängslen till nyår. Snacka snygg han kommer vara! Sen åkte vi hem hit. Mamma gjorde mat tills vi kom hem vilket var tur för vi var ganska så hungriga. Jag åt som en hockeykille. Sen gick vi och la oss och sov ett par timmar. ahhw. Han är den bästa som finns. Tittade på söta Victoria som fick sitt hjärta. "Då ska jag cykla jäte långt!" "Hur långt då?" "Ända till affären här nere och köpa godis" Cutie.
Ne nu ska jag ta och berätta för Mackan att jag tycker han är världens mysigaste och så säger han att det är fel för det är jag som är världens mysigaste.

She's a bitch you know

Det blev festligheter igår endå. Jag, Jenny, Ida och Tessan åkte till Hanna. Vi åt sallad, umgicks och sjöng kareoke. Jag hade lika kul som alla andra även fast jag drack mineralvatten hela kvällen. Jag tycker det är tur, att jag inte behöver dricka mig redlös som vissa andra för att kunna vara ute och umgås. Sen åkte vi i alla fall till Jonas. Träffade Dan (!!) som jag inte sett sen typ 9an. Det var jätte kul! Men det var så mycket folk där så man knappt kunde vända på sig så vi bestämmde oss för att åka vidare. Gick upp på söder där vi var bjudna på kalas av några rätt okände om jag får säga så. Schysst lägenhet men äckel till killar. Dom bestämmde sig för att gå på krogen. Ida, Jenny och Tessan bestämmde sig för att åka hem. Men jag och Hanna följde med Viktor och Gidemo upp till deras vän. Blev kvar där till sista bussen. Vi står ju på listan Hanna. Ha. Jag hade en trevlig kväll i alla fall!
Nu ska jag fan göra klar naturkunskapen. Sen ska vi baka lussebullar här hemma. Och ikväll blir det träning.
Bitterfitta.


Min tekniska mamma

Hon fick preics lägenheten att vila i totalt möker. Klick. Allt stängdes av. Hon har hållt på att trixa med nå sladdar ett tag. Allt jag skrivit försvann.
Igår åkte jag och Marcus i alla fall hem hit efter skolan. Vi älskar helger. Han visade sin kärlek på sitt egna speciella sätt som egentligen är bättre än det gammla uttjatade klassiska.
Sen åkte vi in till stan och träffade släkt för att gå ut och äta och firas mormors födelsedag. Vi gick på absint. Det var fint men jag gillade inte den konstiga maten. Tack vare vet jag hederlig vanlig mat.
Sen åkte vi hem hit. Marcus blev arg när daniel åkte ut och andreas fick stanna. Han rignde till sin mamma och skällde också. Han är väldigt mogen min man!
Sen myste vi och jag blev varm ända in i själen. Sen sov vi och jag drömde jätte konstiga drömmar om Marcus mormor som skulle lära sig åka buss och gjorde Crazy Frogg ljuden så fort hon blev nervös.
Vi fick gå upp relativt tidigt idag också för Marcus började jobba på IKEA kvart över 11. Men jag somnade om sen igen. Nu ska jag skriva klart naturarbetet så får vi se vad som händer ikväll. Möjligheterna är öppna.
Grattis på 17-års dagen Andreas!


image194


She stole my future, she broke my dream.

Jag är skitstolt över mig själv just nu. Jag tycker naturkunskap är väldigt svårt. Just nu håller vi på med organisk kemi. Men jag har ikväll lyckats skriva 3 A4 på datorn om papperstillverkning. Och än är jag inte klar, men klar ska den bli i helgen. Jag känner mig ganska smart om jag får medje det.
Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum och sedan sova.

