stoppa in den då

Haft en jätte trevlig kväll. Spenderade den på Ladis tillsammans med Ida, Sara, Frida, Jennsan och Hanna. Vi satt och pratade i flera timmar. Vattnet var rätt varmt. På land blev det kallt när solen gått ner. Jennsan fixade grillen med bara en (!!) tändsticka. Who belived her? Och det grillades lite korv. Svart korv senare. Vi pratade igenom helgens händelser och en massa knäppa människor. Även om vår utlandsresa nästa sommar. Måste få ihop pengar. Soft sommarkväll alltså. Blev avis på Sara som fortsatte på bussen till stan och Gustav. Nu vill jag att det ska bli fredag och Marcus. Tycker tiden går långsammare nu när det närmar sig.
Hanna: Igår tog jag på handtaget och så satt en geting där och jag fick taggen i handen.
Jenny: Usch.. Har du den kvar?
Hanna: Getingen ja? Ja jag har den här! ....

image117
                                              du får tio kr om du äter den

put your hands up

image116
så jävla skit snygg!

Too much of the good

Igår blev rätt galet. Galet kan både vara rätt och fel. Igår kändes det helrätt idag inte lika så. Vi började hos mig. Jag, Malin, Evve, Mickis och Bea. Vi gjorde oss vackra. Klunkade i oss och hade det jätte trevligt. Vid halv 9 gjorde vi oss klara för att åka till Hanna. Alla 5cm längre förutom Evve som höll sig på jorden. Redan vid bussen pissades det offentligt. På bussen satt även Mickan och Nanna som skulle följa med. Hos hanna var det mys. Synd att inte nattbadet blev av pga av Mickis abrubtta slut. Vi hade roliga spel dock, twister? hand på knäväck, rumpa mot nacke, fot på rygg. Blev sista bussen hem. Jäkla tryck. Vad hände egentligen? Jag åkte hem. Orka efterfest. Jag vill bara sova. Kom hem till en tom och mörk lägenhet. Då ville jag ha tag på Marcus. Men det gick ju inte. Så jag somnade till Djävulen bär prada. Och trotts att man var rejält sliten imorse gick jag endå upp när klockan ringde för att plocka undan lite. Efter duschen hamnade jag i soffan igen och sov tills mamma kom hem. Nu har hon tagit över soffan. Ännu slitnare så jag får hålla mig till datastolen. Usch vilken segdag. Men mindre än en vecka kvar nu i alla fall.
måndag tisdag onsdag torsdag fredag
Nu ska jag förästen gå och skära upp handen med brevöppnaren. Igår saknade jag marcus. Och skickade tydligen iväg en 15 sms med kärleksförklaringar såsom "jag vill ha kött!". Inte alla med perfekt stavning heller om vi säger så. Och tydligen har Marcus suttit och delat med sig av dom till sin syster Frida med pojkvän George. Kunde skratta gott åt gammla Karin. Som nu känner sig ganska så generad och fjortis.

tryck in handen i kamelen då

Igår var det girls night. Jag, Bea, Mickis, Evve och Nanna spenderade kvällen på Mickans altan. Vi åt först tacos och sen ville jag bara spy av alla chips. Konstigt, drack säkert 4 glas cola och jag hatar liksom cola i vanliga fall. Törstig som en kamel. Vi hade jätte trevligt. Speciellt till leken "Bip Baaoo". Sären kanske börjar få en effekt på mig. Kändes på så vis i alla fall. Tog bussen hem vid 1 och sen pratade jag med Marcus rätt länge så kom inte i säng förän vid 3 inatt. Då är det konstigt att jag ändå kom upp så bra vid halv 9 då mamam väckte mig. Men jag vågade inte sova mer. Drömde att mamma hade dödat mina två bröder (som inte finns). Dom låg blodiga på altan. Så var mamma så ledsen över det så vi hade släktträff i mormor och morfars gamla sovrum. Så åkte hela släkten till en byggfirma utom jag och mamma. Då bestämmde mamma sig för att ta livet av sig. Det var jätte hemskt. Jag grät och försökte att få henne att inte göra det men hon bara trök i sig en massa tabletter. Usch..
Men upp kom jag ju. Sen har jag jobbat på vretas från 10-3. Sålde fika för 1010spänn så är rätt stolt. Nu måste jag städa lite. Kommer ett par tjejer hit och gör sig klara och förfester lite senare. Sen bär det av till Hanna. Ska bli kul ikväll!

