you are really good food and I am full

Varje dag på lovet har jag spenderat med Marcus.
Det har varit mysigt och kul och jag har gillat läget. Men idag/kväll jobbar han. Och imorgon är han bortbjuden och på söndag jobbar han. Och nästa fredag,lördag,söndag jobbar han. För att få pengar så vi kan göra en massa kul framöver säger han själv. Jag vill hellre ha en fattig karl hos mig. Men han skulle gå och köpa mina handklovar till berlockarmbandet idag så lite bra är det kanske.
Storhandlade med mamma idag. Sen lagade jag middag åt oss. Åkte in och fikade med tjejerna. Bea, Mickis, Mickan, Lööke, Emma och Sandberg. Hade lika trevligt som vanligt. Åkte sedan hemmåt, fattar ej varför nu. Tråkig som jag är. Imorgon ska jag antingen ut på festligheter med dom eller så kommer det lite folk hit och tittar på melodifestivalen. Får se vilket. Herrbesök ska jag också ha det har jag redan bestämmt. Rik och närvarande kan man väl i alla fall begära.
Puss
K

we look so good together

Jag börjar bli sjuk, eller så är jag sjuk eller håller på att bli frisk. Dåligt mår jag i alla fall.
Först.
I tisdags åkte jag in och tränade. Det var då jag fick så satans ont i halsen. Marcus kom till stan tills jag var klar. Vi gick och tog en fika och försökte komma på vad vi skulle äta. Hyrde filmer och Annica hämtade upp oss. Köpte Mc Donalds i Hemlingby. Tittade på tv och filmerna och myste hela kvällen och natten. Fick upp Marcus i skaplig tid igår morse. Då mådde jag kasst. Drack te och vi åkte in till stan. Jag köpte min vita lappväska i skinn och mocka. Åt  sallad på George där jag träffade tjejerna. Sen åkte vi hem till mig. Sov ett par timmar. Och sen var det verkligen synd om mig. Mådde bajs. Vi tittade på tv och marcus köpte mat åt oss. Blev en tidig kväller.
Idag. Nu. Jag mår fortfarande apa. Men måste endå jobba idag. Ska hämta Maria vid 12. Helst av allt skulle jag vilja dra täcket över huvudet. Ska höra med Mackan om han orkar med mitt gnäll ikväll igen. Let's hope so.
Hej!
K


image256

express yourself

Igår sov jag och Marcus jätte länge. Så åt vi frukost och spenderade sen ännu mer tid i sängen. En säng dag. När han åkte hem gjorde jag inte ett skit. Spenderade tid med mamma och datorn. Sen på kvällen åkte jag och Marcus till Joseph, där fanns även Andreas och Ricky. Vi spelade gitarr och tittade på Super Sugen. Igen. Men jag tycker fortfarande att den är lika rolig. Tog sista bussen hem. Vill sova med min pojkvän men eftersom jag skulle upp och jobba tidigt idag så var inte det ett alternativ. Trökigt men fick i alla fall åka buss hem med Rickard och lite geléhjärtan. 
Idag ringde Maria och hon skulle på io med Bäckebro så jag fick dissen och det blev inget jobb. Ska göra det på torsdag istället. Har skrivit min CV och skickat runt den lite. Ska gå runt med den imorgon. Nu väntar frulle och sen ska jag ringa Marcus och höra avd vi ska göra idag. Måste träna!!
Puss

express yourself

Slappis söndag.
Blev ingen bokrapport. (dålig karin) blev fast framför SIMS (pinsamt) tills Marcus dök upp. Vi har glott på tv och mysit med massa gotta. Mamma och jag ska försöka hålla oss vakna till Oscarsgalan. Marcus har redan givit upp (andersbergbo=vekling, valbobo=tuffa) och ligger och snarkar.
Jag ska kämpa in i det sista och väcka Marcus imorgonbitti när allt är slut.

express youself

Igår lockade jag håret hos pappa. Mickis smsade mig i hissen att hon var hemma och jag sprang upp 1 trappa till hennes moster där vi sminkade oss och resten av tjejerna anlände. Vi hade jätte trevligt och drack och trängdes framför spegeln. Tog tjugo över åtta bussen till Hille. Vi blev indelade i lag och lekte lite lekar som jag inte riktigt tyckte var så kul. Funkar inte att försöka organisera sådana saker när människor dricker alkohol och ingen lyssnar. Men sen sattsade jag och Marcus hårt och sen dansade vi. Hade riktigt kul då. Så får han och hans kompisar sina infall och jag blev dragen därifrån. Skitsamma vad som hände sen för det var värdelöst. Marcus och jag åkte hem.  Besviken är jag idag.  Tur att mamma är bussig.
Sov till 12 idag. Mamma gjorde frukost och vi tittade på skidor. Pratade nyss med klantarsllet. Han kommer hit lite senare. Innan det ska jag städa mitt rum, göra svenska bokreccensionen så jag slipper det senare på lovet och gå på en riktig långpromenad för jag orkar inte åka in till gymmet när jag är såhär.
Hörs
K