TIPS: Ladda ner musik av tjejen Soko!

you look beautiful behind bars

Torsdagar är alldeles för långa. Jag röstar för Sara som höll tal om att vi borde få mellanmål av skolan. När jag kom hem var jag vrålhungrig men mamma orkade inte laga mat. Vi åt en satans massa mackor.
Jag tycker skolan går jätte bra just nu. Tre veckorna innan jullovet kommer bli bland dom jobbigaste jag någonsin upplevt tror jag. Men det känns endå bra för det går så bra endå. Klassfest tycker jag ska bli jättekul också. Mickis och jag har våra planer. Girlfriend-material?
Nu ska jag skriva naturarbetet så det är klart tills dom där jobbiga veckorna kommer. Imorgon är det fredag. Jag älskar helger mer än något annat. Känns som om det var jätte länge sedan sen jag träffade Marcus. Han bad om ursäkt igår för att han var så surig. Den killen klarar inte av någon som helst press från skolan utan att bli grinig/trött och ta ut det på sin omgivning. Du skulle prova att gå sam-sam.
Jag har jävligt ont i magen men idag träffade jag pappa på stan!

image192
Marcus säger att han inte förstår vad alla tjejer ser i Ljungberg.
Jag säger COME TO MAMA!


Aldrig mer den där känslan

Jag var rätt länge hos mormor. Hon vart glad för presenterna och jag fick god mat. Vi pratade länge. Min mormor är bra på att prata. Hon blev glad när jag sa att j&i trodde hon fyllde 60. Vad hon egentligen fyller lovade jag att inte berätta. Sen har jag vart ute och sprungit. Det var kallt och halt och gjorde ont i halsen.
Jag har lagt mycket pussel.
Jag har inte städat.
Marcus har inte hört av sig. Han sa att han skulle göra det. Men han kanske blev sur när jag kalla honom elakt ord. Jag blev ju bara ledsen. Egentligen. På fredag ska mormor bjuda alla på resturang. Undrar hur Mackan tar det. Att vi inte kan ha vår ordinary mysfredag. Han får följa med. Och han tycker om att gå på resturang så då kanske inte slaget blir lika hårt. Men jag hoppas endå att han börjar säga söta saker till mig snart endå.

Jag ska plocka ihop lite nu! Imorgon har vi sovmorgon. Man får jobba hemma med naturen. Jag jobbar med det på håltimmen. Ska bli skönt att få sova. Har börjat bli så trött. Är nog för att det är mörkt nästan hela tiden ute. Jag vaknade inatt och trodde jag sovit över. Sprang upp och började klä på mig. Så tittade jag ut och tyckte det var lite väl mörkt. Klockan var halv 2. 

Min kusin Erik har rest jorden runt nu i flera månader. Nu har han kommit till tahiland och där ska han vara 1 månad. Han kommer hem dagen före julafton. Svart som en kolbit och förhoppningsvis med presenter. Han skiter säkert i mina julklappar och gör annat kul där borta för dom pengarna. Jag vill vara han just nu. Jag vill. Ska skryta. Marcus familj har faktiskt köpt en tomt i Tahiland. Jag blev jätte glad. Marcus förstörde lite då när han sa att det kommer ta typ ett år att bygga huset. "Fan, då måste jag ju vara tillsammans med dig ännu ett år" sa jag då.


image191
Ida & jag i sommras. Jag ser ju lagomt glad ut men även ganska brun.
Nu känner jag mig vit och äcklig.

Please don't take my heart away

Idag har jag:
Haft sovmorgon
haft naturkunskap och valt att skriva om papper
ätit pasta carbonara, mickis säger "pastacarbonara=orgasm"
fått reda på hur det gick med temat FN på samhällskunskapen. Jag fick MVG. Glad Karin.
Hörförståelse på spanskan. Vi fattade.. inget
blivit dissad av Marcus. Jag är ensam hemma och ville mysa. Han måste tydligen plugga. Sa att han kunde göra det här. Men han sa "du vet att jag inte kommer plugga ett skit om jag kommer" Jag sa "skitapa" och la på luren.
Köpt födelsedagspresent åt mormor. Vantar/halsduk och två nagellack.
Åkt buss hem.

Idag ska jag:
Åka till mormor, fira henne och få mat.
Städa mitt rum och klädkammaren så mamma blir glad.
Lägga en satans massa pussel.
Titta på GREY'S
Vara ensamast i världen. Jag är rätt bra på att tycka synd om mig själv.

Johanna Vikman

image190

Jag älskar, ÄLSKAR, Johanna Vikmans kläder. Om jag var stor och bodde i min stad så skulle jag handla upp hennes kollektion i ett nafs. Det gör ont i mig när jag tittar. Hatar att se men inte få ta.
http://johannavikman.se/

H&M

Jag blev jätte glad när jag såg att H&M ska samarbeta med Marimekko inför sommaren 2008. Jag längtar. Som jag längtar. Kan tänkte mig hur snygga klänningar/tunikor/shorts och allt möjligt läckert det kommer finns. Oh yes a master.

image189

Don't even ask the question, and I won't tell the lie.

