sweet dreams are made of steel


image28
Nu ska jag och Marcus titta på film och sova sött. För imorgon ska vi upp med tuppen och åka till stockholm för en dags shopping! Ha så kul i skolan neerds

geak jag vet

image27
Jag är stum av förundran. Hur kan ett programm vara så bra?
Jag gråter av kärlek och medkänsla.

Feeling

What a feeling! Åh vilken känsla! Vår, vår, en massa underbar vår i luften. Med tunnavår jackan på och äntligen utan strumpor i pumps cyklade jag ner på stan med ett glatt humör efter skolan med Bea, Anna och Mic. Vi drömde oss bort bland sommarkläder, men jag hade tillräckligt förnuft med att vänta med shoppingen tills fredag! Vi suktade efter glass men så kom Marcus ner till mig så han fick mätte istället. Vi två tog bussen hem till mig och bestämmde oss för att äta upp mammas mat pengar på Quick In i efteriddags solen. Sen hem och mysa. Lalala
Nu har jag duschat och pluggat lite. och NU NU NU börjar världens bästa Greys! Åh what a feeling

myra

image26
Där ser man vad några år i old dear Hollywood kan göra

Jag inte kunde sova överhuvudtaget från natten söndag till måndag. Efter att ha lagt spindelharpan i timmar, tittat på föräldrarfällan och liknande somnade jag vid 6 tiden på morgonen. Därför kände jag mig inte skit fräsch för att gå till skolan utan stannade hemma. Åkte upp till polhem vid 2 tiden och träffade Marcus. Hans papa fyllde 50 år dagen i ära så vi skulle gå och ragga saker till presentkorg. Fick vin av mamma och vi gick till sär för att få bröd, ljuslykta, marmelad, muffins åsådära. Sen åkte vi ner på stan och åt sallad på george. Träffade min pappa och fick ett tiotal småostar till korgen. Så var det lite kalas där i andersberg med smörgårdstårta och en sötmorfar framför simpsons. När jag kom hem vid nio somnade jag med kläderna på. Stressig tjej?
Idag var det skola igen. Historia och sen hade vi lång håltimme med vissa avbryt för nationella prov engelska muntligt. Gick bra! Stressade till idrotten men väl ombytta så fick vi veta att lektionen blivit inställd för att vi skulle få titta på skoldm i innebandy. Måttligt road. Vi vann! Bildlektion i två timmar som sög äcklig jävla slem kuk.
Nu i eftermiddag har jag vart jätteduktig. Haft tvättid och städat lite. Cyklade ner till spåret och sprang en runda. Nu ska jag fortsätta städa lite. Om du ville veta? Kul karin

turban

image25
Nu har även Mischa hakat på turban trenden. Om vi nu kan kalla det turban.
Godnatt

slutt

Så var helgen slut. I fredags myste jag med marcus hela eftermiddagen och kvällen. Sov länge på lördagen och sen gick jag och fikade med marcus. Vi åkte hem till honom och degade sönder. Efter mycket vel fram och tillbaka tog vi bussen hem till mig för ännu en lugn kväll. Hann dock med ännu en fika. Mysigt. Vid halv 12 tiden tog marcus bussen hem till sig och jag bestämmde mig för att cykla till frida som hade fest. Det var kul. Hanna är den sötaste som finns när hon blir full och spelar spel. Åkte hem vid två tiden. Idag har jag inte gjort nånting. Bara sovit. Vilket känns bajs jobbigt nu. Och hade helt glömt bort engelskaläxan tills imorgon. Och så har vi språkval. Och jag mår bajs. Så kanske stannar jag hemma imorgon. Men vi har absolut inget drickbart eller ätbart heller. Fan va jobbigt

Ge mig

image24
För min del var det ingen hjärtekrossande skillsmässa mellan Nick och Jessica. Men en tröklördag som den här. När jag är så förkyld att jag inte orkar göra något. Då vill jag ha en massa meningslöst tvtittande.
Ge mig Newleweds, BB, Paradise Hotell eller vad som helst. Bara ge mig det nu

hiss eller diss?

image23
Undrade när vi skulle få se chanel "tröjan" på någon kändis. Verkar som om Lindsey var först ute

candyman

image22
Låg och tittade på 10 i topp med christina. Tjejen är grym! Bra musik och läcker stil. Keep going.

huh

image21
Jag tror nästan jag föredrar Britney utan hår. Snälla, ta Kevins underhållspengar och lägg dom på något bättre, som en ordentlig peruk

Lovley

What a day. Vi skulle skriva uppsatts i skolan. Var där halv 9 med päronfestis åt mig och beafisen. Satt och panik skrev tills jag var sist kvar i klassrummet och det var fem minuter kvar av dom tre timmar vi hade på oss. Men jag tror jag fick ihop en bra uppsatts. Hoppas på högt betyg där! Vi gick och luncha satt och pratade i evigheter. Sen hade vi svenska lektion men fick gå efter en halvtimme. Då åkte jag till cpmackan och satte mig på honom och var mysig. Vid halv fem åkte vi därifrån hem till mig. Somnade ett par timmar as usall i min sköna säng. Och vaknade av att mamma dukat tjusigt och serverade mat. Tittade på let's dance och myste vidare. Nu har han tagit bussen hem och jag ska gå och sova för jag är en sjuk flicka med förkyldning och feber. Men imorgon är det fest. Jag kommer från Valbo, och här är vi härdade.

