nu drar vi!

53627-13
Jag är förväntansfull! Jag är nervös! Jag är allting som man kan vara innan man snart ska åka utomlands. Har stressat hela kvällen. Vilket är mitt eget fel eftersom jag haft månader på mig att förbereda mig. Och efter skolan idag satt jag och fikade med Bea och PW flera timmar och sen gick jag och Marcus och solade. (Så vi inte är helt kritvita när vi ska klä av oss.) Kom hem vid 6 tiden och då satte älsklings mamma och jag igång att välja ut kläder, stryka, packa, leta och allt sådant. Nu börjar vi bli klara. Ska sätta mig ner och göra skivorna vi ska ha med oss nu. Vid kanske midnatt kör Ingela mig till Mathilda. Blir ett tårfyllt farväl till mamma. Och sen ska vi mysa hos Bengtsson ett tag. Vid 3-4 åker vi och hämtar upp Marcus och sen åker vi mot Arlanda. Klockan 8 imorgon bitti går vårt flyg mot Gran Canaria!
Hoppas du får en trevlig sportlovs vecka. För det ska jag ha som in i helvete! Med sol-bad-och pinacolada! 

fram med bikinin

53627-12

Jajjamen den är framme, eller dom snarare. Inte nerpackade dock. Inget är nerpackat än. Eller stryket. Har inte ens bestämmt vad jag ska ha med mig. Men har ju kvällen kvar och imorgon efter skolan. Oj, oj, oj va spännande det börjar bli. OJ

Snö gör ingen gladare

I alla fall inte mig. Jag vill ha sommar och sol. Det här vädret gör mig bara deprimerad. Och idag när det kändes som att vi skulle få uppleve snökaoset -98 en gång till, då kändes det himmla skönt att få tänka på att om 3 dagar åker vi till Spanien för att få bada i solen i en vecka.
Trots att vi hade sovmorgon till klockan tio var humöret inte på topp. Hade historia, alltså grupparbete, alltså gjorde jag inget annat än att sitta och prata bort tiden med tjejerna och dricka te. Sen idrott, boxning, jag och Julia tog ut oss helt och hade darriga ben flera timmar efteråt. Efter lunch var det två och en halv timme bild, när jag och Bea gick loss på varandra med svarta kladdkritor vilket resulterade i att jag träffade mamma svartsotig och skitig i ansiktet på stan senare, trots oroväckande ton tvål. Vi köpte en digitalkamera åt mig, och även lite underkläder och en tröja. Sen har jag bara tagit det lugnt. Sovit när jag borde pluggat till spanska och matte prov. Men jag får väl göra det imorgon. (Vilket jag vet redan nu inte kommer att hända för då ska jag umgås med Marcus) Kom igen nu Karin!

Dammsugare

53627-11
Ja dammsugare har sannerligen varit dagens nyckelord. Även om jag inte hade turen att det var sånna på bilden ovan som jag pratar om. Mahahahahaarcus sov här inatt viket var mysigt, så var med honom fram till tvåtiden idag vlket var lika mysigt. Sen cyklade jag och mamma till mormor och mötte upp lite andra människor ur släkten Tennemar och fikade. Skrattade rått åt när mormor berättade om en gubbe som snubblat på damsugarn och brytit höften. Jag var ovanligt aktiv när jag kom hem. Fick för mig att jag skulle storstäda rummet. Och nu snackar vi inte den vanliga, halvtaskiga städningen utan här var det fram med alla möbler, torka och damsuga under-över-mellan varenda liten vrå. Nu är det klart, jag är nyduschad, ska strax lägga mig och sommna till stockholmboogie och jag måste säga att jag är jävligt nöjd med mig själv!

Melodifestival

Lördagar är härliga. Sådana dagar när man har tid att göra allt men inte hunnit i veckan. Okej. Jag ska inte ljuga. Jag har inte gjort mycket nyttigt idag men endå. Jag skulle ju kunna ha gjort det i alla fall. Jag ska strax iväg till Nylèns och träffa alla tjejerna och ha en av våra mysiga kvällar. Titta på melodifestivalen och snacka sönder oss. Sen när vi är klara så kommer Marcus så går vi hem till mig och myser och sussar sött. Som sagt lördagar är härliga.