Jobbig träning för jag är inte på topp idag. Ganska sliten. Frida var jätte duktig när hon höll i en del av passet. Jag skulle aldrig ha vågat. Nu ska jag bada. Inge Marcus ikväll. Hinner helt enkelt inte. Båda måste hinna plugga innan. Jag vill att Marcus ska få körkort så vi slipper stressa efter bussarna. Jag kommer aldrig kunna sova ikväll heller. Men då kan jag plugga massa matte. Och städa klädkammaren och dricka mängder med svartvinbärsdricka. Ja. Det kanske är tur i oturen endå. Som Marcus sa, "I make it up to u tomorrow"
Och nu. Nu har jag bestämmt mig. Fan vad jag har bestämmt mig nu!

image188

Vet ni.

Det blev fest igår endå. Jag och Frida fick skjuss till Hanna. Där Jenny, Elsa och Fia med var. Det var länge sedan jag var med dom och det var kul. Vi sjöng en massa också. Jag älskar att sjunga. Sen fick jag och Frida skjuss till Stigslund till fest hos Frida. Marcus och alla hans vänner var där. Det var trevligt. Min karl var redlösfull. En sötsak dregglades i hockeyhjälm. Ja det var trevligt. Många ansikten jag tycker om. Vet inte vad mer jag ska berätta. En lyckad lördag.
Idag sov jag till kvart över 3. Fick dam på mig själv. Försvann den dagen. Jag vill helst bara åka till Marcus. Men måste gå på träningen idag. Speciellt eftersom Frida ska hålla i en låt. Kanske åker dit efteråt. Jo så får det nog bli. Han får övertala mig.
Puss


kärlek kom med lastat

Igår var det som vanligt mysfredag enligt tradition. Mamma skulle på presonalfest så jag och Marcus var ensamma hemma. Jag skulle laga mat till min boytoy. Flygande jacob. Fast fick ta bort hälften av ingridienserna på halva formen för Marcus åt det inte. Otacksamma. Fast han är så söt så det gjorde inget. Vi fortsatte med godis och chips. Degade. Sen stängde Marcus in mig på rummet. Jag fick absolut inte komma ut. Sen fick jag komma ut. Då hade han tänt ljus i hela badrummet. Så badade vi med bubblor av shampo. Man får ta det man har. Det var halkigt du. Tittade på IDOL också såklart. Jag vill ha bort den där Andreas. Och det är ett faktum. Jag tål inte Carola. Vi tittade på filmen 13 och jag blev jätte trött. Somnade och sov till länge idag. Så åkte vi till IKEA. Skulle handla men vi åt bara. Marcus hamnade i djup depprisson pga av dåligt med cash. Men när vi kom hem muntrade jag upp honom. Sen åkte han hem för att äta och hämta öl. Nu sitter jag här rödblommig och känner mig lite utnyttjad. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Tjejerna ska ju ha lite lagfest med sitt korplag så jag kanske ska åka dit sen. Vi får se. Nu tror jag jag ska vara jätte duktig och plugga lite. Jag och Mickis har slagit vad och jag vill inte vara den som får peja i cafiterian på måndag.


image187
Bild från nyår 06. Får mig längta till nyår 07. Nu tack.

Torsdaga är klädd i grått.

Jag skulle aldrig ha gått upp i morse. Men det gjorde jag. Jag skulle aldrig ha klätt på mig och åkt till skolan heller. Men jag gjorde det också. Mådde apa. Höll ut på NO:n och spanskan men sen åkte jag hem. Hade endå bara livskunskap och iv kvar. Slappa ämnen. Missade inget. Åkte hem och sov istället. Tittade på heja björn. Har gjort klar NO frågorna och renskrivit spanskan. Måste skiva det jävla skit talet också. Eller så skiter jag i det men då ryker fan MVG:t. Mamma tog också halvdag. Hon somnade nån gång vid 3-4. Sover än. Jag har städat köket. Och vardagsrummet. OCH vart och handlat. Handlade så mycket att jag fick gå med cykeln hem. Mamma beställde saker som hon skulle ha med sig imorgon när hon ska på personalfest. Och så handlade jag till min och marcus mysfredag imorgon. Ska slå på stort. Vill inte berätta nu utifall han läser.
Ringde och bokade tid för mig och pappa på Ansans också. 16/12 ska vi på körskolekursen. 10 en söndag. Bävar redan. Nu ska jag städa mitt rum. Sen duscha. Sen skriva tal. Sen plugga matte. Det skulle vara skönt att vara nedsövd.