seven days

Idag är det fredag vilket jag älskar för det betyder att det är nästa fredag om en vecka. Och det betyder att Marcus kommer hem. Jisses va skoj. Och som vi båda längtat att gå på Harry Potter. Men vi lovade ju varandra att han inte fick gå när jag var borta. Och jag fick inte gå när han var borta. Men på fredag kommer han hem. Och då ska vi umgås varenda liten minut har vi bestämmt. Och då blir det Harry också. Det glädjer jag mig också åt. Han är så mysig att gå på bio med och Harry Potter är så mysigt att titta på. Kanske inte just själv Harry. Har aldrig riktigt gillat honom. Men ni fattar. Jag längtar så jag spricker nu!
Helgen kommer också bli ku. Ska möblera om nu. Sen in till stan och fixa lite. Blir väl nått med tjejerna ikväll. Imorgon ska jag jobba på dagen. Hoppas det blir regn så blir det inte så länge. Men på kvällen får det lov att skina upp för då är det party. Ska bli helkul!
Men som sagt. en vecka en vecka en vecka kvar tills mys mys mys.
lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag


tell me boy isn't that sweet?

Jag hade ett bra samtal med min marcus för en stund sedan. Det var tur. Tidigare ikväll var jag ensam hemma. Så kom Mumin upp på tv. Skitöntigt men jag började lipa. Då saknade jag Marcus. Därför var jag allmänt otrevlig senare på msn. Jag var arg på honom för att han är så långt bort och inte här hos mig. Okej, det är inte killens fel och egentligen har jag ingen rätt att vara arg på honom. Men egentligen gäller inte för flickvänner så då har jag rätten. Som tur var var Mackan förstående och jag mådde lite berättre när han pratade om hur han längtade hem. Och när vi pratade om när vi ska ses. Jag längtar. Vi kom även på att ordspråket "Distance makes the heart grow founder" bara är bullshit. I alla fall för oss då distance är i tre veckor. Men mamma säger att jag bara inte fattar själva meningen i budskapet. Skitsamma säger jag.


fiskmås skrattmås mesmås

Idag var jag ute och åkte båt med pappa. Ja Annica också. Åkte ut en bit där och la till vid en av öarna. Dukade upp picknick och åt frukost. Vädret var fint. Försökte göra Marcus avundsjuk och skickade iväg ett mms och berättade om den ljuva svenska sommarn. Han fatta inte min poäng utan tjatade på om den amerikanska sommarn och en jacuzzi med 40grader. Vi låg i alla fall där på klipporna hela dagen. Jag somnade. Sen badade jag och vi grillade korv. Åkte hemmåt vid fem tiden. Jag tänkte vara duktig och städa tills mamma kom hem från mötet. Men hon kom hem och jag hade bestämmt mig för att bada bubbelbad istället. Men nu stack hon iväg på nått med nå vänninor så kanske kanta tag i mig själv den här gången då. Fast skulle inte riktigt tro det. Ärlighet varar längst right?

image115

Jag kan dansa som Magne

Det var jätte trevligt igår! Vi åkte in till stan vid 6. Gick upp till pappa och drack drycker. Fick mina bruna ben berömmda vilket jag älskar. Vid åtta gick jag ner på stan och mötte Malin och Tilda. Vi gick runt och tittade lite, sjöng Oboy på skånska. Sen så mötte vi Hanna och Jenny. Vi ställde oss och tittade på bögmagnus. Var väl inte så mycket att skryta över. Till att börja med i alla fall. Men sen släppte vi loss till kom hem. Det var faktiskt jättekul. Efteråt så träffade man lite folk. Så satte vi oss. Jag trodde jag var tät men Tilda hade 5400 på sitt konto TROTTS att hon hade shoppat en massa. Då ville jag att marcus skulle komma hem och bjuda mig på massa. En fyllefarbror somnade på gatan utanför Tant Grön. När vi skulle gå till bussen knäppte Mathilda kort på stackarn. Jag tyckte synd om honm.



Idag är det fint väder. Äntligen. Färgen bara rinner ju av mig. Så jag ska ut och åka båt med pappa. Stanna på lite öar och sola och bada. Ska bli kul! Synd bara att inte Marcus kan vara med. Jag vill att han ska komma hem nu. Och tycker synd och plutten som längtar hem.
fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag FREDAG

gullebullen

karin säger:
imorgon är det nio dagar tills du kommer hem. saknar du mig?:)
marcus- säger:
are så många kvar:)
marcus- säger:
ja, ibland vill jag aka hem:)
karin säger:
åka hem för att du saknar mig?:)
marcus- säger:
ja:)


I miss my marcus.
torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag FREDAG...