express yourself

Jag är glad. För jag har sportlov. Välbehövt.
Igår gick vi bara i skolan till klockan 12. Gick på stan med Michaela, Anna och Emma. Hittade klänning till mig och gick och fikade. Blev sittandes länge tills min man kom och hämtade mig. Vi åkte ut till köpis för att inhandla byxor. Och vi köpte båda två converse. Vita till våren. Lite orolig över att vi kommer se komiska ut med likadana fötter. Men han vill ju vara som jag. Who can blame him? Vi gick och handlade på Tempo när vi kommit hem och mamma lagade kalas god fredagsmiddag. Tittade på Let's Dance och hade det mysigt. Mamma säger att jag och Marcus borde får pensionärs stämpel vilket kanske stämmer eftersom vi så gärna vill gå och lägga oss vi halv 11. Höll ut ett litet tag i alla fall. Med betoning på lite. Genom att spela kort. Mmm my ass.

image249

Idag gick jag upp tidigt. Jag är tagg inför ikväll. Nathalie och Idas 18års fest. Marcus ska basta och dricka öl innan och jag ska åka in till pappa vid två eftersom vi tjejor ska vara hos Michaelas moster innan som bor lägenheten ovanförs pappa. Kan inte bestämma vad jag ska göra med mitt hår. Vilken tång?
Tror att kvällen kommer bli jätte lyckad!
Hoppas eran också blir det.
Puss
K

express yourself

Hej!
Den här veckan har vart den jobbigaste på länge. Har nästan bara plugga. Historia i måndags. Kinaprovet gick skapligt men kunde gått bättre. Vi vill ju ha mvg. I tisdags tränade vi och sen var det bara att stenplugga till no genetik provet innan Gossip Girl. xoxo. Jag älskar den serien. I onsdags var det egentligen disco men jag och Marcus åkte hem istället för jag behövde såklart pluga(!!). Vi år chips till middag och M var stenhård på mig. Hård som sjutton. No provet idag gick faktiskt bra (du ser att jag faktiskt kan mackan). Vi hade typ ingen kvinnohistoria så jag gick och tränade med Mickan och Sandberg. Mamma ringde när vi var klar och vi gick ut och käkade.
Imorgon är det äntligen fredag. Veckans skönaste dag och sen är det ljuvliga lov vilket verkligen behövs. Inte för att jag gnäller på skolan som nästan hela klassen gör. Ni valde sam-sam. Deal with it. Slösa inte energin på att gnälla över hur mycket vi har utan jobba istället. Shape up.
Imorgon blir det mys med Marcus och på lördag är det 18års fest! Gillar läget.
Puss
K

express yourself

I wear lies as much gays
And fuck feels nice
I found a needel in the hay
but I know the needel won't stay
But I still breath
It's impressive
I still breath
It's most impressive

K

express youself

Tränade hårt. Höll på att dö av hunger och det kändes som om Marcus aldrig skulle komma hit. Han övningskörde vilket kan vara en del av förklaringen. Vi beställde en massa kinama och gick det för att hämta. När vi stod där inne kom det bara fler och fler kinser ut. Jag tyckte det var riktigt roligt. Tittat på singing bee och en annan del av köping. Myskväll. Nu ska jag tillbaka och mysa vidare. Ciao!
K

image248
Beställde lite saker idag från ellos. Träningskläder, en klänning och dom här skorna. Har tittat på dom länge. Men nu är 11cm klackarna mina. Det ska väl gå bra sa jag och mamma skrattade. Vi får se vart dom tar mig.

express youself

Igår dissade jag som sagt klassfesten.
Följde istället med mamma till vänninor och åt ost och kex och drack vin och tittade på melodifestivalen.
Jag smalt för Ola. Han mår vara boyband wet dream men han har charmen and the look. Han fick flest poäng av mig även om jag älskade Lindhens kläder. Sista bidraget blev splittrat för mig. Jag hatar Carola. Älskade henne som 8 åring men inte nu. Verkligen inte nu. Men jag gillar Andreas. Marcus kommer tycka jag är skit töntig om jag skriver den här mening men jag gör det endå - han har kindben to die for!
Sak samma hade en trevlig kväll och fick äntligen se se upp för dårarna
Idag har jag äntligen fått sova länge. Kalas puffar till frulle. Var tänkt att jag skulle ut och övningsköra men den planen landa inte. Ska istället in och gymma lite nu sen möter jag upp Marcus och ikväll ska vi prova Valbos nyaste tillskott. Kinamat. En annan del av köping är väl höjdpunkten. En av dom i alla fall.