Vårt semesterparadis

53627-10
.. är bara 1 vecka bort. Nästa fredag är jag i denna tid fullkommligt urflippad av stress och packar för fulla muggar och kramar mamma hejdå. Så bär det av till arlanda och spanien. Jag kan inte förstå det, får inte in det i min hjärna. Var 150 dagar kvar när vi beställde nu är det fjuttiga sju. Men härligt ska det bli!
Var en rätt skön dag i skolan också, trotts att alla var trötta och kanske lugna. Hade sovmorgon och bara engelska konferans hela efter middagen.
Nu har jag vart duktig och städat lite här hemma. Då är det fritt fram resten av helgen. Inte för att jag vet vad jag ska göra riktigt. Hitta på något med Marcus ikväll i alla fall. Det är ju aldrig fel.

Jag är kär

53627-9
Skön skoldag, den var helt klart påverkad av att det var alla hjärtans dag. Pyssel på språkvalet och film på samhäll. Åkte ner på stan efter skolan och köpte tulpaner åt mamma och tårta (bilden ovan) till Marcus. Åkte hem och städade lite. Vid fem snåret kom Marcus med blommor och choklad, han är världens sötaste. Vi käkade mat och myste framför tvn. En massa mys. Och sen ännu mer mys. Alla hjärtans dag är en mysig dag.

Jag älskar dig mer än igår, men mindre än imorgon.

förkrossad

53627-8
Befarar att rykterna jag vägrat tro på så länge är sanna. Älskade, älskade, äälskade Lars ska inte turnerna något i sommar. FAN FAN FAN

Mamma snäll

Ingen skolan idag utan istället operation dagsverket då alla samhällsklasserna skulle sammla in 150kr till fattiga barn i Keneya. Jag tjänade ihop dom genom att hjälpa till på sär på polhem på förmiddagen. Ingen sovmorgon här alltså för hemkunskapen började kvart i 9. Bakade blåbärsmuffin med stefan och drack varm oboy. Blev även intervjuad så nu ska jag bli kontaktperson. Känns både bra för att det är en godgärning och för att jag verkligen behöver tjäna lite extra pengar. Vid halv 12 tiden gick jag iväg till ljushallen för att träffa Marcus. Vi skulle käka i matsalen men rankmunk kändes inte så frestande så vi tog bussen ner på stan istället. Fick 100kr av mamma till käk så vi gick till resturang nian. Fick sällskap av Mary och PW vilket var roligt. Sen åkte vi hem till Mackan och önskade låtar på MTV som aldrig kom och spottade halstabletter. Vid fyra tiden åkte jag ner på stan igen och träffade mamma. Fick en tröja, ett par ankelboots med lite personlig tvist och så köpte vi en ny resväska. Åker ju om bara 10 dagar så det börjar dra ihop sig med saker att ordna. Känns väldigt overkligt dock, har väl inte riktigt förstått ännu.
Nu ska jag göra lite samhällsläxa och klockan nio är det ju underbara desperets. Och imorgon är det alla hjärtans dag shalalalala. Ska spendera den med världens bästa pojkvän!

Slut på spara?

Nej-nej-nej. Jag som vart så duktig och sparat mina studiebidrag för spanien resan (som för övrigt går av stapeln om 11 dagar!!). Men idag föll jag tillbaka i min svacka. Slutade tidigt och gick ner på stan med Bea och Anna för att göra lite ärenden hos konditoriet för att kolla upp en sak för alla hjärtans dag, gå till ungdomsmotagningen osv. I väntan på Marcus gick vi även in på H&M där jag alltid hittar saker jag tycker om. Så var självklart även fallet idag. Gick ut därifrån med en lättare plånbok och med en svart poloklänning i påsen. Det var inte bara mitt fel, Anna sa faktiskt också att den var undrbar. Försöker få iväg mitt dåliga samvete här. Sen gick jag och Marcus iväg och köpte mummsiga sallder och åkte hem till mig för att spendera ännu en eftermiddag bland kuddar och täcken. En bra dag helt enkelt.

Shopping-online är farliga grejer

53627-7
Jag fullkommligt älskar H&M:s nya vårinsperation! Speciellt kappan här över. Mamma lovade mig faktiskt en ny vårjacka. Hade faktiskt bestämmt mig för en läckert svart skinnjacka men nu när jag fick se den här ljuvliga saken kom jag på andra tankar. Svart eller orange? Det är frågan. Tur att det är söndag och jag har noll planer så kan jag tänka över saken hela kvällen.

sötbite-en!

Mys mys mys. Ohja vilken mysig lördag. Jag älskar lördagar! Har jag nämnt att just den här vart rätt så mysig? Saksamma orkar inte förklara varför. Du får bara ta mig på mitt ord - mysig!
Nu ska jag krypa ner hos Marcus, för han ser också sådär aptitligt mysig ut där han ligger.