då slipper du gå i trappa i alla fall

Idag har jag gått på stan med Bea, Anna, Mickan och Evve. Var jätte trevligt att få träffa på dom igen. Vi spenderade timmar i skoaffärer som vanligt när Beafisen är med. Köpte med mig ett par hem jag också. Rena kapet. Och bara ett par faktiskt även fast jag var rejält sugen på mer så mamma blev riktigt stolt. Jag somnade när jag kom hem. Drömde elaka drömmar. Men vaknade av sötmormor. Hon fick sin present och kliade mig i armväcken. Sen har jag vart sådär rusktigt duktig och tvättat fyra maskiner och strykit allt. Hur många 16 åriga tjejer gör det? Min mamma är en lycklig en. Varför inser hon inte det och belönar mig mer? Pratade nyss med Marcus också. Är ju så dyrt att ringa så det kan vi inte göra varje dag direkt. Så får blir lite msn på kvällarna istället. Känns bra att han saknar mig. Ska gråta en skvätt nu tror jag. Big girls don't cry, but humans do. Som nån sa?

rejält slitage

När vi endå var inne på det här med klackar så kom jag och tänka på dom här tjejerna. Dom är då inte rädda för att få skavsår. Snacka att klackarna måste slitas ner rätt mycket. Och jag som hatar att gå till skomakarn och betala 200 spänn för en ny liten gummiklack på 1cm. Fast jag skulle aldrig komma på tanken att köpa järnklack för den delen heller. Hatar det där billig ljudet. Oj lite of track nu. Men en eloge till tjejerna som deltog i High heels race in Moscow!

image108image109

killer heels!


I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot.?

Så ska Marylin Monroe en gång sagt. Och ja. Jag älskar också höga klackar. Visst, dom kan skava, ge svullna fötter, ge en problem att gå stadigt efter ett par drinkar. Men endå. Klackar klackar klackar. Vem kan inte älska det?

bite me

Förstod att det skulle bli såhär. Till min förvåning har jag inte varit så ledsen för det här med att vara utan Marcus i tre veckor när jag var i Kroatien. Har liksom kännts så overkligt. Men så kommer man hem till rutinerna and damn it hits me. The trought bites me in the ass. Jag saknar honom. Läser lappen han skrev och lämnade åt mig om och om igen. Det är orätvist att just min pojkvän inte kommer hem förän nästa fredag. Tänkte lägga mig och titta på nå film och försöka sova ett tag. Men så kom jag ju på. Att ligga i sängen och titta på film utan Marcus går ju bara inte. Muminkudden luktar han och då kommer jag fan börja lipa. Jag vill att det ska bli den tredje augusti! Jag vill sitta på trappan vid hans dörr på förmiddagen och se honom komma runt knuten. Jag vill se honom le och kyssa honom. Fuck this shit. Imorgon är det tisdag. Sen onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag FREDAG. Elva dagar. Snart är klockan tolv. Då är det tio. För mig. Han är 6 timmar efter. tick tick


home

Nu är jag hemma. Och ja, det har varit underbart!
Efter en långdragen busstur genom Sverige, Tyskland, Österrike och Slovenien kom vi fram till Kroatien, Opatija i söndags. Måndag, tisdag, onsdag har vi legat på stranden. Vattnet var så fint! På kvällarna gick vi längs strandprommenaden. Satt på mysiga barer och drack drinkar. På torsdagen åkte vi till Venedig. Vilken upplevelse! Valde kanske fel dag för det var 40 grader! Höll på smälta bort där på Marcusplattsen som torget lustigt nog hette. På fredagen stekte vi åter igen. Har nog blivit rätt brun endå. Men som vädret är här hemma kommer det väl bara rinna av. I alla fall. En mycket lyckad resa! Men är rätt skönt att vara hemma nu också.
Pratade med Marcus nyss också. Är ju så fasligt dyrt att ringa men endå. Jag saknar honom. Det har gått 10 dagar och det är elva dagar kvar tills han kommer hem. Åh så glad jag kommer vara då! Men det kommer nog gå rätt fort. Jag ska umgås och ha kul med alla tjejerna. Får lite panik när jag tänker på att sommaren börjar ta slut. Får se till att leva varje dag fullt ut nu.

In i det sista!

