ett par nya skor kan förändra livet

Hej!
VAR VAR VAR ÄR MINA VAGABOND FRÅN FÖRRA ÅRET? Hade tänkt lämna in dom imorgon för finputsning så jag kan använda som i år igen, men dom är borta..
Fortsätter med att berätta om min helg, den har bestått av jobb. Jobb jobb jobb. Tur att det ger pengar. Träffade tjejerna hemma hos Emma i lördags och vi gjorde oss klar för krogen men väl nere så orkade jag helt enkelt inte och åkte hem. Mamma tog hand om mig och jag fick många timmars välbehövd sömn. Övningskörde efter passet på söndag kväll. Och det känns bra.
Idag har jag haf ten lång dag. Slutade vid fyra och Marcus och jag åkte hem till Valbo. Har spenderat hela kvällen i soffan i samma mysiga ställning, förutom när vi var och hämtade kina mat. I love. Him. Nu ska mysandet fortsätta, hoppas på lite Laguna Beach.
Den här veckan kommer bli fullspäckad. Historia C prov på torsdag, etik arbete religion ska in på fredag, blir personalfest+utgång på torsdag, måste vara med maria, ska intervjua Linnea för textkommunikation, hinna med att träna bra och vara med min gubbe.
Det går nog, man är ju bäst.
öh hej då.

jag och Bea, brända, kvällen då pengarna försvann


Girls night in

Jag som aldrig har försovit mig förut har gjort det två dagar i rad nu. Tack och lov har det varit under pa:t så någon frånvaro har jag inte fått. Idag var en lugn dag med eget arbete både på geografin och svenskan. Efter skolan så tränade jag tillsammans med Michaela och Anna.
Nu ska jag in till stan och möta tjejerna för att handla lite gott. Sen till lägenheten på stan där Bea bor i veckan eftersom hon är hund vakt. Ska ha mys kväll med tv, satc filmen och skitsnack. Sover kvar. Imorgon blir en hel dag med pojkvännen eftersom vi har studiedag.
Puss

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

du känner inte för att jobba idag. Du vill hellre roa dig och träffa vänner. Inget kan hindra dig!

Konstigt. Jag och Marcus låg i sängen tills det var tio minuter kvar innan bussen skulle gå. Vi vill ha en riktigt myssöndag. Okej det stämde ju. Men har ont efter ett åtta timmars jobb pass! (?) Något kunde visst hindra mig..

Mycket vill ha mera

Ingen kan stoppa mig när jag börja rulla fram.
Hej! Är trött hela tiden. Ändå sover jag jätte bra. Poff borta poff morgon.
Så, vad har jag haft för mig de senaste dagarna. Igår skrev vi ihop ett brev på PA:t till Olita Belova, hoppas att allt går vår väg. Åkte hem i sällskap av Marcus och vi myste tills mamma kom hem med mat och då stekte jag (!!) hemmagjorda hamburgare. Sen åkte jag och Marcus in till stan och fikade och gick sedan på bio. Patrik 1,5. Mysig höstkväll.
Idag har det varit en vanlig skoldag med psykologiseminatium som gick bra och film på religionen som vi sov till. Har inte gjort mycket nytta sen jag kom hem förutom att ha läst i romanen. Ska plugga till litteraturhistoriska provet nu som vi har imorgon.
Jobb imorgon, lördag och söndag. Vill inte. Måste byta bort lördagen annars kommer jag falla isär.
Puss

fabouls life of me

Igår hade vi riktigt kul. Drink, middag, mer drinkar, dans och skratt hemma hos Malin tillsammans med 15 till tjejer. Vi gick till Goya sen och hängde i baren och dansade tills fötterna värkte. Hade en jätte kul kväll. (okej nu kan vi garva åt min blogg som vi gjort åt andra. kalla mig kändiskåt men jag tänker skriva det ändå) Min svärmoder hängde på vip ballkongen tillsammans med Peter Stormare eftersom dom är kusiner. Okej jag blev inte uppbjuden men han skrek hej karin där uppe från i alla fall. Vet inte varför kändisar faschinerar mig så.
Idag har jag jobbat. Dagen har gått segt segt. När jag slutat så körde jag pappa en sväng runt stan och sen ut till Valbo. Vi hade riktigt kul. Imorgon har jag min första kör lektion klockan 08.35. Slutar vid fyra så blir en lång dag.
nu ska jag leta artikel till textinformation. JMK here I come!
Bye bye