Korka upp!

53627-6
För ikväll är det fest! Fest som fan!

Kittlar stört skönt i kistan

Det är helg helg helg. Eller ja snart, men bara 1 skoldag kvar och den börjar med sovmorgon så det känns okej. Faktiskt helt underbart. Ska ner på stan efter skolan och lämna tillbaka ett par skor och träffa Mathilda för att få lite pengar som jag ska göra av med lika snabbt. Hem och fixa inför kvällen. För imorgon är det fest fest fest. Och det gillar vi! Känner på mig att det kommer bli lyckat.
Och en annan sak, Marcus är bästbästbäst.

OK

53627-5

If you don't like Grey’s Anatomy that's ok! You probably can't read this anyway!

ännu en dag gjord

Jag tycker att dagarna går så fort. Nu är det kväll igen, imorgon är det onsdag och då är halva skolveckan gjord. Idag har det vart rätt slappt och skönt. Bara 4 lektioner och chickenbits till mat till allas förtjusning. Ändå var jag förvånansvärt trött efter skolan. Frusen kröp jag ner under duntäcket och vaknade av att mamma hade gjort sallad till middag. Tog ett långt bad men fick gå upp när Marcus kom förbi för att hämta lite grejor. Ja han är sötast på jorden om du ville veta föresten. NU NU (nyss egentligen) måste jag plugga historia, skriva lite på min del av engelska grupparbetet och gärna få in lite spanska glosor för imorgon kommer jag vara upptagen med han som jag pratade om nyss. Han som var söt? Marcus? Javisst serru.  

  mm-m-mmm

53627-4

Eftersom jag och Bea är så duktiga på matte fick vi sluta tidigare efter en hård dag av skridskor. Så då åkte jag ner på stan och träffade Marcus. Sen åkte vi hem till mig. Och så har vi hängt och dängt här hela dagen+kvällen. MYSMYSMYSMYSMYSMYSMYSMYSMYSMYSMYSMYSMYS för jag är så mysig.

DENDU

53627-3

är han inte omotståndlig?

Håll dig på mattan

Det har jag gjort den här helgen. Inge fest för Karin. Efter förra helgens kaos så tar jag en lugn helg och gör mamma stolt och lugn inför den kommande spanien resan. Bara prick tre veckor kvar idag för övrigt. Igår var jag på bio med Anna och Julia vilket var väldigt trevligt, åkte hem efteråt och somnade jätte tidigt. Åkte in till stan i förmiddags med mamma och tittade lite sen gick vi till Morbror Lasse som fyllt år i veckan. Åt ruskigt godmat och hade det allmänt trevligt. Hemma nu ska bada och städa lite. Marcus kommer lite senare. Vi ska bara ta det lugnt. Titta på melodifestivalen och mysa. Så där ser ni. Alla som inte trodde på mig. Karin håller sig på mattan.

O

53627-2

Fan vad jag älskar fredagar! Har haft information om dom olika inriktningarna idag. Fick sluta halv 2. Sov ett par timmar när jag kom vilket jag verkligen behövde. Nu ska jag städa lite och sen ta sex bussen in till stan med Julia och träffa anna. PREMIÄR PÅ LINAS KVÄLLSBOK ikväll. Vi kommer självklart vara där då den boken (+ tvåan) är vår absoluta favorit. Dock rädd att filmen kommer vara mycket sämre än boken, som med t.ex. Sandor/Ida. Men vi får vänta och se. Mina förväntningar är i allafall grymt höga!

glad gladare karin

Torsdagar är sköna dagar. Bara fyra lektioner och slutar kvart i två. Kycklingsallad till lunch, datasalen hela matten och film på samhäll. It felt good! Ner på stan efter skolan med Anna och Bea. Köpte ett par skor, ny fondation och ett par solglasögon. Efter ett par timmar satte vi oss på resturang Nian. Anna med kycklingsallad, Bea med pommes och tzasiki och jag med mitt älskade te i största glas. Marcus slapp svenskan och kunde komma ner tidigare och göra oss sällskap. Han och jag åkte hem till honom sen och myste gott. Sen åkte jag iväg och gick på bio, Göta Kanal, bara tre år efter alla men endå. Den var kul! Nu är jag hemma och ska bada bubbligt strax. THE SUNSHINE IS BACK ON TRACK