Frankley my dear

image20
Greys Anatomy! It's simple, I just love it.

Stockholm

image19
Och nästa fredag, alltså den 30. Så ska jag och Marcus ta en dagstripp till Stockholm för lite shopping. Vi vidgar våra vyer och jag hoppas på att hitta snygg jacka och väska. Blir nog en kul dag seddö.

Gwen Stefani

image18
Den 10onde oktober ska jag och Marcus på Gwen Stefani konserten!

long time none seen

Haft det så hektiskt på sistonne att jag inte hunnit blogga. Inte med hemlighetsstämplade kuvert kanske. Men livet kan vara rätt så krävande det också. Men nu ska det bli skönt att skriva av sig.
Vi börjar med helgen. Träffade Marcus efter skolan i fredags och vi åkte hem till mig. Somnade till Andra sidan av häcken men sen satte jag fart. Mamma skulle komma hem från Stockholm på kvällen och jag hade lovat städat. Medans jag damsög gick rädda Marcus ut. Vi åkte och handlade och lånade fritös av Ingela. Så blev det lökringar och Masjävlar. Mys! Somnade skönt och tidigt.
Slappade lördag förmiddag och sen gick jag och Marcus och fikade. Bestämde oss efter långt velande att festa så åkte till andersberg för fyllning av magar och gjorde oss klara. Cyklade över till Patric där vi började. Men framåt tio tiden märkte vi att det bara skulle bli blä så cyklade tillbaka hem till Mackan. Väl där tyckte vi att mina chipsskruvar och apelsiner lockade så vi tog bussen till Valbo. Somnade till Stockholm Boogie som vanligt.
Mys hela söndagen. Gick på bio på kvällen. Music and lyrics och den var bra. POP!

Har vart förkyld och haft ont i halsen hela veckan. Var med Marcus i måndags. I tisdags gjorde jag ingenting efter skolan förutom att sova, var så otroligt trött och satte mig bara upp för att äta salladen mamma köpt med sig hem. Idag har jag också vart med Mysmackan. Han åkte precis hem och han saknar mig redan. Säkert de!

Jag kallar det kärlek!

image17
Igår var en kärleksdag.
Efter en sjuktjobbig dag i skolan så åkte jag hem tillsammans med Julia. Det ät kärlek. Mötte Mackan vid busshållsplattsen. 3månader igår. Hi. Vi åkte och handlade tacos som vi gjorde lagom till mamma kom hem. Vi tittade på andra sidan häcken och somnade som vi alltid gör. Vi myste sönder. Det är kärlek! Och sen var det dubbel avsnitt av Grey's Anatomy. Det är kärlek!

Vår i luften

Och det känns så härligt! Måste ut någon dag och inhandla ny vårjacka och vårskor. Men är sugen på att ta med mig Marcus till Stockholm och shoppa där. Det tror jag jag ska sattsa på när nästa studiebidrag kommer och mamma är färdig fjäskad.
Så, ny vecka. I måndags var jag med Mackan. Allmänt mys. Och idag har jag inte gjort nånting av värde. Ska titta på desperets nu och städa min klädkammare. Sen plugga lite och somna till någon film. Imorgon ska jag vara med Marcus igen. För jag är oemotståndlig. 3 månader imorgon. Mysis.
So long suckers!

sup och svälj trevlig helg?