Ring a Ding Ding

Hej! Vaknade med ryggont och inflamerad stotå. Ingen bra början, gick okej med converse men hur ska det gå på lördag med enorm platå och peep toe?
Efter en vanlig dag i skolan med psykologi, historia c och religion gick jag och Anna och gymmade på Friskis. Mötte sen Marcus och tog en latte/apselsinjuice och pratade om våra intressanta liv och knäppa människor. Han gick till jobbet och jag mötte tre tjejer på Gina Trico. Handlade lång, stor, färggrann kofta. Maria kom ned och vi  fyndade lite på Indiska rean och jag hittade två par höstkängor. Kunde inte välja så det får Marcus hjälpa mig med imorgon. Sen blev det macka och te på Java.
Hem och tittade på film och åt soppa. Nyss skrivit ihop lite brev som hör till PA arbetet. Ska försöka sova i tid ikväll men måste först läsa lite svenska inför seminariet imorgon men kan det redan ganska bra.
Eftersom Marcus jobbar mestadels av helgen ska mamma och jag ha mys imorgon. Men hoppas att han kan smita iväg för tre är bäst.
Puss

coulda woulda shoulda

Pice of cake.
Har råkat komma tillbaka till gamla vanor. Fula vanor.
Fick stanna kvar efter skolan idag för PA möte med våra handledare. Försöker knåpa ihop ett bra brev nu så vi ska få lite pengar. Om mamma bara ville komma hem nån gång så hon kunde hjälpa mig. Marcus och jag hade planerat mys dag men han blev tvungen att jobba. Men jag gick dit när jag var klar och vi åt middag tillsammans. Och snart har han jobbat klart också, då ses vi. Kan inte riktigt förstå att det snart varit vi i två år. Tycker om när vi pratar om framtiden. Om Stockholm och skola. Lägenhet och arbete.
Har tittat på SATC på eftermiddagen. Nu Top Model. Ganska slappt och mys.
Anna gillade mina lila strumpbyxor och mitt stopp&väx är borta.


she is obsessed by her new project

Jag ber om ursäkt ännu en gång för mitt hektiska liv.
Ärligt tycker jag inte att det är ballt att blogga av sig längre. Det är feting trist. Men tydligen så ska jag läsa mer tidningar och skriva mer hemma. Vet inte om det är den här formen som hjälper men den kan ju inte skada. Så jag gör det för min framtida karriär.
Skolan rullar på. Pluggade med Anna och Michaela idag efter att vi tagit den vanliga rundan på stan. Riktigt ordentligt sam-sam pluggande i över två timmar. Kom igång ordentligt med vårt PA också och just nu känns allt super. Att heta Tennemar har sina fördelar and I like it.
Imorgon har jag samhällsseminarium och det kommer på bra känner jag redan nu. Är på så bra humör tack vare mina nya bågar. Anna tror i alla fall att det är tack vare dom.
I fredags var jag och Marcus i Stockholm. Köpte den snyggaste klänningen i världen som ska invigas på lördag när jag ska på tjejfest hos Malin med fjorton till damer. Sen listan såklart. Vart annars? Man kan ju stöta på Åke.

Med bussen från stan

Hej!
Förstår inte vad som hänt med mitt bloggande. Brukade tycka att det var skönt att skriva av mig och om inte se det som övning i att skriva. Men på den senaste tiden har jag haft känslan av att jag inte vill skriva av mig. Inte vill skriva vad som försigår i mitt huvud för jag vill inte att nån annan ska veta det. Det finns saker som är förbjudna och därför åtrår vi dom mest. Mina vänner i skolan hjälper mig i alla fall. Dom får mig att gå vidare och tänka realistiskt. Det har nämligen aldrig varit min starka sida, att vara realistisk alltså. Jag tycker om att spela upp sinarion i mitt huvud och oftast skiljer de sig helt ifrån verkligheten.
Hur som haver har skolan kommit igång på riktigt nu och det känns helt okej, schemat är skönt och gillar mina ämnen. Hoppas jag har krut för att göra mitt bästa. Har mejlat lite med en tjej som går på JMK som berättat om skolan och gett mig lite tips. Nu är jag mer taggad än någonsin.
Imorgon ska jag och Marcus till Stockholm över dagen. Handla riktigt mycket ska jag göra. Pengar är inget problem.
Kändes helt okej det här ändå, att skriva en trutt. Kanske att man ska fortsätta ändå då, om inte så kan jag ju se det som övning i att skriva.
Ciao!