If you weren't real I would make you up

Dracula på gasklockorna. Vi längtade hela tiden där i från. Teatern var helt okej egentligen men det är inte nyttigt att sitta still så där länge. Anna la sig på golvet. Mic och jag var typ dom enda som inte hade godis med sig också. Vi som är godisråttor. Bea bjöd i alla fall. Snellis. Efteråt gick de ingen buss så vi fick gå ner på stan. Aotch..
Mötte MM (Min Marcus) och vi käkade på george. Gick lite på stan också. Jag hämtade ut örhängerna igen. Sen åkte Marcus på skoldans. Och jag åkte hem. Sitter och är riktigt jävla sur nu!!!!!! Hade sett fram emot dubbelavsnitt Grey's hela veckan. Och istället promotar dom bara Adisons nya programm nästan hela avsnitten. Visst hon är schysst. Men jag ville ju ha riktiga asbra grey's. Jag kommer inte kunna sova. Jag vill inte ha imorgon! Jag vill ha helg!

14

Min och Marcus dag idag. 11 månader. Som att fylla 17.
Jag börjar kvart över 1. Eller då ska vi gå på dracula med skolan. Inga lektioner idag. Ganska skönt då. Jag hade tänkt att gå upp tidigt och städa och plugga. Men sov till halv 12. Kändes jäkligt mycket bättre. Fattar bara inte hur jag ska kunna gå till gasklockorna med min onda fot. Efteråt ska jag i alla fall träffa Mackan på stan. Har lite ärenden att göra.
Måste säga att jag saknar Harry Potter boken jävligt mycket. Den var min älskare om nätterna när inte Marcus var hos mig. Jag längtar tills på fredag. Då ska vi ha historiens mysigaste kväll. Jag och Marcus alltså. Inte harryboken. Det snöar som sjutton. Jag kommer bli blöt och frysa om fötterna nu när jag inte får på något annat än lacosten över tån. Fan måste nog gå till syster om det inte blir bättre snart. Nä nu ska jag göra mig klart, bussen går om tjugo. Vi kanske ses.
You had time - Ani DiFranco

image186

everybody go

Idag fick jag inte på mig några skor. Bara 1 par. Det var dom gammla Lacosten.  Så det var mitt enda val. Det är hål i dom. Snön läkte in och mina fötter blev fuktiga. Jag orkade inte plugga på matten. Kunde bara sitta och tycka synd om mig själv. Historia exemenationen gick i vilket fall bra. Tur. Skönt. Imorgon har vi också bara två lektioner. Sen ska vi på Dracula. Hur fan ska jag kunna gå till glasklockorna? Jag har tvättid sen också. Oundvikligt. Ska vila lite innan den. Och så plugga matte idag. Jag ska ha VG. Där med basta även om matte B är bland det knepigaste jag gjort. Jag vill att Marcus ska vara här och pussa mig i nacken sådär som han brukar och berätta varför han älskar mig. Det skulle sitta bra. Som en chips påse typ.

Jag har syndat.