Ikväll var mormor och Ingela här och åt pizza med mig mamma och Marcus. Sa hejdå. Fast Ingela träffar vi ju imorgon bitti klockan 6 när hon ska köra oss till Scandic för därifrån går bussen. Och Marcus ligger i min säng. Vi har myst hela kvällen. Snart ska vi gå och lägga oss. Fast jag vill inte somna och vakna och åka ifrån honom. Men det ska bli kul att åka till Kroatien med mamma! Sol, bada, äta gott, åka på utflykter och bara ha det skönt. Hoppas bara vi får igång kameran! Ja vi hörs om cirkus två veckor då. Nu ska jag gå och viska fina saker till min lover.

resfeber

Jag har börjat fått lite resfeber nu. Har packat ner allting jag ska ha med mig. Tror jag i alla fall. Blir väl något i sista minuten sen skulle jag kunna sätta min högra hand på. Jag var duktig och gick upp tidigt imorse och packade allt. Så åkte jag in till stan och träffade pappa. Fick lite pengar så köpte mig en mysträningsoverall. Behövligt eftersom Marcus snott åt sig alla mysbyxor jag har. Snart ska jag åka och möta mormor. Vi ska köpa matsäck till imorgon och pizza till ikväll. Vid sex kommer Marcus och Ingela. Käka och säga adjö. Fast Mackan stannar här inatt. Det tycker jag är bra så jag får suga åt mig så mycket kärlek jag bara kan. För sen kommer vi inte ses på nästan en månad. Längtar inte tills vi kommer säga hejdå imorgon. För har en stark känsla av att jag kommer vara en tönt och böla. Eller så blir det helt enkelt inget hejdå eftersom Ingela ska skjussa oss till bussen 6 imorgon bitti. Och Marcus kan sova här två timmar till innan han måste åka till jobbet. Och om jag känner min man så kommer han inte låta mig väcka honom. Fast han kanske låter mig smaka på andra bullar.

Satmara

Idag gick jag upp 7! Hörde ni? 7. För jag hade tvättstugan. Fick båda vilket var tur annars hade jag aldrig hunnit. Klockan halv 10 skulle jag nämligen börja jobba på cafét. Så kom den där jävla kärringen ut igen. Läs så ska jag berätta. Jag hade tvättat klart, vart hem och lämnat tvätten och gjort mig klar. Klockan var kanske tjugo över 9 och jag tänkte cykla iväg. Då kommer satmaran och börja skrika. "Vilken tvättstuga hade du Karin? En tant var där och det såg bedröööövligt ut. Jag var också där en gång och så hade ingen städat det är så tråkigt sånt där"... Jag försökte förklara för henne att min tvättid slutade inte förän klockan 10. Att jag hade mer än en halvtimme på mig att tvätta ur dom där jävla torktummlarna. Okej, jag hade väl inte tänkt göra det från början. Men det visste väl inte hon? Nej hon satt där och bevakade mig för hon har inget eget liv. Och börjar hacka på en gång. Nej usch. Mina granar är verkligen inge roliga. Jag vill flytta in till stan. Får tjata på mamma.
Jaja. Efeter cafét kom Erik (kusin) och hämtade mig vid 12. Han körde mig till fjärran där Bea, Mickis, Emma, Evve och Mathilda väntade i den strålande solen. (ironi) Vi satt där ett par timmar och frös f---orna av oss medan vi drömde om vollyboll och magrutor. 
Snart ska jag till Frida och äta tacos med tjejerna. Ska bara gå och köpa majs och läsk först. Nej förlåt Jenny, Sprite! Sen ska vi väl in till stan ikväll och titta lite på uppträdanderna. Hunk Andreas Johansson. Ska även träffa dom andra tjejerna där inne så det blir trevligt.
Och efter pepptalk med mamma och marcus har jag bestämmt mig för att lägga ner att bry mig. Ska försöka göra som dom säger och sluta bry mig vad folk tycker. Det är du som är fjantig. Det tycker alla. Medans jag är mogen tralalalala

skaplig kille

Idag vaknade jag halv 1. (lat karin) kvart i ett gick jag mot bussen. (stressad karin). Sen gick jag på stan med Mickis, Bea och Mickan några timmar. Köpte en tröja. Sen åkte jag till Marcus. Vi åkte sen ner på stan. Gick ut och åt på Lands Terassen eller vad den heter. Satt i solskenet och åt god mat. Dock lite små snuskig efterrätt. Friterad kokosboll. En seg slemig sak, smakade lite tjockpannkaka. Men han var snäll och bjöd i alla fall. Nu är han helt ruinerad. Fram tills på torsdag. Undra vad jag ska lura honom på då....
Imorgon ska jag upp 7, för då börjar min tvättid. Halv 10 börjar jag jobba i cafét. Så ska jag åka och bada med tjejerna om vädret är fint. På kvällen blir det sommarkväll. Inte helt säker på hur den ser ut än.
Men en sak vet jag. Som inte du vet. Ha-ha-ha