image247

express youself

Kära lärare. Om ni inte fattade mitt infall på svenska uppsattsen där jag skrev om olika klädstilar jag vill lyfta fram så var det ungefär såhär jag menade. Hör av er för mer ingående information.
Adios.
K

image246
musse hasselvall

express yourself

Igår var veckans slappaste dag. Jag gick 1 timme i skolan. 9-10. Satt på bibblan och letade efter oäktingar. Hade ingen matte för jag klarade provet utan rest och vi behövde inte gå på engelskan. Jag gick och tränade och sen åkte jag upp till polhem och mamma. Fick macka och drick yougort och hämtade Maria. Vi gick och fikade på bibblan och lånade böcker. Mitt nya ställe. Tittade lite på stan och sen gick jag upp till pappa i väntan på att Marcus skulle sluta. När han gjort det gick vi iväg mot polisstation för att hämta ut våra id-kort. dom stängde 3. Fan. Så vi gick och beställde berlocken jag fick av Macus i allahjärtansdag present. Apsnygga handbojor. Dirty.
Fikade och sen åkte vi till Bris. Handlade tacos och chips på Maxi. Jag tittade på tv och Marcus servade. Hade en jätte mysig kväll. Marcus som retar mig för att jag tycker om korsord satt med det jag köpt så länge när vi skulle lägga oss att jag hann somna. Skönt. Sen blev jag väckt. Brutalt väckt. Inte skönt. Men jag förlåter dig. Blev väckte imorse av marcus parents som ringde från båten (dom är på kryssning) fick upp Marcus nån timme efter för hunn pissar inne annars. Åt amerikanst bröd till frulle och degade och blötte ner hela badrummet resten av dagen. Jag åkte hem. Marcus är och jobbar. Har klassfest ikväll men jag ska inte gå. Har varken ork eller lust. Vill helst av allt mysa med Marcus men eftersom han tjänar stålar ska jag tittade på melodifestivalen med mamma och hennes väninnor. Blir kanske kul. Jag är trött och seg och hungrig och just nu är allt sådär lite jobbigt.
Vill ha vår så jag kan använda nya skor och jacka. Nu tack. Hej
Karin


image245



http://mode.feber.se/?p=2

express yourself

Alla Hjärtans Dag
Jag är en riktig geak när det gäller högtider. I love them.
Imorse blev jag på bra humör när jag fick se att alla SPS:or hade rosa hjärtan på sina skåp. Vi är extra söta. Lång dag. Var på stadsbibblan på kvinnohistoria och forskade. Efter det gick jag till Konsum Nian och handlade till min och Marcus romantiska middag. Såg även att min älskade halsduk var på rean och köpte prelle till mig själv. Marcus kom hit en kvart efter att jag kommit hem. Han kom med presentpåse som jag inte kunde hålla mig länge på. Fick ännu en berlock till mitt armband. Jag älskar dig. Fick även en av mamma imorse! Dom känner mig väl. Så hade han med sig champange och badskum. Först skalade vi alla räkor och åt det och baugette till förätt. Kyckling och pommes till huvudrätt. Så mös vi en massa. Marcus tände massa ljus och gjorde iordning skumbad. I handen fick jag champange glas med jordgubbar. Synd bara att jag inte tycker om men jag drack. Kan Karin kan karin kan karin svepa... Sen gjorde vi iordning efterrätt. Cookies in heaven. Chokladkakor, vanlijglass, varm kolasås och grädde. Vi höll på att spy efter att ha ätit halva. Sen har vi bara myst vidare.
Min bästa 14 februari hitills. 14 månader hade vi idag också. Jävla massa 14. Mitt nummer i fotboll förut också.
Puss
K

image244

express yourself

pfht
fuck off

express yourself

image243

Jag älskar Stellas första underkläders kollektion. Nu kanske jag måste ge mig och åka till Stockholm med Marcus för dom kommer till NK den här månaden. Precis vad mitt konto behöver.
K