Jag sitter och tycker så hemskt synd om mig själv. Jag kan knappt gå pga av tån. Min näsa rinner, halsen gör ont och jag har feber. Plus att jag och Marcus sov ett par timmar förut så nu kommer vi aldrig kunna somna igen. Eller okej. Han kan. Men inte jag. Måste ligga med foten högt också. Marcus var trött redan när han kom. Han ville sova. Jag ville inte att han skulle sova. Hans enda alternativ var att vi skulle bada. Jag ville. Men orkade helt enkelt inte resa på mig. Förlåt. Men min fot tar död på mig som sagt. Jag blev ledsen. På onsdag är det vår dag. Jag hade planerat en överraskning. Men marcus går teknik och dom ska ha dans på onsdag. Man måste tydligen gå för att få betyg i dans på idrotten. Och han är ju så sportig så han kan inte skippa nått för då ryker hans MVG. Hej du. Jag var oresonlig. Överraskningen går varken att göra före eller efter tydligen. Sen tjatade han i ett halv år. Belv faktiskt riktigt våldsam. Åt rester till mat. Sällan mamma. Sen somnade vi som sagt. Missade andra avenyn så ska titta på det nu. Imorgon blir det kort dag. Sov morgon och slutar tidigare. Kan jag behöva. Skulle inte ens gott till skolan om det inte varit för exemenationen som jag för övrigt inte pluggat ett skit till. Jag tycker fortfarande synd om mig. Ledsen faktiskt. Marcus är det bästa som hänt mig. Jag tycker mest om honom i hela vida världen.
Jag längtar till jullov.


image185

I'd like to think I'm the mess you'd wear with pride

Jag har ont i min tå. Den är stukad. Svullen. Det gör så förbannat ont. Har försökt härda ut och gå normalt hela skol dagen. Nu ska jag ha tröst och service! Vi var busiga på idrotten. Lyssnade inte på vikarien så hon sprang och skvallrade och bossen kom. Grow up. Det enda vi ville var ju att hoppa långhopprep. Faktiskt. Skräckfilm på svenskan. Silent Hill. Jag och Mickis tycker inte om skräckfilmer. Vi stannade då inte kvar.
Jag borde plugga nu. Spanska och historia. Exemenation imorgon. Men Marcus är på väg. Vi är ensamma hemma min mysis och jag. Och jag längtar efter honom och om jag pluggar går tiden sakta. Så jag väljer att göra annat. Att titta på
http://www.gucci.com/ tillexempel. Men nu ska jag lägga pussel. Hej så länge! Hej hej hemskt mycket hej.


image184 

Jag kommer knappt ut

Jag är trött. Träningen var jobbig idag. Jag borde egentligen göra spanska nu..
Nyduschad och insmörjd. Önskar Marcus vore här. Jag behöver massage. Mina axlar tar livet av mig.
Jag får hålla till godo med Björn Gustavsson. Han är så go att jag inte vet vart jag ska ta vägen.


http://www.youtube.com/watch?v=6_mi_VnK-Sg


image183

tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig

Min helg har vart i hög mysfaktor. Efter skolan i fredags åkte jag och Marcus hem hit. Så följde vi med och storhandlade. Fick med oss dom rätta sakerna. Marcus drack julmust som en besatt. Tittade på IDOL. Katstrof med stort K att Christoffer åkte ut. Jag blev ledsen. Min marcus är den mysigaste som finns. Och det känns bara bättre och bättre hela tiden! På lördagen kom mina kusiner hit så jag åkte till mormor och träffade dom efter att ha läst ut Harry Potter !!! Åh världens bästa bok. Töntstämpla mig. Vi gick till köpis i alla fall jag Hanna och Frida. Gick och fikade med Marcus och hans mamma. Sen gick vi hem. Köpte pizza på källen. Spelade kort och tittade på svensson svensson. Sen åkte jag och Marcus till mig. Tittade på film och älskade varandra så mycket som det går att älska någon. Vi kramade våra mumin så dom skulle få oss i oss. Sen åkte Marcus hem vid halv 2 för han skulle bort på morgonen. Jag kramade mumin marcus jätte hårt.
Idag. Nu. ska åka och handla. Släkten kommer vid 1. Sen måste jag plugga och ska träna ikväll.
Det känns som jul. Jag längtar.

image182

SÅ VI MÖTS IGEN

Jag kanske är den enda. Jag vet inte. Men jag tycker jätte mycket om matprogrammet "Vad blir det för mat?". Jag tycker jätte mycket om Per. Pappa tjatar om att han är så äcklig. Nej. Mamma blir lite orolig. Jag tycker om både Gunnvald och Per. Dom är rejäla karlar. Mamma är rädd att jag ska rymma med en 45åring. Lugn mamma. Vi får se hur det blir med den delen.. Per ska börja vara med i ett jakt och fiske programm. Jag ska titta på det också. Han kanske skjuter en giraff. Jag är inte så känslig som andra tjejer. Jag ska inte säga alla. Men det är jämt jag som får ta bort alla spindlar när Marcus blir rädd. Och jag har inge problem med att mosa småkryp. Och ja, det är sant det ni hört. Jag pussade en mask på lågstadiet.