image16
Så var helgen nästan slut. Och såhär gick den biten.
I fredags efter skolan åkte jag och Bea ner till stan tillsammans med ett sjungande mongo. Jag köpte mina röda pumps till kvällen i ära. Sen åkte jag till Marcus och gjorde mig klar. Vid sjutiden skulle jag ta bussen ner till stan och möta Mickis och Nanna men eftersom jag var i andersberg var cpbussen 25 minuter sen så vi missade 1an till forsbacka. Vi är inga tålmodiga kvinnor så tog istället 1an till Valbo där en taxi väntade på oss och på det sättet tog vi oss sen till hanna. Efter lite kareoke, dans, huttande ur kukglas på toa och liknande saker gick jag Mickis, Bea, Nanna, Patric och Henke mot bussen för att åka till Marcus där det var fest. Nisse väntade på oss i valbo, vilket blev en lång väntan eftersom sega som vi är missade 1-gång-i-timmen-bussen en gång till. Vi ringde alltså efter taxi ännu en gång och åkte till valbo. Efter en massa strul var vi äntligen hos Marcus. Guldkant på kvällen var jordnötskakorna vi hittade. Och alla små söta. Där tog en kvällen slut, typ..
Spenderade hela lördag dagen hos Mackan eftersom han var ensam hemma hela helgen. Vi var jätte duktiga och diskade, gjorde mat, gick ut med hunn och tog tupplur. Bestämmde oss för att köra på lite fest än till kväll. Och vid halv 8 kom anna och bea och gjorde oss sällskap. Efter lite drickandes åkte vi ut till Åbyggeby med en fullsatt buss. Vilket sög eftersom hockeybögarna är så desperata så att inga killar får komma in på deras fester. Ingen Marcus, ingen jag. Så efter att ha förstört mina leopard pumps i skiten tog vi taxi (sluta slösa nu karin!) in till stan och jag och Marcus åkte hem till honom igen för där fanns ju faktiskt en påse naturchips som väntade på oss. Han är söt när han sover.
Nu, idag, det är söndag. Jag gillar inte söndagar. Gör aldrig något vettigt på dom. Har pluggat lite nu, ska fortsätta med det för har en hel del ogjorde arbeten från förra veckan. Sen ska jag mysa, för det är det jag är bäst på.

slapp slappare samhällsprogrammet?

Inget språkval så började klockan 10 idag. Hade 40 minuters historia då vi redovisade. Sen fick vi sluta eftersom vi inte hade någon matte så slapp vi samhället. 40 minuter i skolan, synd för er att ni inte går sam. Gick ner på stan med Bea, Mickis, Isa, Julia och Marlene. Åt lunch på Nian och sen kom Anna och då gick vi vidare på stan. Blev överlycklig när jag tog ut peengar och insåg att sparandet som gjordes inför canaria öarna men inte slösades bort kommer till härlig nytta nu istället. Hade 3500kr på kontot och sprang lycklig genast iväg och köpte två klänningar. Imorgon är det helg. Det ska bli kul!

karin - om marcus själv får välja

image15
Vilken jobbig dag! Kände redan imorse när jag klivit av bussen att jag bara ville sätta mig i busshållsplatsen på andra sidan och åka hem igen. Stod ut lektionerna på förmidagen men sen kände jag mig så himmla dålig att jag åkte hem. Sov ett par timmar och sen kom Marcus. Vilket gjorde mig jätte glad även om jag var något av en bitch idag. Pluggat lite nu, verkligen lovat mig själv att börja lägga ner större krut på skolan. Ha! Att säga går ju. Ska snart titta på film och sova. Ciao!

enjoy bitches

Kanske dags för veckan översikt. Så dåligt planerad så det finns inte. Men är man trött och kärlekskrankig så finns det inget bätte alternativ än att lova att sköta sig bättre nästa vecka. I måndags var jag med mysmackan. Alltså blev inga läxor gjorde där, vem har tid med sånt när man är kär? Idag skulle jag förvisso kunna ha pluggat med spenderade dagen med att läsa harry potter istället. Nu ska jag snart sova och rummet är kaos eftersom jag försökt packa upp men gav upp istället. Imorgon ska jag vara med Marcus igen för det är då jag mår som bäst. På torsdag måste jag verkligen plugga för att få behålla mvg i engelska. Och helgen verkar arta sig mycket bra. Ta mig på orden. Mycket-bra!


Det var verkligen vårt semesterparadis

53627-14
Jag är väldigt trött så berättar därför bara ganska snabbt om hur vår fantastiska semester vecka var.
Packade och stressade med mamma hela fredag kvällen. Vid midnatt åkte vi till Mathilda, sa hej då och vi gick upp och somnade i hennes säng ett par timmar. Vid 5 tiden på morgonen åkte vi och hämtade upp Marcus och sen till Arlanda. Efter lite förseningar landade vi äntligen på Gran Canaria. Slappade vid på poolen på eftermiddagen och gick upp till en resturang på en gata bara ovanför hotellet på kvällen. Helt slut somnade vi tidigt i vårt fina hotell rum med sovrum, kök, vardagsrum/sovrum med platt tv och en ballkong med fin utsikt. Nästa dag började såklart stekandet. Det var föresten jätte fint väder varenda dag vi var där! En dag gick vi till Anfi Beach (där på kortet ovan) och en dag åkte vi till Mas Palomas. Den där öken. Så jäkla roliga vågor! Marcus och jag badade som besatta! En kväll åkte vi till Puerto Rico och åt på Mathildas favorit kines resturang. Och en annan kväll åkte vi in dit igen och spelade lite minigolf och gick runt bland stånden. På hotellet var det jätte bra shower på kvällarna och vi blev även rusktigt bra på biljard. "Ska vi spela sammen?" Det hände massa roliga saker men dom får inte du veta.
Nu är vi hemma. Lite skönt det också och kul att träffa alla! Och att bli kallad neger gör mig inget direkt!