Hooked

Idag var jag en duktig dotterdotter och åkte och rensade ogräs i 3 timmar i regnet åt mormor på furugården. En snäll gubbe hjälpte också till lite. Vilket var tur, han var skicklig med sprättan och om inte han kommit igång hade nog dom tre timmarna lätt blivit fem. När jag kom hem tog jag ett långt bubbelbad och städade undan lite. Så åkte jag och köpte chebab åt mig och marcus, en räksallad åt morsan. Mötte upp M vid bussen och skjusade honom till dörren. Snacka bussig brud. Vi käkade och sen har vi bara myst sönder hela kvällen. Börjar dock upptäcka en pervers sida av killen. Gisses vad han kommer sakna mig när jag åker till Kroatien och han USA. Fast kanske blir lite bra att få sakna varandra också. Får hoppas på att dom 3-4 veckorna går snabbt. Vi tittade på en jätteknasig film också och tryckte i oss lite bullar. Han tog 11 bussen hem nu. Jag är glad att det löste sig med hans jobb. Han är ledig efter tennstopet imorgon och på torsdag ska han göra sig ledig så vi hinner umgås in i det sista. Imorgon snackade jag och Bea om att åka och bada fast nu såg inte vädret så ingivande ut. Jag ska föreslå en stadsrunda istället. För jag måste på stan och inhandla lite. Sen ska jag åka till Marcus när han slutat jobba på Klövernäs. Vi ska ut och käka och fira vår dag lite i förväg. Vi har sju månader på lördag men då har ju jag redan åkt så vi får gå händelserna lite i förväg. Det blir nog trevligt. Man kan ju inte skaffa sig en hetare dejt!

Badhusbesök

Badmode för både ung och gamal. Måste tipsa Mackan så han kan springa och köpa redan imorgon. Bara inte tjejerna i USA stöter på honom allt för mycket om han ska blir så sexig som karlarna här nedanför.
Nej allvarligt. Det är säkert ploj och skoj från gubbarnas sida. Men hoppas dom fick sig en rejäl hacka när dom skämde ut sig. För jag skrattar rott. Inte med dom, åt dom!

image100

I wish my grass was emo, so it could cut itself

Jag skäms men idag sov jag till 2. Och när jag såg det blev jag så deppig att jag la mig på soffan och tittade på skräptv, såsom Janice Dickensson show, bachelor mm ända fram till klockan 8. Han med att äta lite makaroner där i mellan. Sen gick jag och badade. Funderade på att dränka mig ett tag där pga djup depprision. Men tog mig snabbt ur den när mamma skrek att Beck filmen började. "Åh Gunvald" tänkte jag och sprang till soffan återigen. Sen var jag nöjd när jag fick njuta till Gunvald och hans rappa repliker som "jag spar kalsongerna på. Det är inte en pistol du ser där, det är kuken". Mamma tycker att jag ska spara Marcus ett tag till endå. Okeeej då..
Imorgon måste jag upp tidigt för halv 11 ska jag vara på Furugården och rensa ogräs på mormors befallning. Och på eftermiddagen och kvällen ska jag vara med Marcus. Börjar få lite resfeber och panik så jag vill bara krama ihjäl honom dom minuterna som finns kvar. Sen har jag och Bea även suttit och planerat lite. På onsdag ska vi umgås allihopa hela dagen och kvällen. Bada på dagen om det är fint väder och beställa bord på Brända på kvällen och äta och lyssna på Sommarkväll. Blir nog även bad på tisdag för då sog vädret prima ut. Nu ska jag gå och fortsätta skriva på min packlista. I smyg, för mamma börja gapa på mig när jag började på tredje sidan. Men jag är icke dum inte, under täcket ser hon mig inte.