image181

VI ÄR INTE DET VI ÄR, UTAN DET VI INTE ÄR

Igår så myste jag och Marcus hela dagen. Han är världens snällaste. Mot min mamma också. Det tycker jag är bra eftersom det är min mamma och jag. Och Marcus. Vilken tur jag har som får kalla världens två bästa personer bara mina. Greys anatomy var lika bra som vanligt. Marcus tyckte inte det. Han är lite busig.
Jag har väldigt ont i halsen. Har typ inte haft det sen jag opererade mig. Men nu har jag det i alla fall. Inte bra. Det gör för ont. Hade utvecklingssamtal idag också. Fick bara höra en massa bra saker. Jag är fläckfri. Mamma är stolt säger hon. Vi tjejer skulle festa imorgon. Men det blev inte så. Så då kunde jag och Marcus fortsätta vår tradition. Han blev glad tror jag. Hade haft lite dåligt samvete om han fått suttit ensam hemma på våran traditionsdag. I helgen kommer kusiner och morbror och så också. Vi ska bowla. Nu ska jag översätta alla svåra ord i min spanska bok. Eller den bakre delen. Michaela sköter den främmre så bra.



image180


DET REGNAR

Jag hatar när det regnar. Idag har vi skrivit uppsattsen. Svenska/engelska. Om romantiken, austen och stagnelius. Jag trodde två timmar skulle räcka. Det var panik på slutet. Fick inte alls med allt jag ville ha med. Men rätt nöjd är jag endå. Kan vara rätt så fifig med "finichar" sådär. Ensam hemma är jag också. Mamma är nånstanns. Hon sa åt mig att värma maten hon och Marcus åt igår. Nej tack. Jag äter rutbröd. Jag helt enkelt älskar rutbröd. Och fläder. Fast den var inte kall för Marcus hade lämnat den framme. Ikväll är det aerobics. Jag som har sån träningsvärk sen innebandyn igår. Kunde knappt gå upp och ner i västertulls trappor idag. Känns som om jag måste gå endå. Pussel är min nya grej. Jag hade kunnat be Marcus hålla mig sällskap men jag tycker om att ha lägenheten helt för mig själv. + att jag måste läsa spanskaboken. Fast jag vill hellre läsa Harry..
Jag heter förästen numera Jörgen! Hoppas jörgen får bra betyg.

image179

JAG VET ATT NI VILL

karin säger:
Jag är skyldig Marcus 4000...
michaela säger:

kronor eller ligg? :-o


Försov mig första dagen på lovet. Spelade hård innebandy på gympan. Stekte rejält fläsk. Alla var rödblommiga på svenskan. Kanske var det Olof antecknade om hela tiden. Jag gick på skatteverket efter skolan och hämtade blanket. Sen till socialmyndigheten och fick mer papper. Nu har jag ett jobb. Sen åkte jag och Marcus hit. Lika jävla underbart som vanligt. Jag älskar älskar älskar dig. Jag vill bara vara skit fjantig och skriva hur mycket jag älskar dig. Kan göra det tyst också. Är så bra på att vara tyst. Som en mus.


Dance Like No One's Watching

Igår var det fest. Bea och jag pyntade lokalen festfin. Ljus överallt och läskig spindelväv. Hade jätte roligt med alla tjejerna! Stämmningen var verkligen på topp. Dans och sång så idag är jag hes. Alla var så söta. Ida är sötast när hon är lullig. Sen bestämmde vi oss för att säga ja till folk som ville komma istället för att åka vidare. Så då kom det massa folk. Marcus och hans vänner också. Men Marcus är numera arbetsnarkoman. Han skulle börja 9 imorse. Så han orkade inte med mig och mina partyvänner. Han lovade att komma idag istället. Men eftersom Tennstopet är världens dåligaste arbetsplatts så skickade han sms nyss där han deppigt förklarade att han kommer få arbeta till stägning. På ett sätt är det bra för jag behöver öva på min engelska/svenska diskussions uppsatts. I alla fall. Det blev inte lika roligt sen. Jag fick sluta ha roligt. Saker förstördes och försvann. Speciellt nyckeln till lokalen. Om jag inte hittar den måste föreningen byta lås och det måste jag betala och det blir ingen billig historia. Så om nån vet var den tagit vägen? Jag och mamma fick sopa glas som någon tyckte det var roligt att kasta. Plocka en miljoner snuspåsar som folk slängt på golvet och gå med 12 (!!) påsar flaskor och burkar. Hela lokalen luktade spya och cigg. Usch. Men får tänka på hur roligt det var först. Fast det är stearin över hela min nya svarta kjol.
Imorgon är det skola. Jag vill ha mer lov. Gärna jullov. Jag vill ha massor med saker. Mamma säger att man får inte allt man vill här i världen.