express yourself

Det var jättekul igår hemma hos Anna! Jag, Mickan och Anna fick skjuss dit strax före 6 och vid halv sju kom resten av tjejerna. Tog ett tag innan alla plattat allt klart men sen drog jag och Mickan en varsin och festen var igång. Det kom mer folk och jag hade verkligen jätte trevlig! Spelade ölspel, sjöng singstar, dansade och massa sånt. Sen blev det tjaffs som det alltid ska bli när alkohol är inblandad och jag var sådär väldigt super mogen. Men det är skönt när vi är flera som är det och sista halvtimmen på kvällen spenderade vi alla ihopkrupna i Minis säng och pratade. Alla förutom Mickis så bara kom in ibland och skrek en massa och sen dansade vidare. Marcus hämtade mig med cykel och bara för att göra tjejerna avundsjuka så bestämmde jag mig för att jag ville ha MAX. Big misstake det var äckligt. Marcus var sådär jobbig när vi gick hem och skulle cykla i cirklar om mig och framför och vara en riktig barnrumpa. Vi var hemma vid halv 3 och då ville han promt titta på Sagan om Ringen. Jag kan vara riktigt jävla elak när jag vill och vi somnade kanske vid 5 tiden. Ändå var jag duktig och gick upp när klockan ringde vid 11, duschade, pussade på halvdöda Marcus och tog halv 12 hem för jag hade lovat mamma det. För vi har sånna viktiga liv vi måste ta itu med. Så idag har jag pluggat rätt mycket och haft mamma-dotter tid. Nu är tvättstugan snart klar. Ska hämta det sista i torktummlan nu. Önskar att det vora Beck istället för Wallander på TV.
Puss
K

express yourself

Igår hade vi matteprov och jag har ingen aning om hur det gick så det lägger vi ner.
Efter skolan gick jag och Marcus och gjorde ID. Man fick inte le!?! Jag har för mig att jag har sett folk le på sina legg. Men jag fick i alla fall inte det och vi såg ut som brottslingar men det var väl skit samma egentligen. Eller inte. Sen gick vi och köpte mina berlocker som äntligen kommit och tog en fika på Java. Sen åkte vi hem och mös hela kvällen. Åt god mat och tittade på Let's Dance. Var trötta som varje fredag och somnade på tjong.
Ikväll är det fest. Ska snart ta bussen in till stan och få skjuss till Anna. Har min nya kjol och lockat håret. Hoppas vi får en rolig kväll!
Puss
K

express yourself

Igår började vi morgonen med att gå på bio. Softa i sofforna sådär på förmiddagskvisten är inget jag tacker nej till i alla fall. Speciellt inte när man har Micken och Sanden som sällskap. Därefter en jäkla massa håltimmar. Jag spenderade dom med att plugga som satan. Efter skolan tränade vi på fjärran. Afrikanska inslag? Inget för oss.
Hem och titta på Gossip Girl. Somnade under gynning. Vaknade vid 12 och sov vidare.
Ledig idag. Ska in och jobba. Sen träffa Marcus.
Puss
K

express yourself

Jobbigt med skola just nu. Speciellt nu när det finns så mycket annat som distraherar. Känner att jag inte kommer kunna uppfylla mina mål inför vt08. Just nu skiter jag i vilket för jag är kär i världens bästa kille och han är kär i mig. Köpte nagellack på stan (ovanligt) sen åkte jag och M (KK) hem hit. Mös mös mös. Jag orkar inte skriva något mer.
Bara att en annan del av köping var jätte kul igår. Och nu har Linda Hammar blivit sextrakaserad. Vart är vår värld på väg?
Nu ska jag gå och mysa vidare.
K

image242

express yourself

Igår var vi först och grattade min morbror. Åt mat och tittade på en massa gammla kort. Jag tittade mest på dom av mamma och pappa. Festprissarna. Pappa var söt.
Sen åkte vi hem och gjorde fint här hemma och gorde iordning all mat. Tjejerna kom vid 6 och mamma gick iväg till en kompis. Vi åt en massa och pratade bara en massa skit. Var riktigt trevligt.
Nu sitter jag med engelska uppsatts. Snart kommer Marcus. Han skulle till sin farmor först men snart får jag pussa på honom fö första gången på 8 dagar. Blir en riktig myskväll.
OBS! En annan del av köping ikväll. Får man inte missa.
Puss
K

express yourself

Igår var det en trevlig dag.
Nu har jag tvättat håret för första gången sen i tisdags. Det var flottigt. Jag är skitäcklig men jag får skylla på att jag vart så sjuk. Börjar likna Marcus. Han kommer bli stolt när jag berättar. För snart är han på väg hemmåt! Skulle helst av allt bara vilja ligga och titta på en massa program av top modell idag men min morbror fyller år så vid 12 ska vi åka in dit och fira honom. Jag har inte köpt någonting..
Sen får jag skynda hem och fixa. Tjejerna kommer hit vid 6 tiden på god mat och mys. Det ska bli kul!
Tror Anna får ta och skriva en ny novell om mig för nu är jag lika patetiskt ute i god tid igen, jag har hittat en klänning jag vill ha på skolavslutningen. Hellre nu än aldrig.
Hörs,
K

image241