all that good lovin belongs to me

Igår var det mysfredag. Mötte Marus på stan och tittade lite. Sen åkte vi hem till mig. Grillade tillsammans med mamma och mormor. Sen lärde jag Marcus en massa nya kort spel. Fast jag tror inte på att det var första gången han spelade dom för han vann hela tiden. Jag blev inte ett dugg sur...... Det blev läggdags så vi kokade kärlekste och Marcus tryckte i sig 5 bullar. Vi tittade lite på film och han somnade som en stock. Nästan direkt. Och det var fullt förståerligt eftersom han arbetat så hårt. Eller hur.. Jag var jätte tyst imorse (hahaha) så jag inte skulle väcka honom. Upp kom han till slut i alla fall och vi åkte ner på stan med 20 över 12 bussen. Köpte mig en tröja och blombukett till klövernäs som vi skulle hem till på personalfest senare. Åkte hem till Marcus där alla stressade runt och skrek om skor och skjortor och gjorde sig klara. Jag och Oliver var mer relaxed, så snygg till naturen vi liksom. Åkte till Klövernäs. Åt och drack gott. Hade det trevligt. Jag och Marcus tog åtta bussen in till stan med klövernäs Marcus som skulle på lite blinddate. Wooh. Jag och marcus (inte klövernäs alltså) gick och fikade. Bestämmde oss för att åka hem till Marcus. Hann inte ens hyra film för bussgubben var en grinig en. Men var ju lite bra på tvn endå. Vi myste myste myste myste. Gosa är ett mesigt ord tydligen. Så spelade vi kort och Marcus blev övertrött och skulle brottas. Då tog jag 1 bussen hem. Nu är jag så trött att jag snart döör. Det vill vi ju inte så då går jag nog och sover nu. Men ja, soetnows som jag är kan jag väl nämna att du Marcus är det bästa som hänt mig. (Och du menar jag inte bara din rumpa!)

It's a thin line

Jag gillar fredagar! Nu på sommaren spelar väl inte dagarna sån stor roll. Men bussarna går länge och dom som jobbar kanske får lite ledigt. Jag gick upp skapligt tidigt idag tyckte jag. Och så har jag städat mitt rum. Ruskigt fint. Blir bara lite deppig när jag vet att det kommer vara stökigt imorgon igen. Blev lite ändrade planer. Marcus ville spendera eftermiddagen/kvällen här istället. Och jag är väl flexibel så sure. Ska träffa han på stan lite senare och handla things. Sen ska vi grilla ikväll. Kanske lite kubbspel och kvällsbad om vädret blir lite finare? Fortfarande väldigt förvånad över att dom 4 baddoppen hitills i sommar har varit kvällstid med mackan och bestått i kanske 2 minuter. Men på Kroatien får jag väl bada för fulla muggar då. Hoppas på vågorna vi hade så kul med på Canarieöarrna. Sen blev jag bjuden till Hanna nu också. Hon har kommit hem från Franska Rivieran och det vore kul att träffa henne. Så kanske kan lura med mig marcus dit lite senare.
Är jag prydd för att jag kommer från Sverige? Eller håller du också med om att reklambilderna här nedanför är lite väl vågade? Jag har alltid tänkt mig att Gucci, Chanel, CK, Versace mm. som rätt fancy märken. Kan väl inte tänka mig att deras köpare gillar det riktigt såhär naket? Eller så är det konst. Det är väl så den bästa konsten ska vara? Precis på gränsen till stötande. Nu pratar jag om sånt jag inte vet ett skit om. Tyst Karin! Jaja det är väl upp till en själv hur man tar det. Men så är det väl alltid?

image93
image94
image95
image96

the next desperet housewife?

image92 
Idag hade jag inte ställt klockan för jag trodde det skulle vara skitväder. Men mamma dunkade in dörren vid halv 12 och invigde mig i hemligheten att solen stekte utanför. Jag bestämmde mig för att bli ännu brunare än Marcus och spenderade några timmar i solen. Sen tog jag en siesta i brist på vettigt sällskap. Oljade in lite utemöbler och läste ut ännu en bok. Så stolt Karin Rune skulle vara nu ni! Träningen blev inställd pga frånvaro så jag sattsade på hemmafru göra och satte igång med stort bullbak. Tog ett par timmar och redan efter tio minuter hade jag tröttnat. Mamma retades och sa att jag skulle bli en prima hemmafru. Men icke san icke. Visst, jag kan ha 50tals klänningar och ibland får jag ryck och städer upp. Men jag kommer aldrig bli någon hemmafru. Nej, nej, nej jag ska ha personal som gör det åt mig. Och en man som masserar mina fötter efter en hård dag i tio-centimeters-klackarna. Men anyway reultatet blev 90 lyckade bullar! Ingela kom över och jag satt ute på altanen med henne och mamma. Det dracks GT och pratades skit. Jag ska plocka lite nu och sen gå och sova. Imorgon ska jag gå på stan för att handla saker inför resan. Om en vecka åker vi ju. Sen ska jag till Marcus. Vet inte vad vi ska hitta på. Men har bestämmt att vi ska åka hit och sova i alla fall. Han ville ju så gärna sätta tänderna i dom där delicious bakverken.
karin tennemar

hiss eller miss?