image175
Mysbordet, Emma, Sara och Ida.

image176
Sara och Ida

image177
Bip-Baoo, Mic, Bea och Nanna

image178
Samfittorna, Jag och Mic

OVERDOSING WITH YOU

Ikväll är det fest. Jag håller i trådarna. Tjejerna kommer hit vid 5. Ska åka in till stan och möta Bea om ett tag. Handla läskigt pynt. Försöka fynda något att ha på sig. Sen ska vi åka hit och göra oss klara. Hoppas jag hittar en billig locktång. Marcus fick jobba idag på dagen också. Det var tråkigt. Men då kan han köpa väldigt fina julklappar till mig. Det kommer bli dyrt för mig framöver. Först har vi 1 år. Då ska vi fira varandra. Sen är det jul. Och i Januari fyller han 18. Vi planerar inför sommaren redan. Så nu gäller det att han klarar körkortet. Vi ska inte klä ut oss ikväll. Tur. Jag har noll fantasi. Bättre att bara vara snygg som sagt. Det blir nog roligt.
Jag kan inte dansa. Marcus vill att jag ska dansa. Jag tycker inte om Kylie Minogue egentligen. Men jag tycker om hennes senaste låt. 2 Hearts. Till den kan jag dansa. Kom då Marcus.


HEJFREDAG

Nu är jag hemma. Home sweet home.
Marcus och jag åkte in tidigt till stan i onsdags och mötte Håkan vid 8. Mammas jobbarkompis ochvi fick åka med han till Stockholm. Väl där var det massa gå gå gå och shopping shopping shopping. Alla mina tusenlappar är borta nu. Men jag är nöjd. Marcus har fyndat. Massa skitsnygga tshirtar på TopMan för 22 kr styck. Jag bestämmde mig för att skita i Fjällräven jacka. Delar upp dom pengarna på två jackor till vintern istället. En hittade jag på Topshop. En duffel i A-modell. Lite overzise och mörkblå med guldfodring. Jag älskar den. Vill att det ska bli lite kallare så jag kan börja använda. Den andra jackan får bli nå skit här hemma på Stadium bara så man har nån såndär skitjacka. Jag handlade dyra skor på Vagabond. Höga kängor i svart skinn med rejälklack. Michaela kommer tycka dom är fula och fråga om jag ska sparka neger i helgen. Sen handlade jag en svart t-shirt-klänning, en rostbrun vollangklänning och en grå jätte skön söt tröja. Ett par skinnhandskar och present till mamma som hon blev jätte glad för. Vi var helt slut på onsdagskvällen. Tjejerna sov i stallet så vi stora tittade bara på TV och åt glass. Igår så lekte vi lite när vi var ensama hemma. Mest med Fanny. Hon är min favorithund. Lite avis på henne och Marcus. Sen åkte vi in till stan igen och lekte stockholmare. Fikade och lyssnade på prat om kalorier. Lekte med tjejerna på kvällen och tittade på massa skit artister på MTV. Jag har haft jätte trevliga dagar. Men dom har flygit förbi och snart är lovet slut.
Marcus jobbar nu. Det är bajs. Har spendrat varje ögonblick med honom sen vi fick lov. Jag saknar honom, speciellt eftersom det är fredag och vi har traditioner.
Imorgon kan jag inte heller bita i honom för då ska det festas. Med tjejerna. No info än riktigt men så är det. Jag har inget att ha på mig och pengarna är slut.
Det känns jätte tråkigt att jag aldrig är med Valbo längre. Dom tycker inte om mig. Samfitta.