image91
Posh-Spice tvingar hela gruppen banta. Har dom större chans att få tillbaka sina fans om deras lår förlorar några cm i omkrets måntro? Jag var själv ett galet Spice Girls fan som långstadie unge. Men nu? Känns något blasé. Sporty-spice har klockar och vart är burret på Melenie B? Kanske är som mamma jämt sagt att jag har svårt för förändringar. Har alla andra också det? Får väl helt enkelt framtiden visa

sommarkväll

Onsdag. Imorse fick jag lov att gå upp tidigt för jag skulle hjälpa mormor i cafét. Slutade med att jag hamnade bredvid en annan tant och dagens arbete blev att skriva komentarer i fotoalbum i cirka två timmar. Åkte hem och blev deppig av regnet, drog täcket över huvudet och vaknade tre timmar senare. Gjorde mig klar och åkte in till stan och träffade Marcus. Han bjöd mig på george sallad och sen gick vi och tittade lite. Åkte hem till honom och degade ett par timmar. Han somnade och snarkade jätte högt. Fick lov att sparka lite i väggen och rycka honom i håret för att han skulle förstå att jag hade tråkigt. Sen var det allt andra bananer och han fick fjäska sig in. Fick skjuss ner på stan vid halv 9. Mackan ville ju så jätte jätte gärna ner på sommarkväll och titta på Månsan. Köttade oss in. Var lite pinsamt Efter kanske 5 låtar varav typ ingen (?) var hans egen tackar Måns för sig och lämnar scenen. Gävle klappar lite tamt och börjar röra på sig. En kille på scen fick lov att skrika "men hörrni gävle vill ni inte se han igen? kom igen! en gång till! en gång till!" Gävle apar efter och Måns kommer in SÅ förvånad och utbrister "oj oj oj, var det nån sång jag glömde sjunga?" och Cara cara mia startar. Gissa och Marcus var sugen på att joyna grabbarna sexy på scen när dansen kom igång. Hans fire var då lighgted. Efteråt visste vi inte riktigt vad vi skulle ta oss för. Marcus börjar 8 imorgon bitti så blev inga sova tillsammans. Men ville inte åka hem. Så vi vandrade runt i tråkiga Gävle (jävla). Om ni klagar så hemskt på alla ungdomar får ni fan ta och komma på något för oss stackare under 18. Då blev jag depp när jag tänker på att Marcus fyller 18 om ungefär 5 månader och jag har inte ens fyllt 17 än. Två år över fjortis. Jippi? Gick till Max där han bjöd på lökringar, bara rätt med tanke på alla cash han tjänar. Och så tog vi sista bussen hem.
Godnatt

Church Street Saloon

image90
Idag har jag mest gjort ingenting här hemma. Lapat lite sol kanske, men inte så mycket som jag nu i efterhand känner att jag borde ha gjort. Tog tjugo över tre bussen in till stan. Uträttade ärenden till alla utom mig själv kändes det som. Sen tog jag bussen till Marcus. Roade mig åt en viss person på bussen. Var ett par timmar hos Marcus. Vet inte riktigt vad vi gjorde. Nöps? Så var han sådär ful i munnen. Det gillar vi inte. Sen åkte vi till Church Street. Vi, Annica, Eva och Jills dotter Linnea. Det var gött! Ett bra tag sedan jag åt där men maten var lika god som jag mindes. Förjävla mätt nu måste jag säga. Vad ska inte Marcus vara med tanke på alla geléhallon. Snuskigt. Ska titta på allsång på skansen senare. Mys. Hoppas vi kan åka ner nästa tisdag!

slaveri

Måndag och ny vecka. Det här ska bli den bästa dan i mitt liv. Tjena. Gick upp skapligt tidigt i alla fall för vädret såg fint ut. Ville åka och bada men typ alla jobbar ju. Skithögar. Solade lite på altanen. Hade bestämmt med marcus att vi skulle hitta på något skoj efter hans jobb. Så framåt 4 tiden började jag göra mig klar för att åka in till stan. Då fick jag ett sms på arbetsmyran där han berättade att han var tvungen att arbeta till 8 pga av personalbrist. Men att han skulle komma till mig på kvällen då istället. Lite grinig blev jag. Så jag ut och begravde mig i slavgöra själv. Tvättade och oljade in utmöblerna. Bara hallen kvar sen är pengarna mina! Åkte på träning vid 7. Mycket till träning. Fast det är gött mos att bara sitta med tjejerna och prata. Fick nytt sms. Blä på det säger jag bara. Hur som helst blev inget Marcus ikväll. Han jobbade till 11. Jävla skit tennstopet. Sluta gå och ät där. Och imorgon bitti börjar han åttta. Orätvist att en del tjänar så mycket pengar. Men tro mig jag ska då ha en del av kakan! Tyckte otroligt synd om mig själv. Åkte hem och vi gjorde enchiladas. Tittat på en massa otäckt på tv. Jag är rädd och mamma är dum och skrämms bara ännu värre. Ska sova och titta på fjorton suger nu.
Imorgon ska jag fortsätta vara duktig kikka. Marcus slutar 4 på klövernäs så då åker jag till honom. Vid 7 ska vi ut och äta. Han, jag, annica, eva och jills dotter som är här och hälsar på. Vi ska på churt street. Ingen aning om hur det stavas. Känns som om jag trängar mig på även om Marcus sa att jag inte gjorde det. Jag är inte så bra på familjegrejor. Om det hade vart någon annan än Marcus och hans familj hade jag bangat direkt. Nu känns det bara kul. hehehee
Som sagt. nu ska jag verkligen sova. Ingen ideé att dra ut på det. Bara det inte kommer en massa konstiga drömmar inatt också. Palla äpplena

resplaner

Vi har bokat resa nu. Vi ska till Opatija i/på Kroatien. Fråga mig inte hur det utalas. Bokad är den i alla fall. Den 13/7 åker vi buss ner till Malmö. Bor på hotell där över natten. Den 14 åker vi mot medelhavet. Vi ska åka buss nämligen. Mammas flygräddsla och behov av att upleva något nytt och spännande har talat. Vi åker färja över till Tyskland. Sen fortsätter vi åka i lysbussen. Med stopp såklart. Åker förbi Österrika och Slovenien också. Och jag som har sånna fördommar mot sånna länder! Dum Karin. Vid lunch tid på söndagen är vi framma vid vår slutmål. Söndag-lördag spenderar vi i Opatija. Medeltemperaturen i Juli är 29 grader, sanden vit och havet turkost så jag tror nog jag kommer att trivas. Men vi har även planerat några utflykter. Bland annat:
En dag ska vi åka buss till Italiens Venedig. Där ska vi besöka alla berömda platser och självklart åka båtarna. En heldag. Och ett minna för livet skulle jag tro. Har alltid drömt om att få se Venedig.
Vi ska åka till en marknad där de exporterat in modekläder från Italien men säljer billigt. Gör mig inte för stora förhoppningar men endå. Hoppas på något där!
Sen en heldags båtutflykt. Åker längst kusten så vi får se klipporna, stränderna, öarna och njuta av sol och hav. Det är ju som sagt på vattnet man blir brunast. Jag ska göra mitt bästa för att komma hem som el negro!
image89


pics


image85
Malin Elsa Frida Jenny

image86
Jenny och Marcus

dagen efter

Igår var det fest. Vi var grymt taggade. Jag, Jenny, Elsa och Malin samlades hos Frida vid 6 tiden och gjorde oss klara tillsammans. Det dracks lockades och plattades. Vrål snyggt var såklart resultatet. Dom beställde mat och vi satte oss ner. Hade jätte trevligt. Sara Gustav Alice och Oskar kom. Sen Ida Bea och Frida och sen.... helt plötsligt var huset fullt. Måste ha kommit en jäkla massa pers med bussen. Poor busdriver. Jag och Linus förlorade kampen för borgis. Jag fick dansa ensam för Johan tyckte det var roligare att titta på. Pervert? Jag var jätte besviken för marcus slavdriver till chefer och alla tjocka jäkla människor som bor i Gävle tvingade honom att jobba till 11 (!!!) Vi som skulle festa som inga andra. Men han kom med tio i tolv bussen och jag hämtade honom med cykeln. Inte ett dugg vingligt om jag får be. Tyvär så började det spåra ur bara en stund senare. Blir så irriterad på sånt tjaffs som förstör. "Du ska ge mig pengar du drog sönder min tröja!" "Ja men du böjde min keps" "Din kompis ger fan i min kompis" och så vidare.. Vi mogna hade trevligt där inne nån timme till. Men sen bestämmde jag och Marcus oss för att cykla hem. Minns inte vad klockan var. Halv två kanske? Hade lite problem för min värld snurrade. Vi kröp ner och satte på Madagaskar på hög sprutt. Vi dissade och dissade. Sen kanske inte lika mycket dissande. Pang på. Det känns härligt att ha makten att vinna! hö
Vi sov till tolv. Eller gick upp då i alla fall. Hade försökt på upp honom i en halv timme för att det inte skulle bli så stressigt men jag ljuger ju tydligen om tiden. Hade konstiga drömmar i natt också förästen. vad händer med mig? Marcus börjar jobba 1 så han tog tjugo över 12 bussen. Jag ville ju kramas mer. Men jag ska också iväg och jobba lite nu. Ciao